سلام .سوالي داشتم اينكه من مربي رشته ورزشي كيك جيتسو هستم والان ميخواهم درمجموعه ورزشي بهاران كلاس بگيرم حتي روزهاي فرد يك سانس خالي دارن با وجود اين هروقت رفتم رياستش ميگه وقت خالي نداريم در حالي كه من اونجا كار ميكنم ميبينم يكي از كلاس ها خالي است حتي روز زوج هم خالي داره چرا بايد مارو اذيت كنن چرا كسي رو مسول نظارت نكردن چرا بايد تو سالن وسايل گرمايشي نباشه تاكي با كاراتون ميخوايد جوان هارو نسبت به ورزش دور كنيدچرا كسي رسيدگي نميكنه ماهم ماليات ميديم مناطق بالاهم چرا اونا بايد سالن هاي مجهز داشته باشند ولي ما اينگونه من كه مسئول نيستم اهاي كساني كه مسئول هستين چرا همش ياد گرفتين پشت ميزهاتون بشينيد هي چرخ بزنيد ديگه نميدونم چي بايد بگم مسئو لين ما كاري كردن تو همه سطوح جوان ها رو از همه چيز فراري دادن جوان ها هم مجبورا به سمت برنامه هاي غير اخلاقي رفتن نميگم به خود ادم بستگي داره ولي اين كارها زمينه رو قوي تر ميكنه بهخدا تك تكتكمون درقبال كارهامون مسئوليم وسلام
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
باشگاه امام سجاد(ع)
ورود عضویت