لطفاً کلمه مورد نظر برای جستجو در تالار گفتگو را در کادر زیر وارد نمایید

نظر یادت نره

با ثبت آدرس ایمیل خود نظرات ثبت شده در مورد محله مورد نظر را دریافت کنید.
آدرس ایمیل:

نگاهی به فروشگاه اینترنتی دابی
گلخانه خانگی در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع عطر و اودکلن در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز تلوزیون، پایه لوازم صوتی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم خانگی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ابزارآلات، ابزار دستی، ابزار چند کاره، ابزار ایمنی و کمک های اولیه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های دستی، کیف اداری، کیف پول، کیف سمیناری و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های عکاسی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم جانبی نوت بوک و کامپیوتر و لپ تاپ. کیف لپ تاپ،کاور نوت بوک، محافظ و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم و قطعات داخلی کامپیوتر، سخت افزار،کیس، رم ، فن و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم خانگی، کالای خواب، لوازم آشپزخانه و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ساعت دیواری،ساعت رومیزی،ساعت دکوری و ... در فروشگاه اینترتی دابی
انواع تابلو های دیواری و دکوری، لوح و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع سیستم های صوتی و تصویری خودرو ، ضبط و باند و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع پوستر دیواری و استیکر در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی موبایل، هندزفری،کاور، باتری ، شارژر و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ویدیو پروژکتور و ویدیو پروجکشن در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم و مبلمان اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوستر،آباژور،جراغ سقفی و رومیزی در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم مانیکور و پدیکور، سوهان ناخن، لوازم ناخن و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
کتابخانه و فایلینگ اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های سمیناری در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اقلام دفتری و رو میزی، ست لوازم تحریر اداری و .. در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز، مبل، کمد و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های مردانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف و کفش و پوشاک در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رهیاب، GPS، سنسور پارک و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کتاب،موسیقی،فیلم و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
انواع رنگهای ساختمانی، لوازم نقاشی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع وسایل و لوازم باغبانی و گل کاری در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی صوتی و تصویری، کابل، کابل تبدیل، میکروفن، کنترل از راه دور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
نرم افزار و خدمات اینترنت، آنتی ویروس و ... فروشگاه اینترنتی دابی
لنواع لوازم صوتی و تصویری در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم تزئینی منزل، اجناس دکوری، دکوراسیون منزل و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع مدل های فندک و جا سوئیچی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم آرایشی و بهداشتی در فروشگاه اینترنتی دابی
محصولات آرایش مو،سشوار، اطوی مو، بیگودی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربینهای مدار بسته در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم جانبی خودرو در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اینترنتی مبلمان و دکوراسیون در فروشگاه اینترنتی دابی
کالای پزشکی و لوازم پزشکی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع اسباب بازی و لوازم سرگرمی،لوح آموزشی کودکان و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های زنانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم اصلاح و پیرایش،ریش تراش، اپیلاتور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم تحریر، قلم، خودکار، خود نویس و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع گوشی موبایل و لوازم جانبی در فروشگاه اینترنتی دابی

املاک فروشی این محله املاک رهن و اجاره ای این محله

آخرین نظرات وارد شده
بهترین باشگاه ورزشی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد باشگاه های ورزشی این محله
. نظر atousa : باشگاه معرفت تو رسالت بین باقری و رشید عالیه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین باشگاه ورزشی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد باشگاه های ورزشی این محله
. نظر یاسربرون : پوشاک زنانه به عنوان بهترین پوشاک زنانه محله --تهران پارس منطقه 4 توسط یاسربرون به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز پوشاک زنانه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین سفره خانه سنتی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد سفره خانه های سنتی این محله
. نظر smasher : بهترین صاحب دلان!!!        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین کافی شاپ تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد کافی شاپ های این محله
. نظر smasher : فقط گردسوز (چهارراه سیدالشهدا) دنج و ماهرترین کافه من ! راستی قلیونم میده!!!        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین تالار تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد تالارهای این محله
. نظر smasher : فقط قریشی! 17ساله که میشناسیمش و هر روزبهتر روز قبلش میشه!!!        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین رستوران تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد رستوران های این محله
. نظر smasher : جوگیر نشین! اگه به بهترین بودن باشه که  بلوط فلکه اول طرف اول رو میزنه! در ضمن نوع سفارشات با هم فرق دارن! مثلا سبک ایتالیایی یا امریکایی  فست فودها رو میگم!        مشاهده و پاسخ به این نظر

اطلاعات-اخبار و نظرات ساکنین تهران پارس منطقه 4 در مورد تاریخچه و رویدادهای محله های تهران(هرچه در مورد محله تون دوست دارید بنویسید...)
. پاسخ smasher به نظر مهسا : آی کیو جان اینایی که تو میگی تو کل محله ها هست! تهرانپارس تنهاجاییه که بیشترین جاهای تفریحی و فرهنگی و ورزشی رو داره که باعث میشه از بقیه محله ها بهتر باشه!!!        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آرایشگاه زنانه تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آرایشگاه های زنانه این محله
. نظر smasher : به نظر من آرایش یا  گریم لایت باید طوری باشه که چهره شما با کمترین دستکاری و تغییرات بهترین شادابی و خاص بودن رو کنارهم داشته باشه یعنی یه کلام جلف یا ماستمالی و وحشتناک درست نکنن!!! از نظر من صوفیا (ضلع  جنوب غرب فلکه1، کنار خط تاکسی هفت حوض) بهترین گزینه است. کاراش رو دیدم و به عنوان 1 مرد از کاراش لذت بردم. حتما  یه سر بزنید...        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. نظر dambeldor : دوستان عزيز من كتابهاي new english file را تا آخر كتاب upper intermediate تمام كردم و ميخوام advance اين كتابو بخونم. اكثر موسسات بعد از كتاب upper ميرن سراغ FCE و CAE و من هنوز جايي پيدا نكردم كه new english file-advance رو درس بدن. ميتونيد منو راهنمايي كنيد؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ dambeldor به نظر reza : دوستان عزيز من كتابهاي new english file را تا آخر كتاب upper intermediate تمام كردم و ميخوام advance اين كتابو بخونم. اكثر موسسات بعد از كتاب upper ميرن سراغ FCE و CAE و من هنوز جايي پيدا نكردم كه new english file-advance رو درس بدن. ميتونيد منو راهنمايي كنيد؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آرایشگاه زنانه تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آرایشگاه های زنانه این محله
. نظر roshna : بهترین میکاپ کار عروس مسی در ارایشگاه نقره نگاره فلکه اول تهرانپارس واقعا کارش حرف نداره...09369831663        مشاهده و پاسخ به این نظر

ارائه سرویس اینترنت ADSL & Wireless در تمام استان تهران www.parsian-nt.net
. نظر محمود جباری : مسکن بزرگ راد به عنوان بهترین املاک محله --تهران پارس منطقه 4 توسط محمود جباری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مسکن بزرگ راد مسکن بزرگ راد با نزدیک به 3 دهه سابق درخشان در امر مسکن در منطقه تهرانپارس دارای مجوز رسمی از اتحادیه مشاورین املاک و دارای پروانه تخصصی از اداره ثبت اسناد و املاک کشور و اخذ کد رهگیری و هولوگرام و اولین وتنهاترین آژانس املاک مجهز به سیستم فایل یاب صوتی ارسال پیامک و آگهی رایگان در منطقه آماده ارائه خدمات نوین در امر مسکن خرید فروش رهن مشارکت در ساخت تجاری مسکونی صنعتی باغ ویلا به همشهریان عزیز میباشد ارائه خدمات به شما افتخار ماست مدیریت مسکن بزرگ راد محمود جباری 77791185 77791186 77337417 فکس77792171 09121079599 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مسکن بزرگ راد        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر xxxxxx : آموزشگاه موسیقی شیدایی به عنوان بهترین آموزش کلیه سازها،کلیه آواز و موسیقی کودک و تنظیم و آهنگ سازی با نرم افزار،میکس و مسترینگ محله --تهران پارس منطقه 4 توسط xxxxxx به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اونایی که میگن نوین کادر حرفه ای داره بهتره برن یه سر به آموزشگاه شیدایی بزنن و رزومه اساتیدشونو بخونن و کارشونو از نزذیک ببینن تا متوجه بشن آموزشگاه قوی کادر قوی مثل شیدایی داره.اینم شماره آموزشگاه شیدایی 77868268 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدایی        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر naghmeh54 : سلام آرايشگاه گلها واقعاً تو تهرانپارس تكه. فقط يك مشكلي داره خيلي شلوغه. كاش ميشد يه آرايشگاه رفتن كل روزت را نگيره و بكاراي ديگه هم بتوني برسيم.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر مهران : آموزشگاه موسیقی شیدایی به عنوان بهترین آموزش کلیه سازها،کلیه آواز و موسیقی کودک و تنظیم و آهنگ سازی با نرم افزار،میکس و مسترینگ محله --تهران پارس منطقه 4 توسط مهران به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بابا این آموزشگاه خیلی خوبه،من خیلی پیشرفت کردم،قبلا آموزشگاه دیگه ای میرفتم تو تهرانپارس ولی شیدایی استاداش یه دونه ان نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدایی        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین اموزشگاه عکاسی تهران پارس منطقه 4
. نظر saeed samandari : نانیوا به عنوان بهترین لوازم خانگی گازی و برقی محله --تهران پارس منطقه 4 توسط saeed samandari به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز نانیوا        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین فست فود تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد فست فود های این محله
. پاسخ Alternative666 به نظر فاطمه فرهنگ : فست فود عطاویچ فقط اسمش گنده است . و غذاهاش هم اونطوری که توی منو نوشته نیست . مثلن توی پیتزاهاش از سه نوع پنیر موزارلا و گودا و پارمزان استفاده ( نمی کنه ) دروغه محض . در حالی که توی منو نوشته سه نوع پنیر استفاده شده .  دیگه اینکه مثلن یکی از غذاهاش که عطامستر گوشت . اسم مسخره اش یادم نمی یاد . نصف یه پیتزا رو تحویلت میده که کنارش سیب زمینی سرخ کرده گذاشته با سالاد کلم و نوشابه . آخر سر هم سیرت نمی کنه فقط یه قبض واست میندازه به مبلغ 14000 تومن .  به نظرم هات داگ شیلا خوشمزه تر و مناسب تر از عطاویچه . آخه نسبت به پولی که می پردازی چیز بهتری گیرت میاد در ضمن هات داگ شیلا واقعن از دو نوع پنیر استفاده می کنه . پاستافیلا و گودا . که ترکیب این دو تا پنیر باعث میشه پنیر بیشتر کش بیاد و توی دهن مثل آدامس جویده بشه و آروم آروم آب بشه . البته پیتزا علاالدین هم پیتزاش خوشمزه و اصولی درست می کنه . علاالدین هم از سه نوع پنیر استفاده می کنه که ترکیبش روی پیتزا خیلی خوشمزه میشه . یه شعبه اش توی اختیاریه هستش یه شعبه اش هم توی شهرک غرب بلوار دادمان . پیتزاش خیلی خوشمزه هستش.  می دونستی مدیر شعب فست فود پدر خوب قبلن توی رستوران علاالدین کار میب کرده ؟ پدر خوب حتی منوی غذاهاش رو هم از فست فود علاالدین کپی کرده .         مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ Alternative666 به نظر سهيل : غذای پدر خوب افتضاح شده . به خصوص شعبه شهرک امید . یادم هست همین سه ماه قبل رفتم چیزبرگر بخورم . نون چیزبرگرش توی دست خورد می شد قبل از اینکه توی دهن بره . بدون پنیر هم بود . پیتزای مکزیکی هم که واسم اورد روش رو پر کرده بود از چیپس چی توز و کاهو بدون پنیر بدون گوشت چرخ کرده . داشت حالم بد میشد. کاش پولم رو آتیش زده بودم ولی این آشغال رو نمی گرفتم  پدر خوب شعبه شهرک امید افتضاحه . افتضاح . باورتون نمی شه ؟ برید بخرین و خودتون ببینید .  شعبه پارک ساعی چیز برگرش رو با نون شرکت سه نان درست می کنه که مثل کیک می شه با پنیر گودا و گوشت 90 درصد .        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه کامپیوتر تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های کامپیوتر این محله
. پاسخ dabibeen به نظر رازی : بهترین آموزشگاه تهران فقط فاتحین در منطقه تهرانپارسه چون هم کاملا تضمینی آموزش میدن - هم قیمتشون از همه پایینتره هم اگه یاد نگیری می تونی یه دوره دیگه رایگان سر کلاسا بشینی - هم مدرک از سازمان فنی و حرفه ای میده - هم آمار قبولیش خیلی بالاست و کاملا کاربردی درس میدن - استادهای خیلی خوبی مثل آقای علی امیدوار هم داره تلفنش هم 77322359-77322391        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه کامپیوتر تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های کامپیوتر این محله
. پاسخ dabibeen به نظر رازی : بهترین آموزشگاه تهران فقط فاتحین در منطقه تهرانپارسه چون هم کاملا تضمینی آموزش میدن - هم قیمتشون از همه پایینتره هم اگه یاد نگیری می تونی یه دوره دیگه رایگان سر کلاسا بشینی - هم مدرک از سازمان فنی و حرفه ای میده - هم آمار قبولیش خیلی بالاست و کاملا کاربردی درس میدن - استادهای خیلی خوبی مثل آقای علی امیدوار هم داره        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ bahare به نظر sepideh20 : خلیج فارس        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ bahare به نظر sepideh20 : اگر دنبال ارایشگاه .تالار عالی میگردید        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ ashkaan به نظر محمد : سلام محمد جان.منم مثل شما چند سالی از این آموزشگاه به اون آموزشگاه میرفتم بلکه مکالمم تقویت بشه! از ایرانمهر ( که فقط و فقط به فکر پول در آوردنن! ) تا آموزشگاه نور ( که فقط وقتم تلف شد!) به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم آکادمی ela توی خیابون 150، فقط میتونم بهت بگم ارزش امتحان کردن رو داره! من ازش جواب گرفتم. اگه دوست داشتی بگو تا شمارش رو برات بذارم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر sepideh20 : آرایشگاه گل ارا کارش حرف نداره محشره محشرهتهرانپارس- خ فرجام نرسیده به فلکه دوم ساختمان مهدیس برید حالشو ببرید    تعداد پاسخها(2)( bahare - bahare)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر haniyeD : نظرات جالبی دوستانم دادن اما الان همه جا یه مدل شده و گرونتر و خودم ارایشگرم اما نمیخام ارایشگاه بزنم البته الان درحال تحصیلم        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین منطقه جهت سکونت تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد مناطق مسکونی این محله
. پاسخ yamor به نظر علی هودنه : سلام دوستان من جام جم رو می پسندم هم تمیزه هم باکلاس          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین استخر،سونا،جکوزی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد استخر،سونا،جکوزی های این محله
. نظر simaa : adrese daghighe estakhre tehran pars kojast?asra ham makhsuse banovan ast?          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد بهترین فروشگاه یا مراکز(سایر) این محله
. نظر حمیده هاشمی : آموزشگاه نقاش باشی به عنوان بهترین آموزش نقاشی.اموزش طراحی.آموزش رنگ روغن.سیاه قلم. آموزش مدادرنگی.آموزش گرافیک دستی وآموزش صنایع دستی و هنری محله --تهران پارس منطقه 4 توسط حمیده هاشمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عالی ترین و تک ترین و بهترین و اولین مرکز اموزش تخصصی نقاشی در شرق تهران آموزشگاه نقاش باشی به مدیریت استاد نازنین خانم غفاری است که بسیار جدی با اخلاق و خوش بیان و متخصص در امر اموزش حرفه ای نقاشی میباشند .دست حق به همراهتان .شاگرد حمیده هاشمی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقاش باشی        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد بهترین فروشگاه یا مراکز(سایر) این محله
. نظر محسن نیک پور : نوژان ارتباطات پرشین به عنوان بهترین نمایندگی تجهیزات مخابراتی زیمنس محله --تهران پارس منطقه 4 توسط محسن نیک پور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من بهترین مرکز تلفنی که در مدت کارم دیدم زیمنس آلمان هستش و آنرا از این شرکت تهیه کردم. تمام تلفن ها ساخت آلمان است. نمایش مشخصات و آدرس مرکز نوژان ارتباطات پرشین        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر samiii : به نظر منم آموزشگاه تبسم خیلی خوبه که مریم بهترین معلمشونه دختر من که خیلی عالی یاد گرفته هر کس میزان دانسته هاشو میبینه دهنش باز میمونه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین تاکسی سرویس تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد تاکسی سرویس های این محله
