کاراموزی انیمیشن جایی هس که معرفی کنید .و یک جای خوب برا دوره های مدل سازی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سلام من دوره فتوشاپ با "استاد بهمن رئوفى" گذروندن. با دو تا از دوستام دوره خصوصيشو برداشتيم و شايد بدون تعصب بتونم بگم توى ايران بهترينه. بخاطر هزينه گرون دوره خصوصيش نتونسته بودم بقيه كلاسهاشو برم ، ساعت ٥٠ هزارتومن بودو يه ميليونو نيم هزينش ميشد سى ساعتش. ديدم كلاسهاى جنرال فتوشاپ و سمينارهاى تخصصيشو توى دانشگاه علم و فرهنگ برگزار ميكنه. با حدود ٣٥٠ هزار تومن!!!! به نظرم عاليه! هم پريمير درس ميده هم فتوشاپ هم سميناراى تخصصى دو روزه! نميدونم چجورى راضيش كردن ولى غير اون استاد مهران مستوفى و برديا علمى هم اونجا درس ميدن. گرافيكو ايلاستريتور. مدركشم زير نظر دانشگاهه. هيجان زده شدم گفتم با شما هم به اشتراك بذارم!:)) خيابان انقلاب ، خ وصال ، روبروى سازمان انتقال خون ، كوچه فردانش، سازمان علمى تخصصى دانشگاه علم و فرهنگ
موسسه آموزشی آرمان توسعه با مجوز رسمي از سازمان فني و حرفه ايي کشور و بهره گيري از اساتيد کارآزموده و تدوين برنامه هاي آموزشي تخصصي وکاربردي منطبق با نياز بازار کار بستري مناسب جهت ارائه کليه خدمات آموزشي و زمينه لازم رابراي اشتغال کارجويان فراهم آورده است .
دیپلم کامپیوتر و حسابداری ، icdl ، حسابداری ویژه بازار کار ، برنامه نویسی و طراحی صفحات وب ، دوره جامع گرافیک ویژه بازار کار ، معماری و دکوراسیون داخلی و ......
ا سلام من می خواهم در اموزشگاه حسابداری ثبت نام کنم دنبال یک اموزشگاه با سابقه کار و معتبر می گردم لطفا ادرس و شماره تلفن اموزشگاه را برایم ایمیل نید با تشکر مریم
رضوان به عنوان بهترین کامپیوتر و اینترنت محله --فلسطین-طالقانی-بلوار کشاورز توسط علي صادقي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است گروه شركتهاي رضوان رايانه را به عنوان بهترين شركت به تمام دوستانم معرفي مي كنم من كه الان دارم ازش خدمات مي گيرم خيلي هم راضيم نمایش مشخصات و آدرس مرکز رضوان
ورود عضویت