این شخصی که درباره ela نظر داده حتما یکی از موسسان اونجاست چون من خودم اونجا رفتم و این چرت و پرت ها و تعریفایی که ایشون کردن بسیار مسخره و ضایع هست.این موسسه قطعا از افتضاح ترین جاهایی هست که من رفتم اولا که تازه تاسیسه و پرنده توش پر نمیزنه و التماس میکنن که بری ثبت نام کنی بعدشم همشون بی سوادن در این حد که امتحان تعیین سطحشون پر از غلط املایی و دستوری بود جوری که من اصلاحشون کردم و منی که سطح زبانم متوسه اینا رو میفهمیدم و اونا که مثلن متخصص بودن نفهمیده بودن.بسایر چیپ و بیخود بود
منم موافقم به نظرم خیلی محله بدیه
سلام.من فقط میخام بگم الان 6 ماهه خودم به همراه خونوادم میریم ELA و میتونم بگم خیلی توی سطح زبان و مکالممون تاثیر داشته.قبل از اون آموزشگاه های زیادی رو امتحان کردم،کیش رفتم،سفیر رفتم،نور هم رفتم.اما همشون منسوخ شدن! فقط اسم در کردن بیخودی! چون معروف شدن اصلا به فکر راضی نگه داشتن شاگردهاشون نیستن! اما ELA که ما الان 6 ماهه میریم آموزشگاهیه که راضی نگه داشتن شاگرد خیلی براش مهمه،استاد خود ما توی انگلیس به دنیا اومده! لهجش حرف نداره! 3 ماه دیگه هم داریم برای آزمون IELTS آماده میشیم.
خلاصه تعریف بیخود نمیکنم که یه نفر مثل s-a پیدا شه بگه منم از عوامل این موسسم،پیشنهاد میکنم یه روز خودتون برین ببینین.چون کاملا مشخصه که این آقا یا خانم s-a از رقبای این آموزشگاهه! :) تابلو کردی داداش! :) همیشه هروقت هر کی اومده تا یه ذره با بقیه فرق کنه و به فکر پیشرفت بقیه باشه پشت سرش حرف بوده! :) هر کی یه روز خودش پاشه بره اونجا با مسئول اونجا صحبت کنه میفهمه که من تعریف بیخود نکردم.خلاصه خود دانین...
هر گلی یه بویی داره هر آموزشگاهی هم برای یکی خوبه شاید یه آموزشگاه برای خیلیا خوب باشه برای خیلیا هم نه ولی باید آزمون و خطا کرد یا اینکه شانس اوردو گیر یه موسسه یا استاد کار بلد افتناد که هم خوب باشه هم آدم با روشش حال کنه اون وقت یادگیری نه تنها باسش آسون میشه که براش مفرح هم میشه من الان دو ماهه میرم آموزشگاه طوطیان خیلی حال کردم آدم یاد آموزشگاه های امریکایی میافته
منم با یلدا موافقم.الان 3 ماهه میرم ela و خیلی راضیم.هم از استادم هم از محیط آموزشگاه
با سلام خدمت تمامی دوستان قبلی، بنظرم جواب اردشیر مناسب بود و واقعیت، این روزا تنوع سلیقه افراد زیاد شده و برای همین تنوع کتاب، مختلط بودن یا نبودن، ترمیک یا فشرده بودن کلاس و ... باعث اختلاف نظر میشه، پس جائی که برای ایکس خوبه ممکنه برای ایگرگ خوب نباشه، اما من چون ela نرفتم نظری ندارم اما برادرم رفت و بعد از یه ترم اومد بیرون و برگشت به موسسه ای که همیشه رفته بود، اسمشو هم نمیگم و دلایلش هم این بود که معلمشون 15 مین دیر میومد 5 مین زود تعطیل میکرد و کیفیت رو هم معمولی میدونس، اما کتابشون رو تعریف میکرد که البته من هم خودم بوک 4 رو جای دیگه ای خوندم و واقعا کتاب رو مناسب دیدم هرچند cutting edge یه چی دیگس
من خودم مدرس زبان هستم و دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش teaching اسم این اموزشگاه رو زیاد نشنیدم ولی یه چیزی بهتون بگم من خودم تهرانپارس زندگی میکنم و تقریبا میشه گفت توی اکثر اموزشگاه های بزرگ اینجا درس دادم وقتی بچه ها میان میگن استاد خوب نیست نمیشه به حرفشون اعتماد کرد مثلا من میرم سر کلاس intermediate level با لهجه غلیظ صحبت میکنم همه شاکی میشن...میگن ما هیچی نمیقهمیم بنظر من مشکل بیشتر اموزشگاه ها اینه که برای راضی نگه داشتن بچه ها لااقل اونهارو یک level بالاتر از اونی که هستن میشونن بعدم هیچی همه میخوان راهی که ما تو 15 سال رفتیم توی 6 ماه برن خوب معلومه که نمیشه ...من حتی توی کلاس خصوصیام از اول طی میکنم که مبادا بعد سه ماه انتظار داشته باشید native speaker باشید که توقع خیلی بیجایی هست
s-aواقعا این نوع نظر دادن یک هدف بیشتر نداره اونم همه متوجه میشن که شما با این آموزشگاه یا مشکل شخصی یا رقابت داری که این طور مغرضانه نظر میدین...این درست نیست.
