پاسخ 206:
|
من هم موافقم. محله خوب با هوای خوب اگر میخواهید فقط داراباد.
|
|
|
پاسخ مهدی:
|
بدترین جای کاشانک کوچه جورمند هست که رفت و آمد زیاد ماشین و کامیون و سر و صدای زیاد مغازه ها را دارد.
|
|
|
پاسخ غزال:
|
منم موافقم دارآباد و بافت قدیمی نیاوران (ده نیاوران) بهترین جاست. ضمن اینکه کاشانک که بین این دومحله قرار گرفته یکی از بی هویت ترین محله هاست که نام خود را از شهر کاشان به عاریه گرفته و یکی از شاهان قجر برای دلخوشی یکی از همسرانشان که اهل کاشان (کاشی) بود اسم این محله را کاشانک گذاشت. عمده ساکنین این محل لرها (گوردزی) ها هستند که با ساخت و سازهای نا منظم در حدفاصل خیابان امیر(روبروی مدرسه خانسفید) تا سرآجودانیه یعنی ابتدای دارآباد چهره ناخوشایندی را برای این منطقه زیبا و خوش آب و هوای شمیران ایجاد کردند.
|
|
|
پاسخ سياوش:
|
معلومه كه ساكنين منطقه كاشانك از محله خودشون تعريف ميكنند ولي واقعيت اينه كه محله خوبي نيست.نزديكي به كوه سبب جمع شدن آلودگي در فضا ميشه . با اين ترافيك دسترسي به ديگر نقاط تهران سخته . از لحاظ امكانات اورژانسي هم بسيار ضعيفه.
|
|
|
پاسخ آرميتا:
|
تو كاشونك وقتي برف مياد همه فلج ميشيم.
|
|
|
پاسخ donya12:
|
اتفاقا محله کاشانک نسبت به داراباد از محیط بهتر و سالمتری برخوردار است.افراد بومی نشین بیشتر در داراباد زندگی میکنن.
|
|
|
پاسخ Alireza123:
|
من ۲۴ سال آلمان زندگی میکنم برای خرید خونه ۶ ماه کل تهران رو گشتم تا با سوال و مشورت و تحقیق بهم ثابت شد کاشانک از نظر محیط سالم منطقه آرام آب و هوا عالی دور از حیا هوی شهری بهترین محله هست غیر از این بود معاون های شهردار تهران اونجا ملک خریداری نمیکردن به علاوه وزیر صنعت و راه و ترابری که اونجا پنت هاوس ۵۶۰ متری دارن
|
|
|
پاسخ shimabag:
|
سلام به ما آپارتمانی در ناحیه دارآباد میدان فاخری یا فخاری پیشنهاد شده دوستان ساکن در منطقه توضیح دهید
|
|
|