آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --باغ فیض توسط mohamadi22 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ما از آکادمی نوبل خواستیم برامون مدرس زبان بفرستند شرکتمون تا بعد از ساعت کار کلاس آموزشی را تو محل کارمون برگزار کنیم. دوستان لطف کردند و مدرسی بی نظیر برامون فرستادند. با اینکه بعد از کار خیلی همگی خسته هستیم ولی ایشون با علاقه و تخصص ما را برای یادگیری زبان به وجد میارند. سایر همکارانمون هم قبلا تجربه استاد اعزامی از نوبل را داشتند و اونها هم تعریف می کردند. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --باغ فیض توسط سوده کرمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین آموزشگاه در زمینه مکالمه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --باغ فیض توسط SHADI به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از مشاور خوبی تو موسسه نوبل دارم که بابت درك و روحیه همکاریشون ازشون واقعا ممنونم، ایشون خانمی هستند كه وقتی من شرايط کاری بدی برام پیش اومد و نميتونستم كلاس بيام و با مديريت هماهنگ كردن تا كلاس گردشى بيام، الان کلاسا با شرایط زندگیم تطبیق داره و با آرامش میتونم زبانم را ادامه بدم. 88562769 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --باغ فیض توسط payam 70 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است كلاس هاى آلمانى آموزشگاه نوبل فوق العاده هست الان كتاب اول و تموم كردم و چون دانشجوى شهرستانم برام مشاوره دادن كه آنلاين ادامه بدم واسه ترم بعديم، اينقدر كلاس هام خوب بود كه همه دوستامو معرفى كردم برن نوبل، البته برادرم هم كه مهاجرت كرده به آلمان الان داره B2 با استادش تو نوبل آنلاين ميخونه. 88562736 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --باغ فیض توسط ندا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ببخشيد كسى ميدونه آكادمى نوبل تو رشت شعبه داره يا نه چون تعريفش را خيلى شنيدم و دخترخاله هام تهران نوبل رفتند خیلی راضی بودند. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --باغ فیض توسط مینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اگه ميخوایید زبان ياد بگيرىد اصولى برید موسسه نوبل.88562738 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --باغ فیض توسط elham به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوره B1 را در آكادمی نوبل خوندم و كارم درست شد الان آلمانم و به صورت انلاين دارم با معلم زبانم كه تو نوبل بود آموزش می بینم، تو نوبل واسه وقت آدم ارزش قائل اند. ممنونم ازتون 88562736 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --باغ فیض توسط لیلا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است باورم نميشه اين همه استاد خوب يه جا باشه، دارم آموزشگاه نوبل می رم. دقيقاً تو هر سطح استاد مشخص او دوره را دارن و همه كلاس تو يه سطح هستند، الان اينترمديت هستم استاد قبليام هم همه خوب بودن، البته از نوبل تشكر ميكنم كه اين استادارو معرفى كردن، عالى. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --باغ فیض توسط ترانه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام، در حال حاظر كلاس آيلتس ميرم در آکادمی نوبل و دوستانم معرفى كردن كه خودشون هم اونجا خوندن و نمره ٧.٥ آكادميك گرفتند، واقعاً خيلى قوى هستند ، تا الان خوب یاد گرفتم و آرزو دارم مثل اونا بشم. مشاوره هاشونم تخصصى هست، قشنگ ١ ساعت وقت ميزارن برا مشاوره، تيمشون از نظر من حرفه اى هست، براى آيلتس تنها جايى هست كه ميتونم با جرات پيشنهاد بدم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --باغ فیض توسط محدثه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من وهمکارم دو نفری بعد از ساعت کاریمون کلاس مکالمه انگلیسی می ریم تو آموزشگاه نوبل. تو جلسه مشاوره و تععین سطح به خاطر نوع ضعفی که تو مکالمه داشتیم به جای کلاس ۴ نفره بهمون کلاس دو نفره را توصیه کردند. الان سه ماهی میشه کلاس داریم می ریم واقعا خوب پیشرفت کردیم و تو مدت سه ماه یک کتاب و نیم یعنی حدود چهار ترم چهار نفره را به اتمام رسوندبم. از اون مهمتر اینکه مکالنه و حرف زدنمون خیلی خیلی خوب شده. چند شب پیش با همسرم تو خونه شروع کردم انگلیسی حرف زدن و راجع به مسائلی که تو روز برام میش اومه بود و برنامه های آیندمون حرف زدیم. باورش نمی شد تو سه ماه این همه پیشرفت کرده باشم. آشنایی با نوبل برای ما اتفاق بسیار خوبی بود. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
ورود عضویت