آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط اقبال نژاد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا از كادر بي نظيرتون متشكرم دخترم بسيار به شما و مجموعه تان علاقه مند است و ما هم از رضايت و پيشرفت ايشون راضي هستيم و نهايت تشكر را از مديريت خوب دل انگيزان داريم تماسشون ٤٤٩٧٦٤٧٧ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط منصوری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دل انگيزان آموزشگاه عالي و پر سابقه اي هستش کلاس های گروه نوازی و کنسرت هر 6 ماه یکبار برگزار ميكنن کلاس های رفع اشکال دارن هنرجویان نمونه به جشنواره های موسیقی معرفي ميكنن و مدرك پایان دوره به هنرجوها ميدن ❤❤❤ ٤٤٩٧٦٤٧٧ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط رزا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد بهمن در آموزشگاه دل انگیزان مدرس ساز ویلن هستند و بسیار استاد حرفه ای و عالی هستن توصیه میکنم حتما برای یادگیری ویلن در غرب تهران ایشون رو انتخاب کنید 44976477 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط محسن پیرانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به هنردوستان عزيز براي آموزش دوره ارف براي كودكان اين آموزشگاه فوق العاده هستش و توصيه ميكنم من دو تا دختر ٥ و ٦ ساله دارم كه دوره ارف رو در دل انگيزان گذروندن و الان ساز ويلن رو در حال آموزش هستن ممنون از مديريت خوب مجموعه دل انگيزان ٤٤٩٧٦٤٧٧ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط هیوا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است شما شنیدین ملانی آوانسیان توی آموزشگاه بل درس میده؟ من توی اینستاگرامشون دیدم bell_music_academy نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط ابراهيم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خيلي خوبه ممنون از تمامي زحماتتون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط خرسند به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بي نظير در انتخاب اساتيد نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط مهديه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه خوبيه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط بردیا صالح آبادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای یادگیری ویولن دنبال آموزشگاه بودم که از آشنایانم شمارو معرفی کردن و خیلی راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
آموزشگاه موسیقی کهکشان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط فرهاد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من پیش استاد خالقی کلاس سنتور میرم و خواهرمم پیش استاد کاهانی کلاس پیانو میره،هر دو خیلی راضی هستیم،تشکر میکنم از اساتید خوب و دلسوز آموزشگاه کهکشان شماره تماس آموزشگاه 44976477 هستش،در ضمن هر شش ماه یکبار هم کنسرت برگزار میکنن و مدرک پایان دوره هم میدن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی کهکشان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت