آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --پاستور - جمهوری - آزادی توسط ladan به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من زبان انگلیسی را از سطح خیلی مبتدی تو آکادمی نوبل شروع کردم، اول به اصرار داداشم ولی بعد علاقه مند هم شدم. کل دوره مکالمه ام تا آخر اینترمدیت را تو ۸ ماه خوندم و بعد وارد کلاس آیلتس شدم. کل دوره آیلتسم هم ۴ ماه طول کشید و امتحان آیلتس دادم و نمره ۷ گرفتم. نوبل از این جهت که حاشیه نمیره و متمرکز و منظم دوره ها را ارائه می کنه عالی هست. برای منی که کارشناسی را تو ۶ سال خوندم، از مبتدی تا آخر آیلتس را تو ۱ سال خوندن یعنی معجزه. خانواده ام هزار بار بیشتر از من خوشحال هستند و از داداشم بابت توصیه به زبان خوندن تو نوبل یک عمر ممنون هستم.88562736 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --پاستور - جمهوری - آزادی توسط هانیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یکی از تجربیات خوب زبان آموزیم را میخوام براتون بزارم. حدودا دو سال قبل من و دخترم که اون موقع دانشجو بود برای زبان رفتیم به آموزشگاه نوبل. مشاوره و برنامه ریزی خیلی خوبی گرفتیم، رفتار بسیار محترمانه ای را از کادرشون شاهد بودیم و وقتی مدیرشون مطلع شد من خودم مدرس دانشگاه هستم به هردومون تخفیف بسیار خوبی داد. من به علت مشغله کاری فقط مکالمه ام را کامل کردم و نتونستم آیلتس بخونم ولی دخترم تا آخرش را رفت و آیلتس هم گرفت. مدتی هم هست علاقه مند به آلمانی شده و چهار ترم هست داره آلمانی را تو نوبل می خونه. داشتن یه آموزشگاه به این خوبی در محله برای من و خانوادم لذت بخش و مایه افتخار هست. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت