آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --پونک-سردارجنگل توسط maedeh به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اساتید آلمانی آموزشگاه نوبل حرف ندارند، خیلی حرفه ای و منظم، دقیقا مثل خود زبان آلمانی و فرهنگ آلمانی. دوره های اول را هم خصوصی برگزار می کنند و من تا الان سرعت و کیفیت بالایی در یادگیری را تجربه کردم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --پونک-سردارجنگل توسط نورا اسماعیلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من در کلاسهای فرانسه دانشفر شرکت کردم شهریه و کیفیت کلاسها از همه جا بهتر بود. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --پونک-سردارجنگل توسط الناابراهیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دخترم 5سالشه و دوره های کودکان ثبت نام کردمش از روزی که میاد کلاس اینقدر علاقه مند شده که خودش راغبه و اصرار داره که ببرمش کلاس واقعا از آموزشگاه دانشفر ممنونم که علاقه رو با داشتن اساتید با تجربه در بچه ها ایجاد میکنه. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --پونک-سردارجنگل توسط ریحانه خادم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اساتیدش واقعا حرفه ای با نظارت دقیق و سیلابس پیش میرن مدیریت آموزش در هیچ آموزشگاهی اینقدر با تدبیر ندیدم تعیین سطح ها دقیق و تو کلاس همه شاگران در یک سطح هستن که هیچ وقت تلف شده ای حس نمیکنی 8 ترم اینجا میخونم واقعا راضی هستم و آماده شرکت در دوره های آیلتس هستم از تمامی کادر آموزش و بقیه همکاران که هیشه با آرامش و برخورد خوبشون برای پیشرفت من و بقیه شاگران نهایت همکاری رو داشتن ممنونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --پونک-سردارجنگل توسط رضا توکلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از کلاس های ترکیش خیلی راضی هستم کتاب جدید مکالمه شون خیلی خوب جواب میده بقیه کلاسها و اساتیدش رو هم همه تعریف میکنن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --پونک-سردارجنگل توسط شهرزاد اقبالی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من نیاز به ایلتس ۷در عرض یک ماه داشتم خونه ما در شهر دماوند هست اونجا استاد واموزشگاه خوبی نبود به پیشنهاد یکی از دوستام که خودش ایلتسش رو تو اموزشگاه ایده ال گرفته بود اومدم و یک ماه خونه دوستم موندم و مدام از صبح تا بعد از ظهر کلاس داشتم البته فقط کلاسهای خصوصی محاسبه میشد بقیه کلاسها ازاد بود واقعا از شون ممنونم چون اگر همکاری خانم نجفی نبود به هیچ وجه من اینکاررو نمیتونستم انجام بدم و بالاخره تونستم و برای خانم نجفی ارزوی بهترینها وموفقیت روز افزون دارم 🌹🌹🌹🌹 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --پونک-سردارجنگل توسط رادین امرایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اموزشگاه ایده ال رو توی همین سایت برای پسرم پیدا کردم واقعا عالیه ومن پیشرفت پسرم رو کاملا تو مدتی که رفته میبینم ازتون ممنونم با نظرهای کاملا صادقانه ای که میزارید نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --پونک-سردارجنگل توسط صدرا رحیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من و پسرم همزمان اموزشگاه ایده ال میریم ازشون ممنونم که کلاسهای ما رو همزمان کردن که ما مجبور به دو با رفتن نشیم از همکاریشون متشکرم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --پونک-سردارجنگل توسط لیرا بابایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است منم مثل بقیه دوستان اموزشگاه ایده ال رو یکی از بهترینها میدونم واقعا عالیه شیوه تدریسشون و نحوه برخوردشون و هماهنگی کلاسهاشون نظمشون از خیلی از اموزشگاههای بزرگ بیشتره نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
ورود عضویت