من تو کلاسهای چینی اموزشگاه ایده ال شرکت میکنم خیلی راضی هستم چ،ن زبان چینی تو هر جایی برگزار نمیشه و یا اساتید خوبی نداره اما یانجا استادشون فوق العاده هست
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آکادمی تخصصی زبان های خارجی
ایده آل
22361647
با مجوز رسمی آموزش و پرورش
با کادری مجرب و آزموده پذیرای زبان آموزان گرامی می باشد
با مدیریت خانم نجفی
مخصوص بانوان
فروش انواع کتب زبانهای خارجی و کنکور با ارسال رایگان
آکادمی تخصصی زبان های خارجی ایده آل برگزار کننده دوره های زیر می باشد:
TOFEL و IELTS با برگزاری آزمون های مربوطه
مکالمه از مبتدی تا پیشرفته
بحث آزاد با استاد Native))
کلاس های مخصوص کودکان 3 تا 6 سال با سیستم
کلاس های Ket-Pet برای نوجوانان با برگزاری آزمون های مربوطه
کلاس های زبان راهنمایی و دبیرستان (ترمیک)
کلاس های فشرده (هر روز در هفته)
کلاس های عادی (دو و سه روز در هفته)
کلاس های عمومی (سه تا شش نفر)
کلاس های خصوصی (تک نفره)
برگزاری زبانهای انگلیسی، فرانسه، آلمانی و ترکی استانبولی
اعزام دانشجو به خارج از کشور مطابق با رشته و شرایط شما(با مجوز از وزارت علوم و تحقیقات)
برای بازدید از سایت آموزشگاه اینجــــــا کلیک کنید.
آدرس: شهرک غرب بلوار فرحزادی خیابان حافظی پلاک ۲۲
تلفن: 02122361647
ایده ال یه بخش برای کودکان ۳-۶ سال باز کرده و من در ابتدا دختر ۴ ساله ام رو بردم بعد دیدم چه بهتر که من اینجا بیکار نشستم منم شروع به یادگیری زبان کردم واقعا ایده ال در هر دو بخش عالی کار میکنه
من موفق به گرفتن ایلتس۷.۵رو با کمک ایده ال و اساتیدشون شدم و برای اونها هم ارزوی موفقیت میکنم 🌺🌺🌺🌺
دوستان کلاسهای مکالمه خیلی عالیه هستند من و دخترم هر دو باهم کلاسهای مکالمه رو شرکت میکنیم عایه هر دو باهم میریم و میاییم
به نظر من یه اموزشگاه با شرایط خاص که این اموزشگاه رو از اموزشگاههای دیگه متمایز کرده اولش کلاسهای کم جمعیت بعد اساتید خوب و محیط گرم و صمیمی و اینکه نمیدونم چه جوری بگم از اونایی نیستند که بگن الان پول رو بریز بعد ولرد کلاس شو به شما حق انتخاب میدن و یه دور دیگه سطح شما رو تو کلاس سنجیده میشه ولی اموزشگاه یه ساعتهایی اموزشگاه خیلی شلوغ میشه
کلاسهای ایلتسشون فوق العاده هست با قبولی بالا فکر نمیکردم یک اموزشگاه کوچک این اساتید خوب رو داشنه باشه من همینطوری رفتم فقط میخواستم امتحان کنم اما اینقدر جذبشون شدم واز دانش اموزان اونجا هم پرس و جو کردم همشون راضی بودند میخوام دخترم رو هم ببرم
کلاسهای ایلتس فوق العاده ای دعرند و امتحانهای مایک برگزار میکنند من موسسات زیادی رفته بودم و اساتید مختلفی داشتم به تعریف یکی از دوستان به اموزشگاه ایده ال رفتم فوق العاده راضی بودم ایلتس ۷رو مدیون ایده ال هستم
منمم مثل خیلی از افراد اموزشگاه زیادی رفته بودم و تقریبا کلمه و گرامر زیادی بلد بودم اما متاسفانه نمیتونستم صحبت کنم تبلیغات اموزشگاه ایده ال رو دیدم و و خوشبختانه کلاس فقط مکالمه داشتند خیلی راضی هستم احساس میکنم تازه دارممیفهمم زبان یعنی چی
بچه های من ۴۰جلسه تو اموزشگاه سی تاک کلاس رفتند اما متاسفانه هیچی یادنگرفتند من باز تو اینترنت گشتم. ایده ال رو پیدا کردم باورم نمیشه بچه ها تو یک ترم اینقدر پیشرفت کرده باشند واقعا خوشحالم که ایده ال رو پیدا کردم 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
کمتر اموزشگاهی زبان چینی دارهاموزشگاه ایده ال کلاس زبان چینی داره با اساتید دانشگاه فوق العاده هست مخصوص برای کسانی که با چین دارند کار میکنند من بخاطر کارم چینی دارم باد میگیرم
کمتر جایی کلاس زبان چینی داره اموزشگاه ایده ال کلاس زبان چینی داره با اساتید دانشگاه فوق العاده هست مخصوص برای کسانی که با چین دارند کار میکنند من بخاطر کارم چینی دارم باد میگیرم
ورود عضویت