با سلام این شخص مهدی شجاعی یک شارلاتان کلاهبردار حرفه ای است و اصلا اصلا هم کارش خوب نیست اون نظرات مثبتی هم که در مورد خودش به فیک و دروغ مینویسه دوست صمیمی خودش و خودش برای فریب مردم مینویسه اصلا کسی کار این دو زاری رو قبول نداره و این اصلا اینکاره نیست و کارش فقط اخاذی و شارلاتان بازی و زبون بازیه فقط مردم رو خوب با زبون گول میزنه تا سرشون کلاه بزاره حواستون خیلی باشه
آتلیه عکس پرسناژ به عنوان بهترین آتلیه عکاسی محله --سعادت آباد توسط مهتااسلامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آتلیه عکاسی خوب در سعادت آباد آتلیه پرسناژ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتلیه عکس پرسناژ
آتلیه عکس پرسناژ به عنوان بهترین آتلیه عکاسی محله --سعادت آباد توسط مریم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین آتلیه عروس درسعادت آباد نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتلیه عکس پرسناژ
آتلیه عکس پرسناژ به عنوان بهترین آتلیه عکاسی محله --سعادت آباد توسط مهتا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین آتلیه عکاسی سعادت آباد خیلی کارشون خوبه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتلیه عکس پرسناژ
آتلیه تخصصی عروس و کودک سهند به عنوان بهترین آتلیه تخصصی عروس داماد محله --سعادت آباد توسط هدیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین آتلیه عکاسی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتلیه تخصصی عروس و کودک سهند
اتلیه اوج نما به عنوان بهترین آتلیه عکاسی محله --سعادت آباد توسط صداقت به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اتلیه تخصصی اوج نما بهترین و حرفه ای ترین اتلیه با فضای کاملا مناسب و شیک در تهران است خدمات اتلیه تخصصی کودک اتلیه بارداری مدلینگ کلیپ اسپرت ٠٩١٢٣٣٨٣٩٢٥ عروسی ٠٢١٧٧١٣٧٩٤٩ نمایش مشخصات و آدرس مرکز اتلیه اوج نما
استودیو نیما 09121309450 به عنوان بهترین آتلیه عکاسی 22907912 محله --سعادت آباد توسط یار محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از آتلیه نیما راضی هستم به عزیزان پیشنهاد میدم نمایش مشخصات و آدرس مرکز استودیو نیما 09121309450
استودیو نیما 09121309450 به عنوان بهترین آتلیه عکاسی 22907912 محله --سعادت آباد توسط عزیزی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است لا کچری ترین آتلیه در غرب تهران نمایش مشخصات و آدرس مرکز استودیو نیما 09121309450
استودیو نیما 09121309450 به عنوان بهترین آتلیه عکاسی 22907912 محله --سعادت آباد توسط عباسی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از کارشون فوق العاده راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز استودیو نیما 09121309450
استودیو نیما 09121309450 به عنوان بهترین آتلیه عکاسی 22907912 محله --سعادت آباد توسط رضایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین آتلیه در سعادت آباد نمایش مشخصات و آدرس مرکز استودیو نیما 09121309450
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت