من از طریق این سایت با اموزشگاه کامپیوتر سپنتا گستر اشنا شدم که زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای هستش ، لازم دونستم خودمم نظر بدم تا دیگران از کیفیت کار این اموزشگاه با خبر بشن . بعد از مشاوره خیلی دلسوزانه ای که خانم مقدم بهم دادن توی دوره هایی که مورد نیازم بود شرکت کردم مثل icdl و تایپ و فتوشاپ . امکانات اموزشگاه و خدمات ارائه شده بسیار عالی بود. میزان شهریه متناسب و به صورت قسطی ازم گرفته شد . اساتید بسیار متعهد و مجرب و کیفیت اموزشی در سطح بسیار بالایی بود به طوریکه کار عملی باید بعد هر دوره ارائه میدادیم انقدر به اعتماد به نفسم کمک کرد و توانایی هام و توی انجام کارهای کامپیوتری بالا برد که تاعمر زحماتشون و فراموش نمی کنم. شماره خانم مقدم و میذارم که برای مشاوره بیشتر باهاشون تماس بگیرید
09124084744 -- 22074004
www.sepantagostar.com
ادرسشون شهرک غرب بلوار فرحزادی
https://goo.gl/maps/dpQB8QLi5KG2
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه خیاطی و طراحی دوخت آلالیا به عنوان بهترین آموزشگاه خیاطی محله --سعادت آباد توسط آتنا علیپور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد گرامی سر کار خانم دررودی از آموزشهای که به من دادید ومرا به جامعه کار و هنر معرفی کردید کمال تشکر را دارم دوستان عزیز این آموزشگاه را تجربه کنید پیشمان نمیشوید محیطی آرام. و مربی دلسوز. خانم دررودی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه خیاطی و طراحی دوخت آلالیا
09124084744 --
آموزشگاه کامپیوتر بزرگ امید رایانه تو شهرک غرب و سعادت اباد از همه قدیمی تر و بهتره فکر کنم 20 سالی هست تو شهرک غربه .نزدیک 50 دوره نرم افزار و سخت افزارم دارند.وجه تمایزش بروز بودن ورژن نرم افزارشه بعلاوه کلاسا رو با اساتید خودش که صاحبان آموزشگاه هستند و دلسوز با جمعیت کم حداکثر 6 نفر اداره می کنند کلاسهای تخصصی با یک نفر و شهریه عمومی هم برگزار می کنند.آدرس و تلفنش رو می نویسم با اسم دوره ها ش واقعا عالی و دلسوزانه و صد در صد عملی بود.اونا دارای مجوز آموزش و پرورش ،شورای عالی انفورماتیک کشور و بنیاد ICDL ایران هستند.
AUTOCAD 2016, PHOTOSHOP, SQL SERVER,COREL,JAVA, FLASH, PHP, C#, C, WINDOWS,COREL, WORD, INTERNET, EXCEL, POWERPOINT, ACCESS , ASP.NET, سرعت تایپ، اصول سخت افزار و مونتاژ ،
-88560552- 88696095 ادرس تهران شهرک غرب بلوار پاک نژاد تقاطع دریا ساختمان نیما طبقه سوم واحد ده درست ضلع شمال شرقی چهارراه هستند ولی در ورودیشون داخل کوچه هست.
اجباری نیست تمام ICDL رو بگذرونید تک تک دوره ها رو دارن.جدا جدا میشه رفت
سلام اموزشگاه کامپیوتر بزرگ امید رایانه واقعا متمایز بود ادرسشون شهرک غرب بلوار پاک نزاد تقاطع دریا ساختمان نیما شمال شرق چهارراه طبقه سوم واحد ده تلفنشون:88696095-88560552 بعضی دوره ها شون
COREL DRAW-JAVA-FLASH-WEB DESIGHN -SQL SERVER-C#-C++-INTERNET -WINDOWS -VISUAL BASIC-WORD 2013-AUTO CAD 2016-EXCEL 2013- POWERPOINT 2013-ICDL-PHP-سرعت تایپ-حسابداری سخت افزار-
ایران و شورایعالی انفورماتیک کشور هستن ICDL اونا دارای مجوز اموزش و پرورش و بنیاد
من دروس برنامه نویسی و وب سایت ورد پرس و seo رو توی اموزشگاه کامپیوتر سپنتا گستر گذروندم واقعا که دلسوزانه و تخصصی بهم یاد دادن . زیر نظر سازمان فنی و حرفه ا ی هستن و مدرک کاملاً معتبری رو بهم ارائه دادن . بچه هایی که دروس word و excel رو هم گذرونده بودن خیلی راضی بودن می گفتن واسه محل کارشون واقعا به دردشون خورده .
کلیه مدرسانشون مدرک های مرتبط با رشته ای رو دارن که تدریس میکنن واسه همین هم انقدر مسلط و کامل درس میدن .
قیمت هاشم واقعا مناسب . قسطی هم کار میکنن با بچه ها که بهشون فشار نیاد
توی بلوار فرحزادی قبل از میدان کتاب هستن
22074004 22075127 09124084744
به نظر من بهترین اموزشگاه کامیپوتر تو محدوده شهرک غرب و سعادت اباد ، اموزشگاه کامپیوتر سپنتا گستر ، بیشتر از ده سال سابقه کار دارن و زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای هستن. همه دوره های کامپیوتر رو برگزار میکنن. من خودم دوره های کورل و فتوشاپ و icdl رو گذروندم واقعا خانم داودی عالی بودن.
مدرکشون کاملا معتبر و حداکثر با 6 یا 7 نفر کلاسهاشون تشکیل میشه هر نفر هم پای یه سیستم میشینه و کاملا عملی تدریس میشه. ما بعد از هر دوره باید پروژه های عملی رو تحویل میدادیم که این خودش کلی تو یادگیریمون تاثیر داشت انقدر خوب یاد گرفتم که گفتم اینجا معرفیشون کنم بلکه بقیه هم استفاده کنن .
ادرسشون شهرک غرب بلوار فرحزادی نرسیده به میدان کتاب کوچه گلستان دوم هستش
22074004 - 22075127 - www.sepantagostar.com
بهترین اموزشگاه کامپیوتر و دلسوزترین تو شهرک غرب و سعادت اباد بزرگ امید رایانه است من خیلی اموزشگاه رفتم ولی اینجا یه چیز دیگه بود واقعا عالی بود internet word windows اینجا نوشتم شهرک غرب بلوار پاک نژاد تقاطع دریا ادرسشونه تلفنش هم 88696095 ولی باید از یک ماه قبل رزرو کنید دوره ها پر میشه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به نظر من بهترین آموزشگاه تو شهرک غرب و سعادت اباد آموزشگاه بزرگ امید رایانه است اونها نماینده سازمان جهانی ICDL بنیاد icdl ایران هستند و از این لحاظ تو تهران فقط اونا و مجتمع فنی تهران این مجوز رو دارن تعداد ساعتشون 150 ساعت واقعیه نه ساعت آموزشی کلاسهاشون حداکثر 6 نفره است هر کامپیوتر متعلق به یک نفره اونها مجوز شورایعالی انفورماتیک کشور رو دارن که بالاترین میزان علمیه دوره های تخصصی مثل POWERPOINT WORD 2013 WINDOWS 7 JAVA SQL SERVER AUTOCAD2015 WINDOWS 8 PHOTOSHOPCS6 PHP HTML ASP.NET OFFICE EXCEL 2013 ACCESS 2013 2013 …… رو دارن کمترین مدرک تحصیلیشون فوق لیسانسه و قدیمی ترین هم هستن تو شهرک غرب و سعادت آباد نزدیک به 16 ساله اونجا هستن اجباری نیست که هر هفت مهارت icdl رو بگذرونی هر کدوم رو جدا میشه گذروند پذیراییشونم عالیه ما که کیف کردیم انواع چای
تلفن :88696095و88695482وآدرس:شهرک غرب بلوار پاکنژاد تقاطع دریا ضلع شمال شرقی چهارراه ساختمان نیما طبقه سوم واحد ده درست سر نبش چهارراه اند ولی درب ورودیشون داخل کوچه است اسانسور دارن.
سلام به همگی اموزشگاه کامیپوتر سپنا گستر توی شهرک غرب (بلوار فرحزادی) که زیر نظر سازمان فنی وحرفه ای تخفیف ویزه تابستون برای کارآموزهاش ارائه میده گفتم اینجا اطلاع رسانی کنم که کسایی که میخوان استفاده کنند کل دوره icdl که شامل مهارت های هفتگانه word – excel – access – powerpoint – windows – word هستش و با تخفیف 70% ارائه میدن قیمت ش و نمیگم که خودتون تماس بگیرید از خوشحالی بال دربیارید . ظرفیت هر کلاس حداکثر 6 نفر و هر نفر یه سیستم مجزا داره
09124084744 - 22074004 -- 22075127
ورود عضویت