آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --دولت-اختیاریه توسط صدف خراسانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آکادمی تخصصی زبان های خارجی
ایده آل
02122361647
با مجوز رسمی آموزش و پرورش
با کادری مجرب و آزموده پذیرای زبان آموزان گرامی می باشد
با مدیریت خانم نجفی
مخصوص بانوان
فروش انواع کتب زبانهای خارجی و کنکور با ارسال رایگان
آکادمی تخصصی زبان های خارجی ایده آل برگزار کننده دوره های زیر می باشد:
TOFEL و IELTS با برگزاری آزمون های مربوطه
مکالمه از مبتدی تا پیشرفته
بحث آزاد با استاد Native))
کلاس های مخصوص کودکان 3 تا 6 سال با سیستم
کلاس های Ket-Pet برای نوجوانان با برگزاری آزمون های مربوطه
کلاس های زبان راهنمایی و دبیرستان (ترمیک)
کلاس های فشرده (هر روز در هفته)
کلاس های عادی (دو و سه روز در هفته)
کلاس های عمومی (سه تا شش نفر)
کلاس های خصوصی (تک نفره)
برگزاری زبانهای انگلیسی، فرانسه، آلمانی و ترکی استانبولی
اعزام دانشجو به خارج از کشور مطابق با رشته و شرایط شما(با مجوز از وزارت علوم و تحقیقات)
برای بازدید از سایت آموزشگاه اینجــــــا کلیک کنید.
آدرس: شهرک غرب بلوار فرحزادی خیابان حافظی پلاک ۲۲
تلفن: 02122361647
آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --دولت-اختیاریه توسط مارال اشرفیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از آموزشگاه پردیسان خیلی راضی بودم.اساتید مجرب آلمانی با پرسنل بسیار حرفه ای. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت
آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --دولت-اختیاریه توسط غزال احمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خودم مدرس انگلیسی هستم.زبان فرانسه میخوانم تو پردیسان.متد بسیار جالبی دارن. نحوه ای انتقال مطالب بسار مناسب است. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت
آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --دولت-اختیاریه توسط رضایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس ترکی ثبت نام کردم .خیلی راضیم از کلاسم.هزینه کلاس هاش خیلی از لحاظ اقتصادی مناسب هستن. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت
آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --دولت-اختیاریه توسط مهدیه اصغری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت
آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --دولت-اختیاریه توسط هاله مجیدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من بچم رو بردم اونجا خیلی عالی بود خیلی همراهی کردن باهام نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت
آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --دولت-اختیاریه توسط رضا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه خوب.منظم وپشتیبانی عالی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت
آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --دولت-اختیاریه توسط پدرام پناهی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من یه دوره فشرده مکالمه زبان انگلیسی داشتم توی این آموزشگاه و واقعا راضی بودم هم استاداش خوبن هم پرسنلش حتما پیشنهاد میکنم واسه یادگیری زبان نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان پردیسان بهترین آموزشگاه زبان در خیابان دولت
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --دولت-اختیاریه توسط لیلا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام، در حال حاظر كلاس آيلتس ميرم در آکادمی نوبل و دوستانم معرفى كردن كه خودشون هم اونجا خوندن و نمره ٧.٥ آكادميك گرفتند، واقعاً خيلى قوى هستند ، تا الان خوب یاد گرفتم و آرزو دارم مثل اونا بشم. مشاوره هاشونم تخصصى هست، قشنگ ١ ساعت وقت ميزارن برا مشاوره، تيمشون از نظر من حرفه اى هست، براى آيلتس تنها جايى هست كه ميتونم با جرات پيشنهاد بدم.88562738 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --دولت-اختیاریه توسط negin به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوستم كلاس CAE را يه جا تموم كرده بود و براى مشاوره رفت نوبل من هم در جلسه مشاوره همراه. دوستم بودم، بعد تعيين سطح به دوستم گفتن میتونه آیلتس را شروع کنه ولی قبلش یک دوره جمع بندی داشته باشه تا چیزایی که فراموش گرده را به یادبیاره تا به دوره آیلتسش لطمه نخوره ، دوستم ناراحت شد و گفت اشتباه ميكنيد ولی من از مشاوره دقیقشون خوشم اومد و ثبت نام کردم. فرداش دوستم خودش رفت يه آموزشگاه دیگه به نام اندیشمندان و اونجا بهش گفتن يه كلاس آيلتس تست داره شروع ميشه و شما ميتونيد وارد اون كلاس بشيد، شروع کرد و بعد از ٦ ماه زحمت نمره اش شد٥.٥ و خیلی سرخورده شده. ولى من که از اون ضعیف تر بودم اومدم نوبل و تو ۵ ماه با یه دوره عمومی و بعدش آیلتس تونستم اورال ۷ را بگیرم و الان تو سفیر دارم زبان درس ميدم. 88562738 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
ورود عضویت