به نظر من بهترین آموزشگاه زبان پاسداران تو خیابان ساقدوش آکادمی کاج هستش که از پایه تا مدرک آیلتس در کمتر از 11 ماه آماده می کنه....... من خودم باورم نمی شد ولی باور کنید نتیجه گرفتم........ الانم به همه ی دوستانم اینجا را معرفی کردم... از لحاظ استادم خیلی خوبند... به خصوص استاد کشاورز که دوره ی آیلتس رو تدریس می کنه و ممتحن آزمون هم هست.....منتها آموزشگاه کیش هم خوب هستش.... می تونین هر کدوم و که دوست داشتین امتحان کنین...
سلام:
شما امتحان ایلتس دادید ؟ اگر بله نمره شما چقدر شد و آیا همین ۹ ماه را گذروندید؟
من دنبال یک آموزشگاه خودب سمت هروی هستم که برای ایلتس بخونم... قبلا سفیر را رفتم ولی الان با وجود ترافیک حوصله همین راه رو هم ندارم...
کسی پیشنهاد دیگری داره ؟
با تشکر
منم سفیر می رفتم ولی نتیجه نگرفتم.. ولی الان 2 ترم دارم میرم کاج تو ساقدوش خیلی خوبه.. هدفگذاریشون برای ایلتس از همون ابتدا. اساتید و جزوه هاشون واقعا خوبه.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
زبان تهران سنتر vip آکادمی به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --پاسداران توسط مینا حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای اموزش زبان تخصصی میرفتم آموزشگاه زبانشون خیلی خوبه و این که پیشنهاد میکنم امتحان کنید شماره تماس09907210197 نمایش مشخصات و آدرس مرکز زبان تهران سنتر vip آکادمی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی به عنوان بهترین تدریس خصوصی زبان انگلیسی محله --پاسداران توسط شیرین قهری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من شيرين قهري هستم ٣٨ ساله با همسرم كلاسهاي مكالمه استاد عبادي رو گذرونديم و طبق گفته خودشون واقعا بعد از ٢٠ جلسه خيلي روان صحبت كرديم نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی به عنوان بهترین تدریس خصوصی زبان انگلیسی محله --پاسداران توسط مینا غلامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا اون لهجه و دانشي كه داريد منحصر به فرده آقاي عبادي نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی به عنوان بهترین تدریس خصوصی زبان انگلیسی محله --پاسداران توسط لاله غفاري به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مهيار عبادي واقعا رو دست نداري 😍😍😍 بهترين و خوشتيپ ترين استاد با تسلط و مديريت قوي نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --پاسداران توسط ترانه رحیم دوست به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاسای خصوصی سوئدی گات روشرکت کردم تواون جلساتی ک گات پیشنهادثبت نام داده بود واقعانتیجه گرفتم وبسیارراضی بودم برای مجموع گات واقعاآرزوی موفقیت ها ی بیشتردارم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --پاسداران توسط مبینا حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ارائه مدارک معتبر بین المللی زیر نظر سازمان فنی حرقه ای انتخاب اساتید مجرب و باسابقه دارای تاییدیه ی بین المللی در کلیه ی زبان ها پاسخگویی و مشاوره ی تیم شعب مختلف مجموعه ی گات به نحو احسن و موثر متعدد بودن شعب آموزشگاه زبان گات در نقاط مختلف تهران متناسب بودن هزینه ی کلاس ها و پکیج های تخفیفی فوق العاده نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --پاسداران توسط صفا دلنواز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من زبان هلندي تو اين آموزشگاه خوندم و خيلي راضي بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --پاسداران توسط سالومه حیاتی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من تو کلاس های زبان ترکی شرکت کردم و استادی که برای کلاس ما انتخاب شده بود فوق العاده بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --پاسداران توسط sanaz به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دارم تو موسسه نوبل روزاي زوج كلاساي مكالمه انگليسي و پنجشنبه ها فرانسه ميرم و از هر دو دوره بسيار راضيم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --پاسداران توسط tabasom به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من به توصيه افرادي كه اينجا تو فروم آكادمي زبان نوبل را پيشنهاد داده بودند رفتم نوبل ثبت نام كردم و براي اولين بار تو زندگيم فهميدم كلاس زبان خوب يعني چي. هم استاداي خوبي دارن هم مشاورهاي خوبي كه پيگير هستند... نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
ورود عضویت