salam.be nazare man park polic ke toye falake 4 tehran parse yeki az behtarin parkarkaye in mantaghas.darzemn in park bozorgtarin boostane beyne beyne shahriye khavare miyanas...pishnahad mikonam ye sar bezanid khoshetoon miyad....
من 8 ساله تو این محله ام.تنها پارکی که می شه اسمشو پارک گذاشت پارک پلیس یا باغ اناریه.
doroste park polic yeki az behtarin park haye tehrane
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
کلاً یکی از بهترین پارکهای تهران با مسیر سلامت بوستان گفتگو هست اگه خونتون این اطرافه میتونین از آلاچیقهای متنوعش توی باغ ایرانی و ایتالیایی کلی لذت ببرید البته اسراف نکنید! فک کنم تایچی هم تمرین میکنن یه عده صبحها که خیلی خفنه آبشار داره بچه ها توی حوضش اردک و مرغابی میبنن ، کافه شمرون داره اون وسط، همه چی قشنگه همه جا صدای آب و فواره و رودخونه و آبشار میاد! پیست اسکیت داره و وسایل بازی واسه بچه ها ! فقط آخرهفته ها بعدازظهر شلوغه واقعاً
خیابان صبوری پارک نیلوفر محیط سالم منطقه آرام آب و هوا بیست
سلام
اگر به فکر برند شدن در دنیا اینترنت هستید
لذت طراحی سایت و بهینه سازی سایت و طراحی پرتال را با وب طراحان تجربه کنید
http://webtarahan.ir
پارک دم شهروند خوبه ..سه دخترون هم خوبه.. فرهنگسرا ولا هم خوبه.. پارک دم صالحین بوستان غدیر هم بد نیس خوبه ..یه شهربازی پارک خانواده تو میدون مادر بود ک متاسفانه جمع شد خیلی حیف شد واقعا تنها شهربازیمونو گرفتن ازمون
ببخشید یکیو اشتباه نوشتم اون بوستان ولایت نیست..بوستان غدیره
پارک دم شهروند خوبه سه دخترون هم خوبه فرهنگسرا ولا هم خوبه پارک دم صالحین بوستان ولایت هم بد نیس خوبه یه شهربازی پارک خانواده تو میدون مادر بود ک متاسفانه جمع شد خیلی حیف شد واقعا تنها شهربازیمونو گرفتن ازمون
http://www.gowebsite.ir
با سلام و عرض احترام خدمت شما
اگه میخاهید یک سایت حرفه ای با سئو بسیار خوب داشته باشید به ما بپیوندید.
موفق،پیروز و سربلند باشید
www.gowebsite.ir
نمایندگی مرکزی خدمات سونی به عنوان بهترین نمایندگی خدمات وتعمیرات صوتی وتصویری سونی محله --جردن - پارک وی توسط یاسین فرامرزی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوربین عکارسی سونی ام را روشن می کنم همیشه پیغام می دهد دوربین را روشن و خاموش کنید نمایش مشخصات و آدرس مرکز نمایندگی مرکزی خدمات سونی
پارك ساعي هم از وزرا راه داره و هم از وليعصر
ورود عضویت