آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط رژان غفاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خواهرم وپسرشون زبان اموز اموزشگاه ایده ال هستند خیلی راضی هستند و من پیشرفتشون را به وضوح دارم میبینم منم رفتم کلاسهای ایلتس رو ثبت نام کردم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سلام دو قلوهای من هم از کلاس اول، دبستان مروا ( یوسف آباد میرن و خیلی راحت و موفق هستند از مدیریت خوب و قوی سرکار خانم مکی تشکر میکنم بنظرم بهترین و باکیفیت ترین دبستان دخترانه غیردولتی دبستان مرواست 💕💕💕
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --شهرک غرب توسط رژان غفاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خواهرم وپسرشون زبان اموز اموزشگاه ایده ال هستند خیلی راضی هستند و من پیشرفتشون را به وضوح دارم میبینم منم رفتم کلاسهای ایلتس رو ثبت نام کردم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
مدرسه شهید غیوری خیلی مدرسه عالی از لحاظ آموزشی و محیط هست
دخترم چتد ساله دبستان مروا تحصیل میکنه خیلی رضایت دارم دبستان مروا هیچگونه تبلیغی نداره و همیشه ظرفیتش کامله . علتش هم اینه که مسولین(بخصوص خانم مکی مدیریت مدرسه ) دبستان مروا واقعا با کیفیت کار میکنند و به دخترامون رسیدگی میکنند و نیازی به تبلغ ندارن من خودم قبلا دانش آموز خانم مکی بودم و حالا چند ساله که دخترم دانش اموزشون هست . دبستان مروا واقعا بهترین دبستان هست از مدیر عزیز و معلمین مهربان و معاونین دلسوز دبستان مروا متشکرم
بهترین دبستان دخترانه منطقه ۶ دبستان مروا هست چند ساله دخترم در دبستان مروا تحصیل میکنه خیلی رضایت دارم چونکه رسیدگیشون خیلی خوبه واقعا عالیه الانم که شرایط کروناست خیلی خیلی عالی کار میکنن حتی کارشون یه ایراد کوچولو هم نداره من ازمدیریت عالی و معلمین و معاونین دبستان مروا سپاسگزاری میکنم
پیش دبستان و دبستان هوشمند مروا به عنوان بهترین پیش دبستان و دبستان محله --یوسف آباد توسط بختیلری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام از اینکه دخترم عزیزم رو امسال کلاس اول دبستان مروا ثبت نام کردم خیلی خوشحالم دبستان خیلی خوب و عالی هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز پیش دبستان و دبستان هوشمند مروا
پیش دبستان و دبستان هوشمند مروا به عنوان بهترین پیش دبستان و دبستان محله --یوسف آباد توسط رها بیرامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین و با کیفیت ترین دبستان مروا هست از مسولین دبستان مروا تشکر میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز پیش دبستان و دبستان هوشمند مروا
خانه کودک فراز به عنوان بهترین تجهیز خانه بازی،مهدکودک محله --عبدل آباد توسط معصومه بردبار به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز خانه کودک فراز
فرزندم کلاس دوم دبستان مروا درس میخونه از انتخابم خیلی خوشحالم از نظر من دبستان مروا بهترین دبستان هست از تمامی برنامه هاشون رضایت کامل دارم .متشکرم
ورود عضویت