فیزیوتراپی و لیزر پرتوان ترمیمی و توانبخشی مهر تهرانپارس به عنوان بهترین فیزیوتراپی محله --تهران پارس منطقه 4 توسط علی حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است باسلام خواستم اول از همه تشکر کنم از تمام متخصص ها و کارکن های این کلینیک بابت تمام زحماتی که میکشند و بیماران رو از درد نجات میدهند.من خودم مدتها از کمر درد و سیاتیک در عذاب بودم و بعد از مراجعه به این مرکز برای اولین ا با یک گروهی رو به رو شدم که انقدر خوش اخلاق و مهربون بودند که واقعا دگه دردم یادم رفت.بعد از معاینه دکت و شروع برنامه درمانی فیزیوتراپی و لیزر و درمانهای تخصصی دگه بعد از سه هفته من دگه چیزی به نام کمردرد ندارم.و من این خلاصی از عذاب چند ساله رو مدیون این بزرگواران هستم. امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشند تا بتونند ا اخلاق خوبشون و درمان عالیشون دد مردم رو درمان کنند. نمایش مشخصات و آدرس مرکز فیزیوتراپی و لیزر پرتوان ترمیمی و توانبخشی مهر تهرانپارس
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت