آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --زرگنده-حسن آباد توسط مانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من همیشه قدردان موسسه نوبل هستم که كمك كردن بچه هام در زبان موفق بشن و بتونن براى ادامه تحصيل پذيرش خوب بگيرن، از استاد خوبى هم كه براى من و خانمم هم انتخاب كردند ممنونم.88562736 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --زرگنده-حسن آباد توسط sainA به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من و برادم احسان سال ۹۰ آموزشگاه نوبل می رفتیم. مکالمه خوندیم و همونجا آیلتس گرفتیم، من با اینکه رشته ام زبان نیست ولی از اون موقع اینقدر زبانم خوب شد که دارم در آموزشگاه دیگه ای زبان درس میدم. احسانمونم همون سال مهارجرت کرد به کانادا. خیلی خوشحالم می بینم هنوز نوبل داره خوب کار می کنه و خودم کلی از اعضای فامیل را گفتم برن نوبل زبان بخونند. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --زرگنده-حسن آباد توسط soheila به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است Mano doostan classaye Farance amoozeshgahe Nobel ra mirim va alaghe ziadi peyda kardim, ta alan hame chi khiob boode👍 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --زرگنده-حسن آباد توسط ناعمه انصاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من همیشه دنبال یه موسسه معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی بودم تا اینکه یکی از دوستانم موسسه شما رو بهم معرفی کرد و پیگیری شما باعث شد من هم پیگیر یادگیری زبان انگلیسی شوم. با تشکر نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --زرگنده-حسن آباد توسط دانای به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است موسسه زبان کانون زبان بهترین آموزشگاه زبان در تهران است من الان 3 ترم است زبان آموز اینجا هستم و رضایت کامل از استادا و متد تدریس این موسسه زبان دارم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --زرگنده-حسن آباد توسط مهلا اسلامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یکی از بهترین تجربه های آموزشیه من است کادر مجرب و تدریس با کیفیت . واقعا ممنونم از کمک هاشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --زرگنده-حسن آباد توسط فرشته اعظمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام من از زمانی در مرکز حقانی یادگیری زبان را آغاز کردم احساس آرامش خاصی دارم زیرا این آموزشگاه همراهی وهمکاری زیادی با زبان آموزان خود دارد و روش تدریسی قدرتمندی را دنبال می کند. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت