آکادمی تخصصی زبان های خارجی
ایده آل
88571253 - 88571253
به اینستاگرام ما بپیوندید
با مجوز رسمی آموزش و پرورش
با کادری مجرب و آزموده پذیرای زبان آموزان گرامی می باشد
با مدیریت خانم نجفی
مخصوص بانوان
فروش انواع کتب زبانهای خارجی و کنکور با ارسال رایگان
آکادمی تخصصی زبان های خارجی ایده آل برگزار کننده دوره های زیر می باشد:
TOFEL و IELTS با برگزاری آزمون های مربوطه
مکالمه از مبتدی تا پیشرفته
بحث آزاد با استاد Native))
کلاس های مخصوص کودکان 3 تا 6 سال با سیستم
کلاس های Ket-Pet برای نوجوانان با برگزاری آزمون های مربوطه
کلاس های زبان راهنمایی و دبیرستان (ترمیک)
کلاس های فشرده (هر روز در هفته)
کلاس های عادی (دو و سه روز در هفته)
کلاس های عمومی (سه تا شش نفر)
کلاس های خصوصی (تک نفره)
برگزاری زبانهای انگلیسی، فرانسه، آلمانی و ترکی استانبولی
اعزام دانشجو به خارج از کشور مطابق با رشته و شرایط شما(با مجوز از وزارت علوم و تحقیقات)
برای بازدید از سایت آموزشگاه اینجــــــا کلیک کنید.
آدرس: شهرک غرب - بلوار دادمان - بلوار درختی - بالاتر از قنادی ضیافت - نبش کوچه پنجم - پلاک ۲
تلفن: 88571253 - 88571253
02122361647
آدرس: شهرک غرب بلوار فرحزادی خیابان حافظی پلاک ۲۲
تلفن: 02122361647
یکی از اساتید اموزشگاه ایده ال که برای کودکان تدریس میکرد از دوستان من هستند من قصد ادامه تحصیل در کانادا رو دارم ایشون گفتند که اموزشگاه اساتید خیلی خوبی دارند و به پیشنهاد ایشون رفتم عالی هستند
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --طرشت توسط شیدا غفاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یکی از اساتید اموزشگاه ایده ال که برای کودکان تدریس میکرد از دوستان من هستند من قصد ادامه تحصیل در کانادا رو دارم ایشون گفتند که اموزشگاه اساتید خیلی خوبی دارند و به پیشنهاد ایشون رفتم عالی هستند نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --طرشت توسط دانیال وفایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است روژ رفتیم تازه اونجا فهمیدم که چقدر پسرم از نظر زبان از اونا بهتر هستند و معلمهای اونجا هم از درست صحبت کردن دانیال شوکه شده بودند واقعا از خانم نجفی و اموزشگاه ایده ال ممنونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --طرشت توسط شیوا معین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاسهای المانی اموزشگاه ایده ال رو میگذرونم استاد فوق العاده خوبی هستند و ایشون تحصیلکرده و بزرگ شده المان هستند عالیی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --طرشت توسط ارینا صمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است قبلا اموزشگاه ایده ال تو مدرسه دخترم مسولیت زبانش رو داشت دخترم خیلی علاقه مند به زبان شده بود بعد از اون هم دخترم رو من به اموزشگاهشون بردم الانم خیلی ازشون راضی هستم روش اموزششون رو دوست دارم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --طرشت توسط صبا علیخانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من در ابتدا کلاسهای حضوری ایده ال رو میرفتم مسیر راهم دور بود خسته شده بودم بعدش متوجه شدم کلاسهای ان لاین هم دارن الان از کلاسهای ان لاینشون استفاده میکنم واقعا عالیه هیچ فرقی با کلاسهای حضوری نداره نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --طرشت توسط sedighian65 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ما قبل از اینکه به دلیل شغل همسرم بیاییم اصفهان، تهران بودیم و دخترام را کلاس زبان موسسه نوبل تو شهرک غرب نوشته بود. خیلی خوب مکالمه شون راه افتاده بود و عاشق زبان شده بودند. اینجا تا الان ۳ تا موسسه نوشتمشون اصلا خوب نبودند. خیلی ناراحتم که تو اصفهان موسسه ای مثل نوبل نیست. دخترام هم چون کلاسای نوبل را تجربه کردند دیگه به کلاسای دیگه راحت دل نمی دن. خدا خدا می کنم زودتر برگردیم تهران و برسون گردونم نوبل. پیشرفت زبانشون خیلی برام مهمه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --طرشت توسط نونهالی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از آموزشگاه نوبل خيلى راضيم بابت تشكيل كلاس ها و استارت ترمها سر تايم، كلاس free discussion آلمانى ما در سطحB1 با ٣ نفر استارت خورد استاد ف ق العاده ای هم برای کلاسمون گذاشتند. 88562736 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --طرشت توسط هادی68 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از روند كلاس مكالمه ام تو آکادمی نوبل فوق العاده راضى ام ، اين دفعه كه رفتيم كانادا خواهرم ميگفت چه اتفاقى برات افتاده كه زبانت اينقدر خوب شده، استادمون کار تو خونه فقط فايل شنيدارى میده که باید گوش کنم و چون بیشتر از روزی نیم ساعت وقت نمی گیره من خوب گوش میدم. كلا مثل بعضی موسسه ها مشق شب و تکلیف نداريم و يه سيستم خوبى دارن که هم یاد میگیرم هم با زبان خوندن دارم حال می کنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت