من میخوام واسه عروسیم برم ستایش نوین تو شهرری تو رو خدا کمکم کنید نرم هیولا بیام بیرون؟؟
من از مداد رنگی تو چهارراه خط اهن واقعا راضیم . رنگ موهاش حرف نداره .
man3 mah pish aroose shayeste no budam ,kheily ziba shodam ,bavaram nemishod yeki az dustam unjaro moarefi karde budshenidam ye shobe dge ham tu aghdasiye dare mizane
سلام دوستان
برا عروسي برادرم نميدونستم كجابرم آرايشگاه كه كارم واقعا خوب بشه.وقتي كه از تو اين سايت آدرس آرايشگاه مهروز رو ديدم رفتم اونجا و واقعا راضي هستم. و اون شب برام شب به ياد ماندني شد چون زيباييم برام مهم بود. مطمئنم هر كسي باهر سليقه اي كه باشه از آشنايي با خانم فرجي مدير سالن مهروز شاد بشه. متشكرم از شما بابت معرفي ايشان
واقعا کارشون حرف نداره.ممنونم ازتون
سالن زیبا رویان واقع در شهرک الهییه وافعا عالیه با مدیریت خانم ولی زاده
راست میگه اون خانم منم عروس ادونیس رخ بودم واقعا کارش خوبه اما الان اسم سالنش اریا رخ شده
shayestenooooo behtarin modiriyat dare ba kadre mojarab,ta b hal hich ja ro tu tehran b in tamizi o ba in nazm nadidam
شایسته نو یک زمانی کارش خوب بود ولی حالا که خوب مشتری جمع کرده خیلی دنبال جلب رضایت مشتری نیست و گاهی برخورد خوبی با مشتری نداره
من اين سايت رو ديدم به سالن مهروز رفتم.واقعا خوب بود و كارشون عالي بود . مودب و مهربون بودن. مدير سالن خانم فرزانه فرجي بود و من هميشه از ايشان متشكرم. اميدوارم موفق باشند.اين سالن واقع در شهرري است .شماره تلفن سالن 02133750924.حتما بريد به خانم فرجي هم سلام منو برسونيد.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت