به جرات میتونم بگم که یکی از بهترینهاست کمتر اموزشگاهی با ابن کیفیت و نظارت پیدا میکنید تو همه زبانها قوی کار میکنند چه تو انگلیسی و چه المانی زبانی که من دارم میخونم میخوام به المان مهاجرت کنم افرین به خانم نجفی با این درایت و انتخابشون
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آکادمی تخصصی زبان های خارجی
ایده آل
88571253 - 88571253
به اینستاگرام ما بپیوندید
با مجوز رسمی آموزش و پرورش
با کادری مجرب و آزموده پذیرای زبان آموزان گرامی می باشد
با مدیریت خانم نجفی
مخصوص بانوان
فروش انواع کتب زبانهای خارجی و کنکور با ارسال رایگان
آکادمی تخصصی زبان های خارجی ایده آل برگزار کننده دوره های زیر می باشد:
TOFEL و IELTS با برگزاری آزمون های مربوطه
مکالمه از مبتدی تا پیشرفته
بحث آزاد با استاد Native))
کلاس های مخصوص کودکان 3 تا 6 سال با سیستم
کلاس های Ket-Pet برای نوجوانان با برگزاری آزمون های مربوطه
کلاس های زبان راهنمایی و دبیرستان (ترمیک)
کلاس های فشرده (هر روز در هفته)
کلاس های عادی (دو و سه روز در هفته)
کلاس های عمومی (سه تا شش نفر)
کلاس های خصوصی (تک نفره)
برگزاری زبانهای انگلیسی، فرانسه، آلمانی و ترکی استانبولی
اعزام دانشجو به خارج از کشور مطابق با رشته و شرایط شما(با مجوز از وزارت علوم و تحقیقات)
برای بازدید از سایت آموزشگاه اینجــــــا کلیک کنید.
آدرس: شهرک غرب - بلوار دادمان - بلوار درختی - بالاتر از قنادی ضیافت - نبش کوچه پنجم - پلاک ۲
تلفن: 88571253 - 88571253
02122361647
آدرس: شهرک غرب بلوار فرحزادی خیابان حافظی پلاک ۲۲
تلفن: 02122361647
اموزشگاه کوچک و جمع و جوری هست ولی اسانید فوق العاده ای داره من از کلاسهای الماننیشون استفاده میکنم استاد عالی دارند
سلام عزیزان من اموزشگاه ایده ال رو با همین نظرات پیدا کردم عالیییه واقعا خوشحالم که چنین اموزشکاههی پیدا کردم ارزوی موفقیت براشون میکنم ❤️❤️❤️❤️
از دوستان دابی متشکرم که اموزشگاه ایده ال رو به من معرفی کردم در به در دنبال استاد المانی خوبی بودم که با مجموعه ایده ال از طریق شما با اموزشگاه ایده ال اشنا شدم استاد فوق العاده خوبی دارند من خیلی ازشون راضی هستم
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --شهرک غرب توسط ترلان قدرت ابادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاسهای چینی فوق العاده خوبی دازند استادشون فوق العاده خوب هستش نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
ایده ال کلاامجموعه خیلی خوبی هست با وجود کوچک بودنش ولی اساتید خیلی خوبی تو همه زبانها دارند و اینکه خیلی منظم و دقیق هستند
من تو کلاسهای چینی اموزشگاه ایده ال شرکت میکنم خیلی راضی هستم چ،ن زبان چینی تو هر جایی برگزار نمیشه و یا اساتید خوبی نداره اما یانجا استادشون فوق العاده هست
من یک ارایشگر هستم و قصد مهاجرت دارم و مثل خیلیای دیگه موسسه ایده ال رو توی این سایت پیدا کردم و برای کلاسهای ترکی استانبولی رفتم کلاس ترکیشون یه خورده دیر تشکیل شد ولی استاد بسیار خوبی دارند برای کسانی که میخوان ترکی یاد بگیرند بهشون پیشنهاد میدم
من آموزشگاه ایده ال رو توی این سایت پیدا کردم و طبق تعریفهای شما به اونجا رفتم خواستم اینجا از همه دوستان بابت نظرات خوبتون تشکر کنم چون به من کمک کردید موسسه خوبی رو پیدا کنم و تو کلاسهای آلمانیشون شرکت کردم عالی بود و الان دخترم هم برای کلاسهای آلمانی مخصوص کودکانشون خواهم برد
ورود عضویت