. نظر Hoseinhajhoseini : تاکسی سرویس شبانه روزی بوستان(بانوان) به عنوان بهترین آژانس بانوان محله --تهران پارس منطقه 4 توسط Hoseinhajhoseini به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با تشكر إز سرويس دهي عالي شما نمایش مشخصات و آدرس مرکز تاکسی سرویس شبانه روزی بوستان(بانوان)        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین تاکسی سرویس تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد تاکسی سرویس های این محله
. نظر Somaye delghandi : تاکسی سرویس شبانه روزی بوستان(بانوان) به عنوان بهترین آژانس بانوان محله --تهران پارس منطقه 4 توسط Somaye delghandi به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با تشكر إز شما نمایش مشخصات و آدرس مرکز تاکسی سرویس شبانه روزی بوستان(بانوان)        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر Somaye delghandi : تاکسی سرویس شبانه روزی بوستان(بانوان) به عنوان بهترین آژانس بانوان محله --تهران پارس منطقه 4 توسط Somaye delghandi به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با تشكر إز شما نمایش مشخصات و آدرس مرکز تاکسی سرویس شبانه روزی بوستان(بانوان)        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مرادی : همینطور که میبینید آموزشگاه شیدایی تو تهرانپارس حرف اول و آخرو میزنه دوستان عزیزم.بهترینه        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ مرجان دادجو به نظر نفس اکبری : من عروسیم اسفنده آرایشگاه شمارم کاراشو قبول دارم فقط مبلغ آرایش ویژه رو نمیدونم که بیام برام قراردار ممنون میشم اگر جوابمو برام بفرستید        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین منطقه جهت سکونت تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد مناطق مسکونی این محله
. پاسخ اسی یاماها به نظر علی هودنه : سلام من بچه منطقه 17 هستم محله فلاح ازاین که بچه این محلم بسیار متاسفم این محله از ازبچه هاشون تاپیرمردشون گرفته همه خلافکار من بچگی خوب بودم ولی رفیق خراب کرد این جا فروش انواع مشروبات وشیشه وغیره بسیار رایج هستش پسرا شون همه توجیبشون یاچاقو یاغمه هستش اگه بیای این محل خیلتون راحت موقع برگشتند یاباچاقومیزننت یاخفتت میکنند خلاصه یه بلایی سرت میارن از3تاخونه ای که این جا هست 2تاشون خلافکار هستن وپراز ارازل اوباش وشرارت ودعوا وغیره وپلیسم چون ازاینا میترسه کاری به کارشون نداره .به من توفلاح میگن اسی یاماها  دلیل اسمم اینه که باموتورحرکات نمایشی مبزنم .اسم منوتوفلاح ازهرکی بپرسی از اون بچه تاپیرمرد منومیشناسن.من پسرخاله رضا سلمان واکبرصمدی که گنده های منطقه 17هستند هستم.این حرفارو نفتم که منو بشناسید اینو گفتن که محله یا منطقه مهم نیست مهم شعور وفرهنگ وادب هستش .وقتی بچه منطقه 1تهران باشی وقتی شعور وادب وتربیت نداشته باشی به چه درد میخوره        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ هادی به نظر ...... : شهرک خیلی خوبیه و داخلش تقریبا همه ی امکانات رو داره از جمله مدرسه ، مرکز خرید ، داروخانه ، مطب پزشک و دندانپزشک ، نانوایی و ...  و از پایانه علم و صنعت و میدان نوبنیاد هم اتوبوس واحد داره و از مترو فرهنگسرا و فلکه دوم تهرانپارس (جشنواره) تاکسی خطی داره          مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر احمدی : من  دوتا دخترامو آموزشگاه شیدایی میبرم و خیلی راضی هستم آموزشگاه شیدایی فلکه اول تو خیابان رشیده 77868268        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ روما به نظر محمد : فقط رویال پارس        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین استخر،سونا،جکوزی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد استخر،سونا،جکوزی های این محله
