آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --میرزای شیرازی-مطهری-بهشتی توسط حامد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از کودکی کلاس زبان رفتم و همیشه زبانم خوب بوده ولی یه ایراداتی هم داشتم که مخاطبم تا حرفه ای نبود نمی فهمید. چنتا موسسه زبان رفتم تعیین سطح دادم بهم گفتند تو خیلی خوبی چرا میخوای کلای بیای، تو میتونی حتی درس بد. تنها جایی که رفتم برای تعیین سطح و دقیقا همه ایراداتم را متوجه شدند و برام کلاس مخصوصی که بتونم خوب رفعشون کنم برنامه ریزی کردند موسسه نوبل بود. استادی که برام گذاشتند هم عااالی بود و تو حدود دو و نیم ماه مشکلات زبانم کلا رفع شد. الان تو محل کارم توانمندی زبانم عالی شده و مدیر عاملمون به خاطر زبانم فرصت های نابی را در اختیارم میگذاره. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زبان اُدبا به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --میرزای شیرازی-مطهری-بهشتی توسط سعیده حسینی ادیب به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مرکز بین المللی زبان های خارجی ادبا نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان اُدبا
آموزشگاه خیاطی و طراحی دوخت آلالیا به عنوان بهترین آموزشگاه خیاطی محله --میرزای شیرازی-مطهری-بهشتی توسط آلاله علیپور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از تلاشهای بیدریغ شما استاد عزیز سرکار خانم دررودی کمال تشکر رو دارم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه خیاطی و طراحی دوخت آلالیا
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --میرزای شیرازی-مطهری-بهشتی توسط اهورا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است موسسه نوبل به نظر من بهترینه چون کسی که هیچی هم زبان بلد نیست با دوره سی سی ال نوبل میتونه راحت شروع کنه و تو نهایتا ۸ ماه زبانش را کامل کنه. اگر من به جای نوبل موسسه دیگه رفته بودم چند سال طول می کشید که بتونم مکالمه زبانم را به اینجا برسونم و راحت حرف بزنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --میرزای شیرازی-مطهری-بهشتی توسط arzhang به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دو ترم گوته زبان آلمانی خوندم و از صفر شروع کردم. بعد هر کاری کردم ساعتاشون بهم نخورد، دوست برادم بهم آموزشگاه نوبل را پیشنهاد کرد، اولش که فهمیدم دوره های اولشون خصوصیه تو ذوقم خورد ولی الان که شش ماه از اون موقع می گذره و خودم را با همکلاسیایی که تو گوته داشتم و اونا همونجا ادامه دادند مقایسه میکنم واقعا سطحم بهتره، چون زیاد تونستم سر کلاس حرف بزنم مکالمه ام خیلی خوب شده و از اونا بهتره. از ترم قبل میتونستم تو نوبل کلاسام را ۴ نفره ادامه بدم ولی چون دیدم تو کلاس خصوصیشون به این خوبی یادگرفتم قبول نکردم و میخوام تا آخرش به همین شکل بخونم، شهریه شونم اول به نظرم میومد بابت هر جلسه گرونه ولی بعد که سر کلاس رفتم و دیدم چقدر سریع و با کیفیت میشه یاد گرفت مطمئنم شهریه ام از چیزی که باید گوته بابت کلاسای شلوغ میدادم هم حتی کمتر میشه. دوتا از همکلاسیایی که تو گوته داشتم اومدند نوبل دارن ادامه میدند، هفته پیش تو حیاط نوبل دیدمشون اونا هم از کلاسای جدیدشون ابراز خوشحالی کردند. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
موسسه زبان پردیس دانش (دوره رايگان) به عنوان بهترین مجهزترین آموزشگاه زبان محله --میرزای شیرازی-مطهری-بهشتی توسط شیرین رازی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان پردیس دانش (دوره رايگان)
با سلام آموزشگاه زبان براي كودكان 4 ساله در مناطق هفتم تير و اطراف
ورود عضویت