آموزشگاه زبان ملل به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط ملیکا بنویدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس فرانسه خصوصی شرکت میکنم و بسیار راضی هستم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ملل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زبان ملل به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط آتنا شاه محمدي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دخترم زبان ميخونه تو ملل از همه لحاظ راضيم هم استاد هم نظافت اموزشگاه و همه ماسك ميزنن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ملل
آموزشگاه زبان ملل به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط سارا شریفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای زبان فرانسه اموزشگاه ملل رو بهم معرفی کردند با خانم احمدی زاده کلاس برداشتم بی نهایت صبور و نحوه تدریس عالی داشتن. اموزشگاه هم بابت هماهنگی تایم کلاس فوق العاده انعطاف پذیره بوده تا الان. ممنونم مللی های عزیز ، ❤ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ملل
آموزشگاه زبان ملل به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط ارمیتا توسلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کیفیت تدریس خیلی برام اهمیت داره و فقط تونستم تو اموزشگاه ملل ان را تجربه کنم ممنون بابت زحماتتون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ملل
آموزشگاه زبان ملل به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط عاطفه منتظری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای. کنکور و امادگی کنکور عالی هستید نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ملل
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط دريا ملكي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است گات بیشتر روی مکالمه کار می کنه ... برای کسی که می خواد بره اونور گات خيلي خوبه نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
آموزشگاه زبان کانون زبان تکتا و مدرسه انگلیسی تکتا بهترین آموزشگاهی هست که به نظرم در کل کشور وجود دارد. مخصوصا برای سنین کودکان چون بچه ها از صبح که به آنجا میروند به زبان انگلیسی سلام و احوالپرسی میکنند و با این زبان با هم بازی میکنند و گفتگو میکنند و صبحانه میخورند و انگلیسی سرود میخوانند و در چنین محیطی زبان انگلیسی به صورت ناخودآگاه در ضمیر ناخودآگاه بچه ها ثبت میشود از طرفی این آموزشگاه زبان که در ابتدای خیابان نبرد شمالی نزدیک چهارراه کوکا نرسیده به چهارراه فرزانه هست صبح ها دارای مدرسه انگلیسی هست که در ایران کمتر دیدم و از لحاظ متد آموزشی بروزترین و مدرنترین روش تدریس حال حاضر مدارس انگلستان را دارد. روش فونیکس PHONICS یعنی یادگیری زبان بوسیله اصوات و آواها روش تدریس حال حاضر مدارس انگلستان هست و در این آموزشگاه ، اهمین روش تدریس میشود. بعد از ظهرها هم کلاس های ترمیک زبان انگلیسی مخصوص کودکان و بزرگسالان برگزار میشود که بر پایه ی همین متد تدریس دبیران زبان آن آموزش میدهند. شماره های آموزشگاه 33363090 و 33362850 هست و شماره مسئول روابط عمومی آموزشگاه 09381318007 هست
موسسه آموزشی و فرهنگی علوم هانی به عنوان بهترین آموزشگاه فنی و حرفه ای،دوره های مهارتی سازمان فنی و حرفه ای وابسته به وزارت کار و امور اجتماعی محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط کبری چهاردولی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه آموزشی و فرهنگی علوم هانی
ورود عضویت