خيلي باشگاه تو ظفر امتحان كردم ولي بهترينش مجموعه ورزشي سام هست . خيلي مجهز و در عين حال زيباست ، يه امتحان بكنين به نظر من.م زنونه داره هم مردونه.جديدا ماساژ صورت و ماسك و كاراي بهداشتي هم سرويس ميده
آره منم راضيم از باشگاهش ، يه سؤال براي مردام خدمات ماساژ داره؟
ولي اراميس خيلي بهتره
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
تهران، خیابان شیخ بهایی جنوبی، بلوار آزادگان، خیابان ۲۴ جنوبی، مجموعه ورزشی انرژی اتمی (میلاد)
سلام یه مجموعه ورزشی تو شیخ بهایی هست. وابسته به انرژی اتمی من هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن. اسمش مجموعه ورزشی سازمان انرژی اتمی هست. کسی میدونه که استخر رو باز هم داره یا نه َمن قبلا استخر سر بسته و باشگاه بدنسازیش رو رفتم. خوبی. قیمتشم مناسبه. اگه استخر باز هم داشته باشه میخوام برم. اگه سانس و اینا هم اطلاع دارین بگین لطفا
استخر پرنیان یکی از بهترین هاست،الان توی سایت دابی تخفیف گذاشته ، جای پارکش خوبه و استخر کودکان و آب درمانی و ماساژ و کافی شاپم داره، من که خیلی راضی بودم ، آدرس خرید با تخفیفشو براتون میزارم حالشو ببرید
http://www.dabi.ir/Default.aspx?Type=ProductDetails&ID=2913&IDP=11
من آفر استخرپرنیان رو با قیمت مناسب از سایت دابی خریدم و به نظرمن یکی از بهترین استخرهای این منطقه ست و من با خیال راحت میتونم بچمو با خودم ببرم چون استخر کودکان داره ، همچنین آب درمانی و ماساژ، تازه یه حوله هم اشانتیون میدن آدرس خرید با تخفیفشو براتون میزارم که بتونین با قیمت کمتری بلیتشو تهیه کنین
شرکت آذرمهر پارس به عنوان بهترین استخر محله --ونک توسط محمد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز شرکت آذرمهر پارس
بهترین استخر عبدل آباد فقط شهدای گمنام. با مدیریت جدیدش
پوشاک زنانه به عنوان بهترین پوشاک زنانه محله --تهران پارس منطقه 4 توسط عرفان احسانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عرفان احسانی نمایش مشخصات و آدرس مرکز پوشاک زنانه
فروشگاه لوازم التحریر و ملزومات اداری استاندارد به عنوان بهترین لوازم التحریر محله --نیاوران - منظریه توسط سارا امینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز فروشگاه لوازم التحریر و ملزومات اداری استاندارد
بدون شک منطقه 14 یکی از ضعیفترین مناطقه. چراکه هیچ یک از اینها رو نداره تمام استخراش 100 متر که نرفته ته استخر باید برگردی .
دفتر ازدواج180 و طلاق 43 به عنوان بهترین ازدواج،طلاق،ثبت ازدواج موقت محله --سازمان آب - فلکه اول صادقیه توسط امیدخاکدان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز دفتر ازدواج180 و طلاق 43
ورود عضویت