. پاسخ مهشید به نظر ارش وحیدنیا : البته نماش از بیرون بهترینه!!!!!!!!!! تو عمرم ازین گند تر ندیده بودم. کوچیکترین استخر تو تهرانپارس همینه.با کادر بد اخلاق و بی ادبش. شماها آلیس برین پس چی میگین؟ یکبار امتحان کنین.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ محیا به نظر فرزانه عادلی : فوق العاده ترین استاد، استاد عباس سیدی هستند بعضی روزها میان سرای محله تهرانپارس. ایشون مخترع هم هستند، مقاله و مصاحبشون تو روزنامه چاپ شده و تو tv هم باهاشون مصاحبه کردن آدم خیلی خوش برخورد و چشم پاک. هر چی هم شهریه میگیره نسبت به کارشون واقعا مفته. پیشنهاد میکنم برید.هیچکس پشیمون نمیشه.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مهشید : شعبه اصلی گلسرخ مزخرفه واسه عروس.  بیچاره هارو وحشتناک میکنه داماد جا میخوره        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ مهشید به نظر علی هودنه : من بچه قنات کوثرم اما الان بهارم. هم رشید با کلاسه هم بهار. تازه به دوران رسیدگی هم دلیلش بخاطر اینه که تهرانپارس بدبختانه مهاجرپذیر و مهاجر نشین شده و هرکس از هر روستایی اومده چادرشو برداشته حنا و خالکوبیشو پاک کرده آرایش کرده  اینجا ساکن شده . متاسفانه بدبختی فوق العاده بزرگ ما هم همینه        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ Hasti Panahi به نظر پارسا : سلام دوستان خواستم آدرس آموزشگاه طوطیان رو بهتون بدم. من واقعا ازینکه همچین جایی با این سطح بالای آموزشی پیدا کردم خوشحالم. رسالت، خیابان هنگام، شمیران نو، خیابان هژبری وارد خیابان شمیران نو که شدید، دومین کوچه به سمت چپ وارد شید. موفق باشید و امیدوارم شما هم مث من از زبان یاد گرفتن لذت ببرید.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ نرگس یادگاری به نظر فرزانه : میخاستم بدونم هزینه این کلاسها چقدر میشه ادرستونم میخواستم وشماره مرسی        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر الهام-ج : آرايشگاه گلها بهترين آرايشگاه در تهران به ويژه منطقه تهرانپارس          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ reza amri به نظر موسی : Pizza Pars ro moqayese nakonid ba hichja !!!        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. نظر مهدي وليزاده : با سلام آرتين عزيزم 2 سال و 3 ماهشه و بعد از اينكه يك سفر دو روزه به شمال داشتيم. به سختي به مهدش ميره. اين موضوع من و مادرش رو بسيار نگران كرده چه طور ميتونم پي به دليل مهد نرفتنش رو ببرم ؟ ازش ميپرسيم با صحبتي كه ميكنه راضي نيست ؟ خاله مهدش رو خيلي دوست داشت الان دوست نداره.يه مهد ميخوام در تهرانپارس كه در موارد ذيل شاخصهاي خوبي رو كسب كرده باشه. مشخصات و آیتم های ارزیابی که به ذهن من رسید این ها هستند: 1 نام مهد 2 وضعیت بهداشت 3 وضعیت آموزش 4 آموزش زبان دوم 5 امکانات بازی 6 کافی بودن فضای آموزشی 7 کیفیت ناهار 8 نسبت تعداد بچه ها در کلاس به مربیان 9 سطح علمی مربیان 10 رفتار مربیان با کودکان 11 تعداد ستاره در درجه بندی بهزیستی 12 شهریه ماهانه برای یک روز کامل با ناهار 13 منطقه شهرداری 14 آدرس 15 شماره تلفن 16 سن پذیرفتن کودک در مهد        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ نازنین نیازی به نظر نفس اکبری : درست برعکس ممکن است این آرایشگاه کارش خوب باشد اما مشکلات بهداشتی بسیاری هم دارد ازجمله پذیرش بیش از حد مشتری و بالنتیجه تاخیر درانجام کارآنها در زمان مقرر، جای نا  کافی برای تعداد زیاد مشتریان و نبود مکانی امن برای قرار دادن وسایل، استفاده از مواد شیمیایی به میزان زیاد در فضای مسدود وکوچک سالن. باتوجه به اینکه آرایش عروس بیش از چندین ساعت وقت می گیرد وانها مجبورهستندازیک جای مناسب به عنوان غذاخوری استفاده کنند حتی جایی نیست که مشتری ایستاده غذا بخورد تازه بااعتراض کارکنان هم روبرو میشوند مواد استفاده در ارایش غیر بهداشتی است به طوری که حوله های مصرفی درارایش صورت مدتها ی طولانی شسته نشده که از اولین تا اخرین مشتری راباهمان راه می اندازند ودستهای ارایشگرها هم شسته نمیشود. نبود دستمال کاغذی و آب سرد کن برای مراجعین از نقاط ضعف دیگرآن است. بی نظمی و عدم هماهنگی بین کارکنان آزاردهنده است.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر فرزانه عادلی : آموزشگاه نقاش باشی به عنوان بهترین آموزش نقاشی.اموزش طراحی.آموزش رنگ روغن.سیاه قلم. آموزش مدادرنگی.آموزش گرافیک دستی وآموزش صنایع دستی و هنری محله --تهران پارس منطقه 4 توسط فرزانه عادلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است فقط میخواستم از طریق این سایت از مدیر بزرگوار و استادم خانم غفاری که با اعتماد به نفس بسیاری که بنده داد و باعث گردید که از زیر دیپلم وارد دانشگاه در رشته نقاشی شوم تشکر کنم .استادم بزرگوار خانم غفاری هنوز دوره های تخصصی نقاشی را که از طرف شما آموزش دیدم به یاد دارم که با صبرزیادتان باعث امیدوار شدن به رشته نقاشی شدم و توانستم با راهنمایی های داهیانه شما وارد دانشگاه شوم را فراموش نمیکنم.مدیر بزرگوار آموزشگاه نقاش باشی استاد سرکار خانم غفاری همیشه شاگردتان هستم. حقیر و کوچک شما خدانگهدار نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه نقاش باشی    تعداد پاسخها(1)( محیا)     مشاهده و پاسخ به این نظر

