شیرینی سرای رنگارنگ همیشه شیرینی های تازه و خوشمزه داره
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
الان که همشون بسته شدن ما از نان سحر شیرینی میخریم
تشریفات ولی هنوز هست فک کنم توی خیابون آتش نشانی (ناظریان قمی)
شیرینی لبنانی لیالی به عنوان بهترین شیرینی فروشی های شهرک غرب محله --شهرک غرب توسط سامان حبیبی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کنافه هاشون حرف نداره نمایش مشخصات و آدرس مرکز شیرینی لبنانی لیالی
سلام ٢بار از اين قنادي خريد كردم ،اولين بار شيريني بوي نفت ميداد و كلي ابروريزي در مهماني خانوادگي شد ،و وقتي فرداي اون رو بهشون گفتم و شيريني رو براي تست بردم قبول نكردن ،و براي بار دوم كه ديروز٢٣/٩/٩٥ بود ازشون ١كيلو درخواست كردم كه ١/٥٠٠ داخل جعبه گذاشتن و وقتي گفتم من ١كيلو خواستم،مسئول صندوق كه پول ميگره با دست كثيف بدون دستكش شيريني ها رو خالي كرد و چيزي كه تحويل داد يك مشت شيريني شكسته و خرد شده در جعبه بود،حتي عكس هم از جعبه شيريني دارم و ميتونم ارسال كنم مهم نيست كدوم قنادي و با چه شهرتي باشه وقتي انتقاد براشون سازنده نيست و با رفتارشون بهت توهين ميكنن ،انگار مجاني سرويس ميدن
به نظر من شیرینی فروشی شریعتی و میلاد مهدی از همه بهترن چون اونای دیگه بعد از اینکه اسم در کردن، دیگه کیفیت واقعی رو فراموش میکنن و چون سرشون شلوغه به مشتریها نمیتونن رسیدگی کنن.
کافی نت بهزاد رایانه (نمایندگی ایرانسل ) به عنوان بهترین انواع خدمات کامپیوتری . فروش و ارتقا سیستم محله --آیت الله کاشانی توسط بهزاد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز کافی نت بهزاد رایانه (نمایندگی ایرانسل )
شیرینی پارت دم حاجی بابا خیلی خوبه با شیرینی شیدایی تو آرد ایران ک شیدایی واقعا عالیه و تازه شیرینیاش
لاريسا افتضاحه فقط ظاهر داره شيريني هاش طعمش صفر بعضا زير صفر
از شهرزاد خرید داشتم کارشون خوبه، پوپک خیلی از خود راضی شدن و برخوردشون با مشتری اصلاً خوب نیست، بی بی هم خوبه ولس بین همه اینا من وانیا رو دوس دارم، برخوردشون خوبه، شیرینی هاشون و تنوعش عالیه و از خود متشکر هم نیستن
به نظم بهترین شیرین فروشی شیرینی شکربانو چون هم شیرینی هاش خوبه هم رفتار پرسنلش برعکس بالدی بال
با سلام شیرینی مجلسی قدیمی و بسیار با کیفیت است از همه مهمتر که شیرینیها با مواد تازه و د ر زیرزمین خود مغازه پخت میشه و همیشه تازه و خوشمزه است و انواع شیرینیها ی روز رو پخت میکنه که با شیرینیهای مناطق بالا برابری میکنه
ورود عضویت