مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --فرمانیه-چیذر توسط مبینا حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ارائه مدارک معتبر بین المللی زیر نظر سازمان فنی حرقه ای انتخاب اساتید مجرب و باسابقه دارای تاییدیه ی بین المللی در کلیه ی زبان ها پاسخگویی و مشاوره ی تیم شعب مختلف مجموعه ی گات به نحو احسن و موثر متعدد بودن شعب آموزشگاه زبان گات در نقاط مختلف تهران متناسب بودن هزینه ی کلاس ها و پکیج های تخفیفی فوق العاده نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --فرمانیه-چیذر توسط سارا محمدي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دخترم پنج سالشه و اين آموزشگاه ميره و خيلي به زبان علاقه مند شده نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
من به تمام دوستانی که مدرس زبان انگلیسی به کودکان هستند یا دوست دارن بچشونه زبان یاد بگیره پیشنهاد میدم پکیج آموزش زبان انگلیسی تیلا را بخرند. قیمت هر پکیجش 39 تومنه.سطح یک تیلا 264 تا انیمیشن آموزشی داره. تازه 288 تا بازی آموزشی. تازه ارسال رایگانم دارن.من که هم خودم دوس داشتم هم بچه هام عاشق کاراشون شدن و کلی زبان یاد گرفتن. تازه تو خونه هم می تونن کار کنن. نیازی ندارم تو این گرما با هزینه های بالا ببرمشون آموزشگاه. به سایتشون سر بزنین یا کانال تلگرامشون. حتما دوس دارین.تازه تو کافه بازار کلی برنامه دارن که میتونین رو تبلت بچه هاتون یا گوشیشون نصب کنین تا زبان یاد بگیرن.
cafebazzar.ir/developer/teela
www.teela.ir
@teela
سلام به دوستان عزیزم,من سفیر شعبه قلهک رو به همه دوستان توصیه میکنم
کسایی که از پایه تا پیشرفته میخوان کار کنن حالا یا مکالمه ویا گرفتن یه نمره خوب واسه امتحانایی مثل آیلتس,کلاس های استاد طاهری فوق العاده هستش,من خودم به صورت میهمان سر یکی دو تا از کلاسون شرکت کردم واقعا پیشرفت رو حس میکردم کاملا,ایشون از بهترین مدرسایی هستش که تا حالا توی تهران دیدم,هم مدرس دانشگاه هستن و هم خودشون موسسه دارن,روشش هم خیلی جالبه یه بخشش به صورت مهارت محور کارمیشه,اونایی که میخوان وقت وهزینه واسه زبان بذارن واقعا این نوع کلاس ها ارزش داره,شمارشون رو هم دوستان در لینک خای پایین گذاشتن
*-._ تست هوش از کودک دلبند شما _.-*
// مشاورهی تحصیلی \\
در منزل شما
>> ۰۹۳۵-۳۶۴-۵۵-۱۱ <<
ajesl به عنوان بهترین آموزش زبان محله --فرمانیه-چیذر توسط farhad به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است thank you AJESL for speaking packages نمایش مشخصات و آدرس مرکز ajesl
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت