بهترین آموزشگاه زبان مهرابادجنوبی آموزشگاه زبان بیستون است
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --میدان شمشیری-میدان فتح توسط سارا زمانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اى كاش آموزشگاه نوبل تو شيراز شعبه داشت، زمانى كه تهران دانشجو بودم ميرفتم نوبل كلاس مکالمه و بعد تافل همه چيز عالى بود، دو ماه مونده بودم تافلم را بگیرم که درسم تموم شد برگشتم. اینجا سه تا آموزشگاه را امتحان کردم به گرد پای نوبل هم نمی رسند. اونجا اصلا وقتم را هدر نمی دادند و استادای خیلی حرفه ای داشتم... 88562769 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --میدان شمشیری-میدان فتح توسط saber به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاسهای زبان آلمانی را سه چهار جا امتحان کردم ولی اکثراً بعد از یکی دو ترم استادای خوب نمی گذاشتند و کلاسا بی نظم می شد و به حد نصاب نمی رسید. الان هفت ترمه دارم کلاسای موسسه نوبل را می رم تا الان همه چیز خوب بوده، استادای حرفه ای اومدند سر کلاسا و کلاسا منظم و بدون حاشیه برگزار شده. تا خرداد یعنی دو ماه دیگه اگر تلاشمو بکنم مدرک ب۲ را می گیرم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --میدان شمشیری-میدان فتح توسط هدي مرزداراني به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اين آموزشگاه از همه لحاظ عاليه نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --میدان شمشیری-میدان فتح توسط شادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از طريق همين وبسايت با آكادمي نوبل اشنا شدم و رفتم براي تعيبن سطح، الان دومين ترمم را هم تموم كردم و براي اولين باره دارم از كلاس زبان رفتن لذت مي برم. ممنون از دوستاني كه اكادمي نوبل را توصيه كردند نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
ورود عضویت