آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط نازنین منصف به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من تو کشور المان هستم و برای ورود به دانشگاه نیاز به ایلتس دارم چون قبل از رفتن به المان اموزشگاه ایده ال میرفتم و واقعا کلاسهاشون عالی بود بعد از رفتن هم تصمیم گرفتم کلاسهای خودم رو بصورت ان لاین ادامه بدم واقعا کلاسها خوب و به موقع برگزار میشه با توجه به شرایط و ساعت من تو اینجا کلاسها رو برام هماهنگ کردند از شون وا قعا متشکرم 🌹🌹🌹🌹 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط سمیه فراز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاسهای تافل رو تو اموزشگاه ایده ال میگذرونم و خیلی راضی هستم اموزششون حرف نداره واقعاا عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
برگزارکننده کلاس های انگلیسی، فرانسه، آلمانی، ایتالیایی، اسپانیایی و ترکی استانبولی
با بهره گیری از حرفه ای ترین اساتید استفاده از منحصربه فردترین و به روز ترین روش های آموزش زبان و مدیریت زمان برای یادگیری موثر و سریع
آدرس: بلوار مرزداران, بین خیابان اشرفی اصفهانی و اتوبان یادگارامام, جنب شیرینی ماه بانو, آموزشگاه زبان آیندگان پلاک 185 طبقه دوم واحد 5
شماره های تماس: 02144282417 :: 02144282418
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط ستایش احمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است امان از دست کرونا قبلا کلاسهای حضوری توی اموزشگاه ایده ال داشتم اما الان بدلیل شرایط کلاس حضوری نیست ولی کلاسهای ان لاین برگزار میشه خیلی خوبه اما من به شخصه کلاس حضوری رو بیشتر دوست دارم ولی کلاسها منظم و سر موقع مثل کلاس حضوری برگزار میشه عالیهه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آکادمی زبان های خارجی lsi به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --سعادت آباد توسط سینا بختیاری 09191431315 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است قبل از آشنایی با موسسه LSIبه مدت ۵ سال تو یکی از موسسات زبان مشغول بودم ولی متاسفانه نتونستم نمره خوبی تو آزمون آیلتس کسب کنم و به خاطر تصمیمم برای تحصیل در خارج از کشور نیاز به مدرک این آزمون با نمره بالاتری داشتم و خوشبختانه توسط یکی از اقواممون با این موسسه آشنا شدم و با توجه به برنامه ریزی های حرفه ای واستفاده ازراهنمایی های اساتید با تجربه و کار بلد تونستم در عرض پنج ماه با حداقل هزینه به نمره ۸ آیلتس برسم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی lsi
آکادمی زبان های خارجی lsi به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --سعادت آباد توسط رادمهر فرهنگ به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اموزشگاه زبان LSI از نظر من بهترین تو کل تهران من الان ۶ماه تو کلاس های ایلتس این موسسه شرکت میکنم و بسیار راضی هستم و هزینه کلاس ها هم بسیار مقرون به صرفه است. استاد های این موسسه بدون تردید بهترین مدرس های زبان انگلیسی میباشند. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی lsi
آکادمی زبان های خارجی lsi به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --سعادت آباد توسط منصور زرجویی 09212837506 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای مهاجرت نیاز به مدرک آیلتس داشتم و مدت ها بود که دنبال کلاس زبانی میگشتم که سطح علمی خوب و از لحاظ قیمت مقرون به صرفه باشه، در ابتدا با چند تا آموزشگاه زبان آشنا شدم ولی متاسفانه زیاد رضایت بخش نبود تا اینکه از طریق یکی از دوستانم با موسسه LSI آشنا شدم و در مدت ۵ ماه دوره آیلتس رو تموم کردم و تونستم با نمره خوب این آزمون پشت سر بگذرونم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی lsi
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط ندا مسعودی فرد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دوره های ایلتس رو تو اموزشگاه ایده ال میگذرونم خیلی راضی هستم انشالله برای شهریور میخوام امتحان رو بدم نمره ۷ اکادمیک میخوام برام دعا کنید نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط فرانک موسوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من ایلتسم رو مدیون اموزش و راهنماییهای اموزشگاه ایده ال هستم واقعا یادگیری زبان رو اینقدر اسون و با لذت برام کردن که حتی بعد از گرفتن ایلتس بازم میخوام ادامه بدم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط فریبا حامدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای ادامه تحصیل نیاز به ایلتس توی کشور کانادا داشتم معلمهای زیادی هم گرفتم اتفاقی با این سایت اشنا شدم از تعاریف شماها رفتم اولش یکمی شوکه شدم گفتم مگه میشه اینجا یه اموزشگاه کوچک معلم ایلتس خوبی داشته باشه وقتی تردید من رو دیدن یک جلسه ازمایشی برای اطمینان خاطر گذاشتند واقعا عالی بود و من تونستم با کمک وراهنماییهاشون ایلتسم رو بگیرم الانم دارم اماده رفتن میشم امیدوارم همیشه در اوج باشید و با صداقتی که دارید میدونم موفقیتهای بیشتری کسب خواهید کرد 👍👍👍 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط فهمیه صدرایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از وقتی که کرونا اومده همه زندگیهامون ریخته به هم و افسردگی گرفتیم تصمیم به گرفتن خوندن زبان کردم از تعاریف شما با اموزشگاه ایده ال تماس گرفتم هم کلاس حضوری داشتند و هم کلاس ان لاین ومن کلاس ان لاین رو انتخاب کردم واقعا خیلی خوب هست تنها دلخوشیم شده کلاسهام و منتظر روزهای یکشنبه و سه شنبه هستم که کلاسهام برگزار بشه 🌺🌺🌺🌺 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
ورود عضویت