تازه به کار بردن اینجور کلمه های زشت واسه نطر دادن توی فروم اصلا مناسب نیست دوست عزیز.تجربه شما توی یه آموزشگاه هرقدر هم بد باشه هیچ وقت اینطوری نظر نمیدی.فقط در یه صورت انقدر مغرضانه نظر میدی که مشکل شخصی داشته باش با یه جا.
اول اینکه خواهر خود من فارغ التحصیل 4 سال پیش ela هستش شما رو چه پایه و اساسی میگی تازه تاسیس!؟
دوم اینکه من خودم دانشجوی ترم آخره ela هستم و اینو میدونم که 7 تا کلاس داره که هیچ تایمی هیچ کدوم از کلاساش خالی نیست! :) شما به چه دلیلی میگی پرنده پر نمیزنه!؟
سوم اینکه چند تا از استادای خود من مدرک tesol و celta دارن که مدرکای بین المللیه و توی هر کشوری برن به عنوان مدرس زبان قبولشون دارن و الان کمتر استادی رو پیدا میکنی که این مدرک رو داشته باشه. شما رو چه حسابی میگی بی سواد!؟
چهارم اینکه افراد این فروم که این نظر رو میخونن یه تعیین سطح رفتن براشون کاری نداره ومیتونن خیلی راحت برن یه آزمون تعیین سطح بدن ببینن غلط املایی داره یا نه.شما از اینکه دروغت معلوم میشه احساس بدی نمکینی؟
وقتی آدم یه جایی رو نقد میکنه، دلیل منطقی میاره برای اثبات حرفاش! نه اینکه یه سری دروغی که همه هم متوجه میشن بگه.
تعداد نظرات کسایی که توی ela زبان خوندن توی این فروم چه تهرانپارس منطقه4 چه تهرانپارس منطقه8 اون قدر زیاده که قضاوت میمونه با بقیه :)
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زبان ela به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط زهرا صالحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ela
موسسه زبان آکادمی علوم ایران به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط زهرا سلمان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دو سال پیش با اموزشگاه علوم ایران از طریق این سایت اشنا شدم توی دوره های زبان آلمانیشون شرکت کردم.. و راضی بودم از خدماتشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان آکادمی علوم ایران
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط setare به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است Nobel institute is just the best, I enjoyed the courses I had there and learned a lot. The teacher there, were also so knowledgeable and patiant. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آموزشگاه زبان ela به عنوان بهترین آموزشگاه زبان ela محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط بابک زرین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام خدمت دوستان خاستم تجربه خودم و درباره کلاس های ترمیک این موسسه باشما درمیان بزارم برعکس همه جا که خیلی اهسته و پیوسته س تو این موسسه سرعت زیاده و تو کلاس خیلی مکالمه انجام میشه در مجموع اگه مبتدی هم باشید ظرف دو سال به سطح پیشرفته میرسید نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ela
مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط صبا شیرازی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من نمره آزمون A۲ تو سفارت از بچه های گوته هم بیشتر شد ۹۲.... ممنووووووووونم کارینو😛😍😍 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو
مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو به عنوان بهترین آموزش زبان های خارجی محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط مینا نجاتی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو
مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو به عنوان بهترین آموزش زبان های خارجی محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط مينا نجاتى به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام بنده ٥ ترم شاگرد اين موسسه بودم و تركى استانبولى ياد گرفتم و الان در تركيه هستم. باز هم اگر فرصت ادامه بود اين موسسرو انتخاب ميكردم. كلاس هاشون بسيار با نظم و ترتيب برگزار شد و دقيقا كتاب اول رو تو ٤ ترم طبق زمان بندى تموم كردن البته من دوتا درس اول رو تو يك موسسه ديگه گذروندم كه اصلا راضى نبودم و ٣بار استادمون عوض شد. با تشكر از استاد كاميار عمارى... نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو
آموزشگاه زبان ela به عنوان بهترین آموزشگاه زبان ela محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط ملیحه مهربان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دخترمو بعد از جابجایی از چند موسسه به اینجا اوردم که الان یکساله داره کلاسارو شرکت میکنه و پیشرفت خوبی داشته نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ela
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط شکوفه حسینی منش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس زبان چینی گات رودرحال حاضرمیرم وراضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط هاله قلی پور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاس های سوئدی گات بااساتیدی که اکثرا تحصیلاتشون در راجع ب همین زبانه واینکه چندین سال اونجا زندگی کردن ویا نیتیوهستن نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
ورود عضویت