تبلیغات

نام محله:    عنوان موضوع:   

بازدید از سایت محله تهران پارس منطقه 4           بهترین باشگاه های ورزشی تهران؟

صفحه اصلی تالار تهران پارس منطقه 4 بهترین باشگاه ورزشی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد باشگاه های ورزشی این محله

* چنانچه نظر شما در مورد نظر بازدید کنندگان میباشد از کلید پاسخ در زیر همان نظر استفاده نمایید
* در این قسمت میتوانید نظرات خود را نسبت به مطالب موجود ارسال کنید.

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

بازدید از سایت محله تهران پارس منطقه 4

موضوعآخرین نوشتهپاسخ هابازدید
بهترین آرایشگاه مردانه تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آرایشگاه های مردانه این محله
goodfriend
چهار شنبه 23 فرودرین سال 1391
بوسیله وحید پور سعیدی
6 3650
goodfriend
پنجشنبه 26 اردیبهشت سال 1392
بوسیله smasher
25 12064
اطلاعات-اخبار و نظرات ساکنین تهران پارس منطقه 4 در مورد تاریخچه و رویدادهای محله های تهران(هرچه در مورد محله تون دوست دارید بنویسید...)
goodfriend
بوسیله smasher
10 3258
goodfriend
جمعه 17 آذر سال 1391
بوسیله حمیده هاشمی
34 19823
بهترین عکاسی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
goodfriend
شنبه 10 تیر سال 1391
بوسیله mahnaz movafaq
2 1998
بهترین مرکزدرمانی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد مراکز درمانی این محله
goodfriend
پنجشنبه 11 خرداد سال 1391
بوسیله سعید پناهی
3 2001
بهترین شیرینی فروشی و قنادی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد شیرینی فروشی وقنادی های این محله
goodfriend
شنبه 10 تیر سال 1391
بوسیله mahnaz movafaq
19 7744
بهترین خواروبارفروشی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد خواروبارفروشی های این محله
goodfriend
یکشنبه 27 فرودرین سال 1391
بوسیله بنده خدا
3 1657
بهترین تره بار تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد تره بارهای این محله
goodfriend
جمعه 16 دی سال 1390
بوسیله morteza niki
1 1128
بهترین پارک تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد پارک های این محله
goodfriend
شنبه 10 تیر سال 1391
بوسیله mahnaz movafaq
4 2352
goodfriend
یکشنبه 12 آذر سال 1391
بوسیله Hoseinhajhoseini
3 2218
بهترین رستوران تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد رستوران های این محله
goodfriend
بوسیله smasher
11 4999
goodfriend
بوسیله smasher
6 3392
بهترین کافی شاپ تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد کافی شاپ های این محله
goodfriend
بوسیله smasher
3 1849
بهترین قهوه خانه تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد قهوه خانه های این محله
goodfriend
تاکنون پاسخی داده نشده است
0 618
بهترین سفره خانه سنتی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد سفره خانه های سنتی این محله
goodfriend
بوسیله smasher
4 2605
بهترین سینمای تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد سینماهای این محله
goodfriend
شنبه 15 بهمن سال 1390
بوسیله سمیرا
3 1599
goodfriend
یکشنبه 19 آذر سال 1391
بوسیله simaa
5 2750
بهترین مدرسه تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد مدارس این محله
goodfriend
شنبه 17 تیر سال 1391
بوسیله نفس اکبری
12 4988
بهترین مرکز خرید تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد مراکز خرید این محله
goodfriend
پنجشنبه 13 مرداد سال 1390
بوسیله roya
1 1912
بهترین مشاور املاک تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد مشاورین املاک این محله
goodfriend
چهار شنبه 8 تیر سال 1390
بوسیله S.KH
1 1876
goodfriend
پنجشنبه 14 دی سال 1391
بوسیله dabibeen
8 2873
goodfriend
سه شنبه 24 اردیبهشت سال 1392
بوسیله dambeldor
41 13443
goodfriend
شنبه 7 اردیبهشت سال 1392
بوسیله xxxxxx
12 5471
بهترین کلاس آموزشی کنکور تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد کلاس های آموزشی کنکور این محله
goodfriend
شنبه 1 بهمن سال 1390
بوسیله atousa
1 1136
بهترین مهد کودک تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
goodfriend
دوشنبه 3 مهر سال 1391
بوسیله مهدي وليزاده
2 4804
goodfriend
شنبه 1 بهمن سال 1390
بوسیله atousa
2 3220
goodfriend
شنبه 30 دی سال 1391
بوسیله Alternative666
30 15413
goodfriend
یکشنبه 29 اردیبهشت سال 1392
بوسیله sia2
33 10975
بهترین اموزشگاه عکاسی تهران پارس منطقه 4
mahi64
سه شنبه 17 بهمن سال 1391
بوسیله saeed samandari
2 1103
ارائه سرویس اینترنت ADSL & Wireless در تمام استان تهران www.parsian-nt.net
kiany
دوشنبه 16 اردیبهشت سال 1392
بوسیله محمود جباری
1 24

