مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --پارک لاله - زرتشت غرب توسط آرش اشجاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ممنون که با بهترین کیفیت و کمترین هزینه تمامی زبان های دنیا را آموزش میدین نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --پارک لاله - زرتشت غرب توسط آرش اشجاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کی از بهترین آموزشگاهی که تا حالا رفتم خیلی حرفه ای کار می کنن من قبل از آموزشگاه گات آموزشگاه های زیادی رفته بودم ولی آموزشگاه گات بهترینه نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
آموزشگاه زبان زبان نگار به عنوان بهترین آموزشگاه زبان زبان نگار محله --پارک لاله - زرتشت غرب توسط شیما سیامکی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است المانی عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان زبان نگار
این آموزشگاهها رو این حوالی من میشناسم و به تفکیک سیستم آموزشی شون میگم :
زبان نگار، آتی تاک، نگاره ................. top notch( کتاب رو زیاد نمیتونم مناسب بدونم)
اکسین .................................. total english
پژوهش ..............................english result
هماپور .............................. new headway(بهترین کتاب آموزشی در قیاس با تمام کتابهای آموزشی میباشد)
متانت، مشفق ....................... interchange
پرتو دانش(تقاطع فاطمی و ولیعصر)................ cutting edge و american english file( دارای دو سیستم بیریتیش و امریکن هستن)
ایران مهر میدان انقلاب.......................... american english file
آفرینش هم فقط آیلتس کار میکنه و امیر بهادر هم فقط تافل
ورود عضویت