آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --زعفرانیه - محمودیه توسط کوروش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد مثل همیشه بیست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
بهترین باشگاه ورزشی غرب تهران شهرک نمونه 09026266549 به عنوان بهترین مجموعه ورزشی 09026266549 محله --زعفرانیه - محمودیه توسط بیتا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است باشگاه اترس واقعا باشگاه خوبیه . حرفه ایی ترین باشگاه تهرانه نمایش مشخصات و آدرس مرکز بهترین باشگاه ورزشی غرب تهران شهرک نمونه 09026266549
بهترین باشگاه ورزشی غرب تهران شهرک نمونه 09026266549 به عنوان بهترین مجموعه ورزشی 09026266549 محله --زعفرانیه - محمودیه توسط مهناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین باشگاه ورزشی در غرب تهران با دستگاههای پیشرفته ورزشی نمایش مشخصات و آدرس مرکز بهترین باشگاه ورزشی غرب تهران شهرک نمونه 09026266549
آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --زعفرانیه - محمودیه توسط الناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من گروه رقص آذری اوتلار رو قبلا شنیده بودم. خیلی دنبال کلاساش بودم تو تهران. واقعا گروه حرفه ای و خوبی هستن. به دوستان پیشنهاد میدم دوره هاشونو شرکت کنین نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
سلام دوستای گلم. یک خبر براتون دارم. به زودی آزاده جون کلاس رقص ترکی و برای صبح تشکیل میدن. منتظر خبرای جدید از این مربی با ذوق باشین.
اطلاعات این کلاس و از این شماره تلفن میتونین دریافت کنین 09335166561
سلام روز همگی به خیر- اگر کسی دنبال طراحیهای رقص فوق العاده زیبا مطابق متد روز هست با این شماره تماس بگیره- این طراحیها خاص بانوان و رقصهای عروس داماد هست
09335166561
سلام به همه گلا. یک خبر جدید دارم. آزاده جون اموزش رقص سنتی و زومبا رو تو باشگاهش شروع کرده اونم چه کلاسی. هم شاده هم بسیار حرکات زیباست
از من میشنوین از دست ندین تلفن و دوباره بهتون میگم 77893205
باشگاه ایشون تو شرق خاص بانوانه و سالهای زیادی هست که داره حرکات دست اول رقص رو ارائه میده
سلام روز همگی به خیر
یک آموزش زیبا و موثر از زومبا میخواین با این تلفن تماس بگیرین.
سلام
من براي همسرم دنبال يك باشگاه مردانه هستم كه ورزش پيلاتس رو داشته اما متاسفانه پيدا نمي كنم. ايشون به دليل كمر درد و پيا دردي كه داره نمي تونه ورزش كنه و حتما بايد وزنش رو بياره پائين. ممنون مي شم اگه كسي همچين باشگاهي رو تو محله هاي زعفرانيه، فرشته، جردن يا ولنجك سراغ داره منو راهنمايي كنه.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت