تدریس خصوصی شنا پریسا وطن خواه به عنوان بهترین تدریس خصوصی شنا محله --شهرری توسط محبوبه موسوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی شنا پریسا وطن خواه
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --شهرری توسط فرهاد بشيري به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ساعت هاي كلاس آموزشگاه خيلي خوبه و من خيلي راضيم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
از نطر من موسسه آلمانی اردلان میشه گفت یکی از بهترین موسسه های زبانه شهرری هست البته از اونجایی که تو اتوبانه رجاییه میشه گفت تو نازی اباد هم حرفی واسه گفتن داره آلمانیشون که حرف نداره اساتیدشون همه از سفارت المانو اتریشن بعدشم اگر شرایطشو داشته باشی به المانو اتریش هم به عنوان دانشجو میتونن اعزام کنن. مدیریتشم آقای فاتح
همشهریای عزیز یه سوال آموزشگاه تخصصی زبان اسپانیایی جز موسسه اردلان (هاتف-ری) تو اتوبان رجایی موسسه دیگه ای تو شهرری هست (که زبان اصلیش مثله موسسه اردلان اسپانیایی-انگلیسی باشه)؟
ممنون
سلام. میخواستم بگم تو خ.پیلغوش یه جا هست که به بچه ها تخصصی آموزش میده .واقعا کارشون عالیه.خواهرم اونجا میره...آبجیم خیلی خنگ بود الان مث بلبل انگلیسی حرف میزنه...ههه اسمشو یادم نیس..ولی فک کنم پدیده باشه....واقعا به بچه ها فوق العاده یاد میدن..
من خودم حدود یکساله تو مترجم زبان میخونم که نرسیده به میدون نارنجه تو کوچه حرنجی خیلییی عالیه از همه لحاظ از لحاظ برخورد از لحاظ تدریس استادا و.. بیسته مدیرش هم برادر حمید سوریانه اقای مجتبی سوریان در کل مترجم عالیه همشون هم ماشالله خوش برخوردن از اقای سوریان گرفته تا اقای اصفهانی که خیلی عالی و مهربونه تا منشی ها... آفاق هم ک تو خیابون 24متریه خیلی خوبه فقط پله هاش خیلی زیاده و یکم هم گرون تره ولی در کل اول مترجم .. سفیر و هم شنیدم زیاد خوب نیست یکی رفته بود میگفت هیچی نمیفهمیدم خوب نبودن انگار استاداش اومده بود مترجم کیش هم بد نیست
به نظره من تو دولت آباد آموزشگاه دخترانه مهرایران فقط آقای کاظمی خیلی خوبه وگرنه آموزشگاه زیاد تعریفی نداره آموزشگاه پسرانه هم ایرانیان تعریفش زیاد شنیدیم میگن خیلی خوبه
سلام به همه دوستان گرامی.اموزشگاه ها به حد توان خود کار اموزشی ارایه میدهند من دو سال در تهران به خاطر نیاز مبرم به زبان" کیش را انتخاب کردم و تقریبا به عنوان مهمان در چند مرکز دیگه کیش سر زده بودم روش و چارچوب کاری و اساتید تقریبا یکسان و کارامد بود.اما وقتی به شهرری نقل مکان کردیم دو ترم تابستان را به کیش شهرری رفتم ولی ضعف مدیریتی و عدم رعایت چارجوب اموزشی و نبود مسوول اموزشی برای حل مشکلات عدیده کلملا بی انگیزگی رو سبب شد.متاسفانه حاشیه های فراران اساتید کیش شهرری و بی ثباتی مدیریتی و به یدک کشیدن اسم و جایگاه پروسه اموزشی در هر اموزشگاهی را می تونه زیر سوال ببره و موجبات نارضایتی که سبب ریزش و در نهایت تبلیغ منفی برا ان اموزشگاه رو بشه.
سلام من سارا هستم به نظر من تنها موسسه درست و حسابی شهرری ایران کانادا در 24 متری میباشد چون کلا متفاوت اداره میشه.
kish institute is the best in shahre rey..i've studied English there since 3years ago.my English is improving evryday.I offer to you choose kish..by the way, the theacher's Manner are really poliet..
ورود عضویت