آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --چالهرز توسط مونا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام، در حال حاظر كلاس آيلتس ميرم در آکادمی نوبل و دوستانم معرفى كردن كه خودشون هم اونجا خوندن و نمره ٧.٥ آكادميك گرفتند، واقعاً خيلى قوى هستند ، تا الان خوب یاد گرفتم و آرزو دارم مثل اونا بشم. مشاوره هاشونم تخصصى هست، قشنگ ١ ساعت وقت ميزارن برا مشاوره، تيمشون از نظر من حرفه اى هست، براى آيلتس تنها جايى هست كه ميتونم با جرات پيشنهاد بدم.88562738 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --چالهرز توسط eli به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است 88562738 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --چالهرز توسط hoda69 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است منم به یادگیری آلمانی خیلی نیاز دارم، اکثر آموزشگاها خیلی کلاسا را طول میدن و بعضی ترما دیر به حد نصاب میرسه، بعده کلی پرس و جو رفتم آموزشگهه نوبل و با مشاورم تو نوبل که مشورت کردم کلاس خصوصی آلمانی را برداشتم، باورم نمیشه اینقد خوبه، استادم که حرف نداره، درسا هم زود پیش میره. از همه مهمتر آلمانی حرف زدنم هم خیلی خوب شده. شهریه اشون هم به نظرم منصفانه هست و با اینکه کلاسم خصوصیه و کل زمان کلاس مال منه با توجه به سرعت پیشرفتم فکر میکنم در کل شهریه ام کمتر از کلاسهای گروهی که قبلا میرفتم بشه. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --چالهرز توسط ستایش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یکی از موارد مثبت مرکز حقانی این هست که ما لازم نیست برای هرکاری مثلا پرداخت شهریه ، ثبت نام... مراجعه حضوری داشته باشیم همه ی موارد اینترنتی انجام میشه و ما فقط روز شروع کلاس مراجعه داریم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --چالهرز توسط هانیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است روش تدریس دقیق و جزء به جزء باعث فکرکردن بیشتر همکلاسی ها می شود. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --چالهرز توسط صبا امینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تسلط فوق العاده مدرسان مرکز حقانی در مباحث درسی و خارج از درسی توانایی آنان در آموزش زبان انگلیسی را دوچندان نمایش می دهد. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --چالهرز توسط اکرم میرزایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کانون زبان پس از سال ها سابقه ی تدریس هنوز هم شیوه ی تدریس خاصی را دنبال می کند که تاثیرگذاری این شیوه در دانشجوییان آن دیده شده نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
ورود عضویت