آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ظفر -میر داماد-ولیعصر توسط ساره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای مکالمه انگلیسی آکادمی نوبل انتخاب خوب و منطقی هست مخصوصا دوره های براشاپشون، البته تو جلسه مشاوره و تعیین سطح سوپزوایزرهاشون اون نوع دوره ای که براتون مناسب باشه را پیشنهاد میدن، پیشنهادی که به من دادند عالی بود چون زبان خوندن را برام راحت و شیرین کرد. دو ماه پیش مکالمه انگلیسیم تموم شد و از خرداد میخوام زبان آلمانی را تو خود نوبل شروع کنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ظفر -میر داماد-ولیعصر توسط alireza به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برادر و من هم خودش و هم بچه هاش برای آیلتس موسسه نوبل میرند، اینقدر پیش من تعریف کردند که من هم رفتم تهران و آیلتس ثبت نام کردم ولی چون ساکن اراک هستم آخر ه۴ته ها میرم تهران و پنجشنبه عشر و جنعه صبح کلاس دارم و جمه شب بر میگردم اراک با اینکه خیلی برام رفت و آمد سخته ولی راضیم و ارزش سختیش را داره. ای کاش نوبل در شهرهای دیگه هم شعبه داشت. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ظفر -میر داماد-ولیعصر توسط الینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام، در حال حاظر كلاس آيلتس ميرم در آکادمی نوبل و دوستانم معرفى كردن كه خودشون هم اونجا خوندن و نمره ٧.٥ آكادميك گرفتند، واقعاً خيلى قوى هستند ، تا الان خوب یاد گرفتم و آرزو دارم مثل اونا بشم. مشاوره هاشونم تخصصى هست، قشنگ ١ ساعت وقت ميزارن برا مشاوره، تيمشون از نظر من حرفه اى هست، براى آيلتس تنها جايى هست كه ميتونم با جرات پيشنهاد بدم.88562738 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ظفر -میر داماد-ولیعصر توسط ehsan به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوره B1 را در آكادمی نوبل خوندم و كارم درست شد الان آلمانم و به صورت انلاين دارم با معلم زبانم كه تو نوبل بود آموزش می بینم، تو نوبل واسه وقت آدم ارزش قائل اند. ممنونم ازتون 88562736 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی به عنوان بهترین تدریس خصوصی زبان انگلیسی محله --ظفر -میر داماد-ولیعصر توسط سارا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من و خواهرم كلاسهاي مكالمه رو با استاد عبادي گذرونديم و خيلي راضي بوديم. واقعا باورمون نميشه انقدر خوب انگليسي صحبت كنيم نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی به عنوان بهترین تدریس خصوصی زبان انگلیسی محله --ظفر -میر داماد-ولیعصر توسط عباسی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان هركسي اين متن رو ميخونه اينو بدونه كه كلاسهاي جاهاي دگ فقط بدنبال پول زياد هستن بدون هيچ خروجي اما كلاسهاي آقاي عبادي بشدت تاثيرگذار هستن و بعد از هرجلسه به راحتي تاثيراتشو ميشه ديد نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ظفر -میر داماد-ولیعصر توسط سعید به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من تو آموزشگاه نوبل دارم مکالمه انگلیسی میخونم و چنتا نکته خوب تو این آموزشگاه هست که دوست دارم با بقیه در میون بزارم. اول اینکه کلاساشون ۱ تا ۴ نفره هست و اصلا کلاسا را از ۴ نفر شلوغتر نمی کنند و این برای دانشجو عالیه. دوم اینکه سانس های متنوعی کلاس دارند و دست دانشجو برای انتخاب بازه، سوم سوپروایزرها خوب پیگیر کلاسها هستند و به نظرات دانشجو اهمیت داده میشه و نهایتا اینکه اصلا جو مدرسه ای نداده و امتحانات همه شفاهی و کاملا مربوط به مکالمه و هدف کلاس هستند. من گه تو امتحانات اصلا اضطراب ندارم و ریلکس مکالمه می کنم. 88562738 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ظفر -میر داماد-ولیعصر توسط حسین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دو سال پیش به مدت ۶ ماه تو آکادمی زبان نوبل مکالمه ترکی خوندم و اینقدری یاد گرفتم که بتونم بیام اینجا تو استانبول زندگی کنم. هر سه ماهی که اینجام یک ماه برای کارام برمیگردم ایران و تو اون فرصت حداقل ده جلسه ترکی تو نوبل کلاس میگیرم که بتونم از اینی که هستم بهتر بشم. کلاسای فوق العاده خوب و به درد بخوری دارند مخصوصا برای مکالمه. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ظفر -میر داماد-ولیعصر توسط sainA به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من و برادم احسان سال ۹۰ آموزشگاه نوبل می رفتیم. مکالمه خوندیم و همونجا آیلتس گرفتیم، من با اینکه رشته ام زبان نیست ولی از اون موقع اینقدر زبانم خوب شد که دارم در آموزشگاه دیگه ای زبان درس میدم. احسانمونم همون سال مهارجرت کرد به کانادا. خیلی خوشحالم می بینم هنوز نوبل داره خوب کار می کنه و خودم کلی از اعضای فامیل را گفتم برن نوبل زبان بخونند. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ظفر -میر داماد-ولیعصر توسط sare96 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من وقتیبرای اولین بار به آکادمی نوبل رفتم برای مشاوره کاملا نا امید بودم چون با چهار بار امتحان آیلتس دادن هنوز با نمره هدفم یک نمره فاصله داشتم و فقط دو ماه وقت برام مونده بود واگر تو ماه نمی تونستم نمره ۷ بگیرم کل قضیه مهاجرتم هیچی به هیچی میشد. اما تو مشاوره واقعا بهم روحیه دادند و یک برنامه ریزی درست و حسابی برام انجام دادند و استاد خیلی خوبی برام گذاشتند، خودم هم واقعا تلاش کردم و از جون مایه گذاشتم. تو همون دو ماه سه بار هم ماک دادم و ایراداتمو پیدا کردند و به استادم سمردند که رو ایراتم کار کنه. بالاخره انجام شد و نمره ۷ را گرفتم، اون تو دو ماه. بسیار از نوبل و کادر خوب و استاد عزیز و با سوادی که اونجا داشتم راضی هستم و به همه دورو بری هام هن توصیه می کنم برن نوبل. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
ورود عضویت