آموزشگاه زبان ela به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط زهرا صالحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ela
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
موسسه زبان آکادمی علوم ایران به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط زهرا سلمان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دو سال پیش با اموزشگاه علوم ایران از طریق این سایت اشنا شدم توی دوره های زبان آلمانیشون شرکت کردم.. و راضی بودم از خدماتشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان آکادمی علوم ایران
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط setare به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است Nobel institute is just the best, I enjoyed the courses I had there and learned a lot. The teacher there, were also so knowledgeable and patiant. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آموزشگاه زبان ela به عنوان بهترین آموزشگاه زبان ela محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط بابک زرین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام خدمت دوستان خاستم تجربه خودم و درباره کلاس های ترمیک این موسسه باشما درمیان بزارم برعکس همه جا که خیلی اهسته و پیوسته س تو این موسسه سرعت زیاده و تو کلاس خیلی مکالمه انجام میشه در مجموع اگه مبتدی هم باشید ظرف دو سال به سطح پیشرفته میرسید نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ela
مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط صبا شیرازی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من نمره آزمون A۲ تو سفارت از بچه های گوته هم بیشتر شد ۹۲.... ممنووووووووونم کارینو😛😍😍 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو
مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو به عنوان بهترین آموزش زبان های خارجی محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط مینا نجاتی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو
مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو به عنوان بهترین آموزش زبان های خارجی محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط مينا نجاتى به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام بنده ٥ ترم شاگرد اين موسسه بودم و تركى استانبولى ياد گرفتم و الان در تركيه هستم. باز هم اگر فرصت ادامه بود اين موسسرو انتخاب ميكردم. كلاس هاشون بسيار با نظم و ترتيب برگزار شد و دقيقا كتاب اول رو تو ٤ ترم طبق زمان بندى تموم كردن البته من دوتا درس اول رو تو يك موسسه ديگه گذروندم كه اصلا راضى نبودم و ٣بار استادمون عوض شد. با تشكر از استاد كاميار عمارى... نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو
آموزشگاه زبان ela به عنوان بهترین آموزشگاه زبان ela محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط ملیحه مهربان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دخترمو بعد از جابجایی از چند موسسه به اینجا اوردم که الان یکساله داره کلاسارو شرکت میکنه و پیشرفت خوبی داشته نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ela
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط شکوفه حسینی منش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس زبان چینی گات رودرحال حاضرمیرم وراضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط هاله قلی پور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاس های سوئدی گات بااساتیدی که اکثرا تحصیلاتشون در راجع ب همین زبانه واینکه چندین سال اونجا زندگی کردن ویا نیتیوهستن نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
ورود عضویت