بهترین منطقه مسکونی تهران جهت سکونت؟     بهترین فست فودهای تهران؟     بهترین باشگاه های ورزشی تهران؟    
بهترین مهد کودک های تهران؟     بهترین کلاسهای آموزشی کنکور تهران؟     بهترین آموزشگاه های موسیقی تهران؟    
بهترین آموزشگاه های زبان تهران؟     بهترین آموزشگاه های کامپیوتر تهران؟     بهترین مشاورین املاک تهران؟    
بهترین مراکز خرید تهران؟     بهترین مدارس تهران؟     بهترین استخر،سونا،جکوزی های تهران؟    
بهترین سینماهای تهران؟     بهترین سفره خانه های سنتی تهران؟     بهترین قهوه خانه های تهران؟    
بهترین کافی شاپ های تهران؟     بهترین تالارهای تهران؟     بهترین رستوران های تهران؟    
بهترین تاکسی سرویس های تهران؟     بهترین پارک های تهران؟     بهترین تره بارهای تهران؟    
بهترین خواروبارفروشی های تهران؟     بهترین شیرینی فروشی های تهران؟     بهترین مراکزدرمانی تهران؟    
بهترین عکاسی های تهران؟     بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) تهران؟     اخبار و نظرات ساکنین در مورد محله های تهران    
بهترین آرایشگاه زنانه تهران؟     بهترین آرایشگاه مردانه تهران؟    

ورود/عضویت

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
 آمار و ارقام سایت انجمن دابی
موضوع ها: 4229, نوشته ها: 11186, کاربران: 2971
به جدید ترین عضو انجمن, sia2 خوش آمد میگوییم.
 دسترسی ها

Skip Navigation Links
صفحه اصلی تالار
عضویت در تالار
لیست کاربران
ورود مخصوص اعضای فروم
نام کاربری :
رمز عبور :

منطقه 1
    . ازگل
    . اقدسیه
    . ولنجک
    . کاشانک

منطقه 2
    . ستارخان
    . شهرک غرب
    . طرشت

منطقه 3
    . جلفا
    . چالهرز
    . داوودیه
    . ونک

منطقه 4
    . مهران

منطقه 5
    . باغ فیض

منطقه 6

منطقه 7
    . بهار

منطقه 8
    . وحیدیه

منطقه 9

منطقه 10
    . بریانک

منطقه 11

منطقه 12
    . پامنار
    . قیام - ری

منطقه 13
    . تهران نو

منطقه 14

منطقه 15
    . مشیریه

منطقه 16
    . خزانه

منطقه 17
    . ابوذر
    . جلیلی

منطقه 18

منطقه 19

منطقه 20
    . شهرری

بخش های ویژه
سیستم تبلیغات بنری - اینترنتی دابی
تبلیغ در وب سایت های دابی
تبلیغات محیطی
ثبت نام و خرید آنلاین صفحه
جستجوی بیلبوردها و تابلوهای محیطی
گروه وب سایت های دابی
فروشگاه اینترنتی دابی
مجله اینترنتی دابی
رسانه های تبلیغاتی دابی
سیستم خرید گروهی دابی
صفحات اختصاصی
بانک اطلاعات ملکی
تماس با دابی
ورود کاربران
تالار گفتگوی دابی
صفحه اصلی تالار گفتگو تهران
عضویت در تالار گفتگو
لیست کاربران

© 2010 www.dabi.ir  Andishe Vila Co. All Right Reserved. 

دابی را در گوگل محبوب کنید صفحه دابی در فیس بوک