مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --بریانک توسط مرتضي صابري به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است موسسه با استاد خوب براي IELTS موسسه گات، دوره هاش نيمه خصوصي هستش و سريعتر تموم ميشه نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --بریانک توسط شهرام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من سه بار تو آزمون آیلتس شرکت کرده بودم، ریدینگ و لیسنینگم خوب در حد ۶ بود ولی اسپیکینگ و رایتینگم نمرش افتضاح در حد ۵ بود. دو تا آموزشگاه رفتم که یکیشون چهار ماه و یکیشون شش ماه وقتم را گرفتند و بار چهارم امتحان دادم و نمرم هییییچ تغییر نکرد. رفتم آکادمی نوبل، برام برنامه ریزی کردند و با مدرس عاااالی برام کلاس خصوصی گذاشتند، فقط با بیست جلسه کلاس تو آزمون مجدد شرکت کردم و اسپینگم به نمره ۷ و رایتینگم به ۷.۵ رسید. از آقایی به نام علیرضا که در این فروم نوبل را معرفی کردند و باعث شدند من با نوبل آشنا بشم و اونجا ثبت نام کنم سپاسگزارم. من هم تجربه ام را برای بقیه میزارم، امیدوارم که بهترین نتیجه را بگیرند.88562769 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
ورود عضویت