آموزشگاه سینمایی داریوش ارجمند به عنوان بهترین آموزشگاه بازیگری محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط نازنین وآیلار حنیفه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای آموزش بازیگری نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه سینمایی داریوش ارجمند
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه طراحی و خیاطی شایسته به عنوان بهترین اموزشگاه طراحی و خیاطی محله --ونک توسط مهري يزداني به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترين اموزشگاهي هستش كه من رفتم هرجا رفتم فقط رو الگو كار كردن ولي اينجا بيشتر تاكيد ب دوخت دارن كارشون عالي و خوشحالم كه مربي گريمو ميخام اينجا تموم كنم عالي عالي عالي 👏👏👏👏👏👏 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه طراحی و خیاطی شایسته
کمپ های نوروزی مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک و نارمک به عنوان بهترین آموزش های تخصصی محله --ونک توسط سمانه حقیقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من خیلی تو بازیگری استعداد دارم ومی خوام استعدادمو نشون بدم نمایش مشخصات و آدرس مرکز کمپ های نوروزی مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک و نارمک
سينما آزادي. تقتطع وزرا عباس آباد.
جنت آباد شمالی سینما نداره
سینمای راگا عالیه
akhe mage be gheir aza raga cinemaye dg dare'vali khodaish cinemaye khobiye
تنها سینما تو عبدل اباد سینمای پردیس کیان که خوبه
پردیس زندگی تو بلوار اباذر
با سلام به عنوان یک شهروندی که اهل سینما رفتن هستم عرض می کنم سینما تماشا یکی از بهترین سینما های تهران است فضای بیرونی , موقعیت بدون ترافیک وسالن های خنک وسیستم صوتی خوب فقط حیف که تبلیغات نداره با بسیاری که درمورد سینما گفتگو می کنم اغلب اصلا نمی دونند که این محله سینما داره خصوصا اینکه سینما درنقطه خلوتی قرارداره که کمتر دیده میشود واقعا جای تاسفه که جوانهای ما کمی انسوتراز سینمایی به این خوبی توی پارک قائم مشغول کشیدن قلیان می شوند که هزینه ان کمتر از بلیط سینما نیست متشکر
ورود عضویت