با سلام
متاسفانه تهرانپارس با این همه جمعیت موسسه زبان ششدانگ برای بزرگسالان نداره. هرکدوم دارای نقص های بزرگی هستن که مهمترین ضعفشاون کتابهای مورد تدریسشونه. اگه کسی تو کار زبان باشه میدونه که american english file و حتی top notch کتاب های پر محتوائی نیستن. کاش آموزشگاهی بود که cutting edge یا english result تدریس میکرد . البته مجتمع فنی english result هست اما متاسفانه اون هم بیشتر توجهش و اعتبارش به کلاس های فنیش هست تا زبان. پس برای همینه که میرم مرکز شهر باسه کلاس زبان خوب . البته میدونم الان کلی هواخواه american english و فخح دخفزا پیدا میشه اما هیچکدوم این کتاب ها رو همزمان با cutting edge تو دست نگرفتن. مطمئنم .
وقنی میگی american english file خوب نیست فورا به این نتیجه می رسم که چیزی از زبان نمی دونی.
وقتی جوابت رو دیدم بلافاصله فهمیدم که بجای اینکه دلیل بیاری دنبال خودتمائی هستی که همه هیچی نمیدونن و من فقط آره، باشه تو بگو ما هم میگیم آره :-)
این کتاب آمریکن انگلیش فایل و انگلیش ریزالت هر دو از آکسفورد هست اما کاملا مشخص هست که کدوم پر مغز تره رضا جان، من خودم هم آمریکن انگلیشا رو تموم کردم ولی هر دوی اونها هم به کاتینگ اج نمیرسه. تازه خود کاتینگ اج هم به پای نیو هد وی نمیرسه. البته شما هم با همون کتاب که بهش تعصب داری کارکن چون خیلی مهمه تو مطالعه یا تدریس چیزیو که قبول داری انجام بدی. میخاستم چند تا فکت مقایسه بیارم اما به آدم متعصب که نمیشه چیز منطقی گفت. خوش باشی چون بعید میدونم دوباره سر از این پیج دربیارم( با این تعصبت بهتره بری عربی بخونی موفق میشی )
وحید جان مرسی.دقیقا درست گفتی.متد انگلیش ریزالت خیلی قوی پره.موسسه قطب راوندی تو جردن با این سیستم کار می کنه. 88782246_88782523
بچه ها بیاین اطلاعات غلط به همدیگه ندیم!
این فروم واسه پیدا کردن بهترین آموزشگاهاس نه اینکه یکی مثل وحید و wili پیدا شه بیاد اطلاعات غلط بده همه رو گمراه کنه.
اگه برین توی خود سایت آکسفورد و توضیحاتی که راجع به کتابهای american english file و english result رو داده ترجمه کنین (اگه زبانتون خوب باشه) و بخونین می بینین خود انتشارات آکسفورد این دو تا کتاب رو توی یه سطح میدونه! و تنها تفاوتش رو توی لهجه امریکایی یا بریتانیایی عنوان میکنه!
کتاب american english file با لهجه american نوشته شده و برای کسانی مناسبه که میخان TOEFL امتحان بدن.
کتاب english result با لهجه british نوشته شده و برای کسانی مناسبه که میخان IELTS بگیرن.
خود انتشارات و سایت آکسفورد این دو تا کتاب رو در یک سطح میدونه!
اون وقت این که یه نفر بیاد بگه اون یکی سرتره یا اون یکی قوی تره از روی ناآگاهیه.حداقل این ناآگاهی رو به دیگران انتقال ندین دوستان.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
موسسه زبان آکادمی علوم ایران به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --تهران پارس منطقه 4 توسط حسین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است موسسه آکادمی علوم ایران فضای فوق العاده ای داره و کیفیت آموزشش هم خوبه. من به شخصه خیلی راضیم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان آکادمی علوم ایران
تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی به عنوان بهترین تدریس خصوصی زبان انگلیسی محله --تهران پارس منطقه 4 توسط آنیتا نظری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از سطح مبتدي با آقاي عبادي كلاس رو شروع كردم باورم نميشه كه به اين رواني بتونم صحبت كنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی به عنوان بهترین تدریس خصوصی زبان انگلیسی محله --تهران پارس منطقه 4 توسط نیلوفر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد عبادي خوش اخلاق مرسي كه انقدر باسواد و مهربونيد(نيلوفر) نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی
آموزشگاه زبان پرتو سیمین به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی محله --تهران پارس منطقه 4 توسط سانیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خسته نباشید من اول دوتا از بچه هامو که کوچیکهستن اوردم بعد از چند جلسه تاثیرات کلاس و روی جفتشون دیدم و دیدم که اساتیدشون واقعا حرفه ایی هستند به خاطر همین بعدشم خودم اومدم والان دوره american و پیش اقای مرادی میگذرونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان پرتو سیمین
موسسه زبان آکادمی علوم ایران به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --تهران پارس منطقه 4 توسط پریسا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دوره ایلتسمو اینجا گذرونم توی شش ماه .. استادهای خوبی داره و از این اموزشگاه واقعا راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان آکادمی علوم ایران
موسسه زبان آکادمی علوم ایران به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --تهران پارس منطقه 4 توسط ساره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه زبان علوم ایران اساتید خیلی خوبی داره من دوره های مکالمه رو توی این اموزشگاه گذروندم خیلی خوب بودن هم کیفیت و هم اساتید نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان آکادمی علوم ایران
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --تهران پارس منطقه 4 توسط setare به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است Nobel institute is just the best, I enjoyed the courses I had there and learned a lot. The teacher there, were also so knowledgeable and patiant. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --تهران پارس منطقه 4 توسط هانیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است زبان فرانسه زبان قشنگیه ولی سخته، لااقل از انگلیسی سخت تره. من ۶ ترم قطب رفتم ولی دوره هاشون طولانی بود، بعد از سه ماه که رها کردم رفتم نوبل. دوره هاشون سریعتر، منسجم تر و با هدف تر بود. ب۲ را تموم کردم و الان فیلمای فرانسه می بینم کیف می کنم، خوب متوجه میشم. به توصیه استادم هم هر روز خاطرات و نوشته هام را فرانسه می نویسم که چیزی را فراموش نکنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
من و همسرم کلاس های زبان پُرآموزی رو تو دانشگاه علم و صنعت میرفتیم که اصلا با کلاس های بیرون تومنی دوزار فرق داشت و با یه روش از کل به جزء زبان یاد میده که اولش میگی هیچ شباهتی به کلاس زبان نداره ولی وسطاش میفهمی چقد زبان یاد گرفتی!!
فونوتیک رو هم کامل یاد میدن که خیلی خیلی کمک میکنه به spiking و Listining ,بهتر از همه اینه که هر چی زبان کمتر بلد باشی با اروش اونا بهتر می تونی ارتباط برقرار کنی
آموزشگاه زبان ela به عنوان بهترین آموزشگاه زبان ela محله --تهران پارس منطقه 4 توسط نوروزی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نظم برنامه ریزی و کیفیت عااااااالی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ela
ورود عضویت