به نظر من بهترین آموزشگاه منطقه مجتمع فنی تهران نمایندگی میرداماد می باشد که با بهره گیری از بهترین اساتیدوتجهیزات آموزشی هوشمندبهترین خدمات راارائه می دهد.آدرس :میرداماد بین رازان شمالی وآزیتاپلاک 83 شماره تلفن 22222816
به نظر من هم شما ها اونجا کار میکنید و یا یه جوری ازش نفع میبری که داری پاچه شو گاز میگیرید
میرداماد استادای خیلی خوبی داره منم اونجا فتوشاپ و ایلوستریتور گذرندام اما برخورد خدمتکاراش و بوفه چی خیلی بده احساس میکنه اونجا رئیسه ما به مدیر اموزش هم گفتیم و ماشالله فقط فکر پول گرفتن هستن به برخورد پرسنلشون هیچ توجهی ندارن
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
اموزشگاه سپنتاگستر که زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای می باشد یکی از بهترین آموزشگاه های کامپیوتر که من و بچه هام که دانشجو عمران و معماری هستند کلیه دروس مورد نیازمون و تو این اموزشگاه گذروندیم و همه راضی بودیم به طوریکه کاملا پروژه محور اموزش داده شد بهمون . مخصوصا دوره های icdl و اتوکد و فتوشاپ.
مدرسش واقعا با حوصله و با سواد و باتجربه بود. من شماره موبایل خانم مقدم و فقط دارم 09124084744 تماس بگیرید ادرس دقیق و بهتون میگه و کاملا راهنماییتون میکنه برای دوره ها .
سلام بچه های من دوره های word و excel و تایپ و توی اموزشگاه کامیپوتر سپنتا گستر گذروندم پروژه هایی که باید تو کل ترم ارائه میدادیم مثل نامه اداری فاکتور فروش کتاب داستان ، فرم لیزینگ ، حقوق و دستمزد و فرم مطب ، فرم ثبت نام و ..... انقدر کارامد بود که حیفیم اومد این اموزشگاه و به بقیه معرفی نکنم
خانم داودی با ده سال سابقه تدریس مدرسشون بودن با مدرک فوق لیسانس و کارت مربیگری از فنی و حرفه ای واقعا مسلط بودن به دروس .
09124084744 22074004
مبتکران خلاق به عنوان بهترین فنی و حرفه ای محله --میرداماد-محسنی توسط محمدعلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مبتکران خلاق
مبتکران خلاق به عنوان بهترین فنی و حرفه ای محله --میرداماد-محسنی توسط امیر حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام.من دیپلم دوره های ICDL و Photoshop رو در این آموزشگاه گذروندم و از کارشون خیلی راضی بودم . نمایش مشخصات و آدرس مرکز مبتکران خلاق
ورود عضویت