مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --تختی -معلم توسط شايان نيكويي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نحوه تدريس و هزينه كلاس ها در مقايسه با آموزشگاه هاي ديگر خيلي خوبه نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --تختی -معلم توسط آذر فتحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من اتفاقی اومدم تو این سایت ولی واقعا اگه من بخوام تجربه مو تو آموزشگاه بگم آموزشگاه گات جز بهتریناس از همه نظر خیلی برام خوش آیند بود ک همه پرسنل دلسوز زبان آموز هستن من۲سال پیش آیلتس۷میخواستم ک گرفتم با پشتیبانی و اموزش و کلاسای گات ولی فک میکنم الان یه شعبه شرق تهران دارن که ب این محله ها نزدیکه میدان رسالت ابتدای خیابان مدنیه شمارشم اینه 77212352_021 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
سلام دوستان...
من از آموزشگاه سیناد خیلی راضی هستم... محیطش خیلی صمیمیه و دوستانه ست... به کارشون اهمیت میدن...
شعبه دخترانه ش به میدان معلم ابتدای خیابون تختی منتقل شده اما بازم من میرم....
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت