آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط سارا اختیاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من هیچی از زبان بلد نیودم و یک دفعه تصمیم به مهاجرت گرفتم و به ایلتس ۶.۵نیاز داشتم خوشبختانه تو ی ۵ماه موفق شدم واقعا تو زمینه ایلتس معرکه هستند نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آکادمی تخصصی زبان های خارجی
ایده آل
88571253 - 88571253
به اینستاگرام ما بپیوندید
با مجوز رسمی آموزش و پرورش
با کادری مجرب و آزموده پذیرای زبان آموزان گرامی می باشد
با مدیریت خانم نجفی
مخصوص بانوان
فروش انواع کتب زبانهای خارجی و کنکور با ارسال رایگان
آکادمی تخصصی زبان های خارجی ایده آل برگزار کننده دوره های زیر می باشد:
TOFEL و IELTS با برگزاری آزمون های مربوطه
مکالمه از مبتدی تا پیشرفته
بحث آزاد با استاد Native))
کلاس های مخصوص کودکان 3 تا 6 سال با سیستم
کلاس های Ket-Pet برای نوجوانان با برگزاری آزمون های مربوطه
کلاس های زبان راهنمایی و دبیرستان (ترمیک)
کلاس های فشرده (هر روز در هفته)
کلاس های عادی (دو و سه روز در هفته)
کلاس های عمومی (سه تا شش نفر)
کلاس های خصوصی (تک نفره)
برگزاری زبانهای انگلیسی، فرانسه، آلمانی و ترکی استانبولی
اعزام دانشجو به خارج از کشور مطابق با رشته و شرایط شما(با مجوز از وزارت علوم و تحقیقات)
برای بازدید از سایت آموزشگاه اینجــــــا کلیک کنید.
آدرس: شهرک غرب - بلوار دادمان - بلوار درختی - بالاتر از قنادی ضیافت - نبش کوچه پنجم - پلاک ۲
تلفن: 88571253 - 88571253
آدرس: بلوار مرزداران, بین خیابان اشرفی اصفهانی و اتوبان یادگارامام, جنب شیرینی ماه بانو, آموزشگاه زبان آیندگان پلاک 185 طبقه دوم واحد 5
شماره های تماس: 02144282417 :: 02144282418
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط زهرا عابدینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اموزشگاه فوق العاده خوبی هست اساتید عالی و محیط گرم و دوستانه که شما احساس خیلی خوب و ارامش دارید از نظر من کمتر جایی رو این مدلی میبینید نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط هدیه اشرافی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من ایلتس ۷رو مدیون زحمات استادم تو اموزشگاه ایده ال هستم خواستم اینجا ازشون تشکر کنم و ارزوی موفقیت برای همشون دارم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط نازان خدابنده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من یک پرستار هستم و قصد مهاجرت به المان رو دارم از اونجایی که میدوتید یکی از لازمه های مهاجرت اونم از طریق شغل پرستاری داشتن مدرک b2هست و زبان المانی یک زبان اسونی نیست با استاد اموزشگاه ایده ال صحبت کردم ایشون قول ۶ماهه برای گرفتن این مدرک رو به من دادن و من مجبور بودم قبول کنم هیچ راه دیگه ای نداشتم واقعا همونطور که میگفتن بود و من تونستم در ۶ماه مدرکم رو بگیرم عالی بود راستی استادشون هم المانی ایرانی هستند 👍👍👍👍 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط مریم معتمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من چند سال پیش شاگرد خانم نجفی بودم خیلی عالی بود اما به دلایلی نتونستم کلاسهاشون رو شرکت کنم پارسال شرایط کاری توی انگلیس پیش اومد و من نیاز به ایلتس ۷ داشتم دوباره به اموزشگاه ایده ال برای گرفتن ایلتس رفتم عالی بود و من در عرض ۶ ماه موفق به گرفتن ایلتس بشم خیلی عالی بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط فریده ماندگار به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با تشکر از کادر اموزشی و مدیریت خوب اموزشگاه ایده ال گرفتن ایلتس برای من خیلی دشواربود پلی با کمک اساتید توانمند اموزشگاه ایده ال موفق به کرفتن ایلتس برای مهاجرت شدم با تشکر فراوان 🌺🌺🌺🌺 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط شیدا غفاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یکی از اساتید اموزشگاه ایده ال که برای کودکان تدریس میکرد از دوستان من هستند من قصد ادامه تحصیل در کانادا رو دارم ایشون گفتند که اموزشگاه اساتید خیلی خوبی دارند و به پیشنهاد ایشون رفتم عالی هستند نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط پروین غدیری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من تو اموزشگاه ایده ال دوره های ایلتس رو میگذرونم من واقعاراضی هستم از هر جهت به زبان اموز کمک میکنند و با خلوص نیت ادم رو راهنمایی میکنند خانم نجفی پس از اینکه با من مصاحبه کردند پیشنهاد دوره های تی تی سی رو دادند و من قبول کردم و ایشون توی جند جلسه دوره رو برای من گذاشتند من الان در کنار اینکه کلاس ایلتس میرم دو روز در هفته هم تدریس میکنم که کمک خیلی بزرگی همدر یادگیری به من میکنند براشون ارزوی بهترینها وموفقیت دارم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط نفیسه هاتفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوستان عزیز من کلاس تی تی سی رو پیش خانم نجفی گذروندم عالی بود اول اینکه زمانشون خیلی کمبود توی چهار جلسه تموم شد بعد هزینه خیلی مقرو ن به صرفه ای داشت و مهمتر از اون که بعدش بهتون کلاس برای اموزش میدناین خیلی مهم و تجربه خوبی برای اموزش هست و مدرک و برگه کاراموزی هم میدن من که خیلی راضی بودم باورتون نمیشه توی این چهار جلسه همه چیز یک کلاس و اداره اش رو میگن من که خیلی راضی بودم واقعا دنبال یک کلاس تی تی سی هستید من قطعا ایشون رو پیشنهاد میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
ورود عضویت