دبستان پسرانه سرواندیشان آفتاب هم خیلی خوبه ، من بعد کلی گشت و گذار و تحقیق پیداش کردم .
سفیران پردیس به عنوان بهترین پیش دبستانی و دبستان محله --تهران پارس منطقه 4 توسط لیلا جکن به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من امسال برای پیش دبستان دخترم کلی تحقیق کردم به نظرم بهترین مدرسه ابتدایی تهرانپارس ، سفیران پردیس هست محیطش خیلی شاد و پرسنلش خیلی محترم بودند. فضای آموزشی هم از خیلی از مدارس غیرانتفاعی بهتر بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز سفیران پردیس
هنرستان غیرانتفاعی نخبگان 88314142 و 88306535، توی محدوده سهروردی ،خیابان ملایری پور، بهترین هنرستان دخترانه غیرانتفاعی توی تهران هستش شماره، 13 سال سابقه و معلمین بسیار خوبی داره، رشته های معماری و حسابداری رو توی هنرستان رو فعالیت می کنن، 95 درصد از دانش آموزاشون توی دانشگاه های دولتی چه تهران چه شهرستان قبول شدن هر ساله، من به شخصه این هنرستان رو تایید می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز هنرستان غیر انتفاعی دخترانه نخبگان
من تاحالا تو مدرسه پیشتازان نرفتم .اما اگه بشه اسم بازدید از سایت رو رفتن به اونجا گذاشت باید بگم رفتم .شما هم سرچ کنید .مدرسه مثل این تو ایران ندیدم
مدرسه پيشتازان كامپيوتر ايران بهترين مدرسه درمنطقه ٤ است
به نظر من دبیرستان تربیت
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت