آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --انقلاب-جمهوری-آذربایجان توسط saber به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاسهای زبان آلمانی را سه چهار جا امتحان کردم ولی اکثراً بعد از یکی دو ترم استادای خوب نمی گذاشتند و کلاسا بی نظم می شد و به حد نصاب نمی رسید. الان هفت ترمه دارم کلاسای موسسه نوبل را می رم تا الان همه چیز خوب بوده، استادای حرفه ای اومدند سر کلاسا و کلاسا منظم و بدون حاشیه برگزار شده. تا خرداد یعنی دو ماه دیگه اگر تلاشمو بکنم مدرک ب۲ را می گیرم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --انقلاب-جمهوری-آذربایجان توسط lida به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است همه جا تدریس زبان آلمانی تا آخر سطح ب۲ را تو بازه های طولانی تدریس می کنند و وقتی من فهمیدم باید خودم و همسرم مدرک آلمانی داشته باشیم تا بتونم بریم زمان کمی برامون باقی مونده بود. بیشتر از ده تا آموزشگاه رفتیم ولی یا باید هر روز روزی سه ساعت کلاس می رفتم که وقتشا نداشتیم یا بیشتر از یک سال زمان می برد. همکار همسرم گفت آموزشگاه نوبل میره و راضی هست. وقتی برای مشاوره رفتیم برامون کلاس دو نفره طوری برنامه ریزی کردند که با سه جلسه در هفته طی هفت ماه بتونیم به نتیجه برسیم. اولش کمی تعجب کردبگ ولی وقتی سر کلاسا رفتیم لذت بردیم. همه چیز روی نظم و برنامه بود. ما تو ۷.۵ ماه به سطح ب۲ رسیدیم، مدرک سفارت را هم گرفتیم و صحبت کردنمون هم عالی شده. در کل که حساب کردیم دیدیم از خیلی از کلاسای گروهی و شلوغ هم در کل شهریه کمتری پرداخت کردیم. خیلی از نوبل و سه استاد آلمانی که اونجا داشتیم ممنونیم. اگر بخت یارمون باشه تا اواخر تیر کارهای رفتنمون کامل میشه. 88562736 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آموزشگاه زبان زبان نگار به عنوان بهترین آموزشگاه زبان زبان نگار محله --انقلاب-جمهوری-آذربایجان توسط هادی مهری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان زبان نگار
پوشاک زنانه به عنوان بهترین پوشاک زنانه محله --انقلاب-جمهوری-آذربایجان توسط hvghcgfd به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز پوشاک زنانه
ورود عضویت