اموزشگاه سپنتاگستر که زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای می باشد یکی از بهترین آموزشگاه های کامپیوتر که من و بچه هام که دانشجو عمران و معماری هستند کلیه دروس مورد نیازمون و تو این اموزشگاه گذروندیم و همه راضی بودیم به طوریکه کاملا پروژه محور اموزش داده شد بهمون . مخصوصا دوره های icdl و اتوکد و فتوشاپ.
مدرسش واقعا با حوصله و با سواد و باتجربه بود. من شماره موبایل خانم مقدم و فقط دارم 09124084744 تماس بگیرید ادرس دقیق و بهتون میگه و کاملا راهنماییتون میکنه برای دوره ها .
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سلام بچه های من دوره های word و excel و تایپ و توی اموزشگاه کامیپوتر سپنتا گستر گذروندم پروژه هایی که باید تو کل ترم ارائه میدادیم مثل نامه اداری فاکتور فروش کتاب داستان ، فرم لیزینگ ، حقوق و دستمزد و فرم مطب ، فرم ثبت نام و ..... انقدر کارامد بود که حیفیم اومد این اموزشگاه و به بقیه معرفی نکنم
خانم داودی با ده سال سابقه تدریس مدرسشون بودن با مدرک فوق لیسانس و کارت مربیگری از فنی و حرفه ای واقعا مسلط بودن به دروس .
09124084744 22074004
مبتکران خلاق به عنوان بهترین فنی و حرفه ای محله --میرداماد-محسنی توسط محمدعلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مبتکران خلاق
میرداماد استادای خیلی خوبی داره منم اونجا فتوشاپ و ایلوستریتور گذرندام اما برخورد خدمتکاراش و بوفه چی خیلی بده احساس میکنه اونجا رئیسه ما به مدیر اموزش هم گفتیم و ماشالله فقط فکر پول گرفتن هستن به برخورد پرسنلشون هیچ توجهی ندارن
مبتکران خلاق به عنوان بهترین فنی و حرفه ای محله --میرداماد-محسنی توسط امیر حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام.من دیپلم دوره های ICDL و Photoshop رو در این آموزشگاه گذروندم و از کارشون خیلی راضی بودم . نمایش مشخصات و آدرس مرکز مبتکران خلاق
به نظر من بهترین آموزشگاه منطقه مجتمع فنی تهران نمایندگی میرداماد می باشد که با بهره گیری از بهترین اساتیدوتجهیزات آموزشی هوشمندبهترین خدمات راارائه می دهد.آدرس :میرداماد بین رازان شمالی وآزیتاپلاک 83 شماره تلفن 22222816
ورود عضویت