سسلام
من میرم پیش خانم حسینی. عالییییییییییه
هم خوب و حرفه ای کار میکنه هم مناسب میگیره. مدیر مرکز آزمون IELTS بوده واسه همبن در مورد IELTS همه چیز میدونه. مدرک تدریس هم از انگلیس داره. منو که خیلی زود راه انداخت . اصلا هم کلاساش خسته کننده نیست. بهش ایمیل بزنید راهنمایی میکنه. z.hosseini63@yahoo.com
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --الهیه - تجریش توسط نازان خدابنده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من یک پرستار هستم و قصد مهاجرت به المان رو دارم از اونجایی که میدوتید یکی از لازمه های مهاجرت اونم از طریق شغل پرستاری داشتن مدرک b2هست و زبان المانی یک زبان اسونی نیست با استاد اموزشگاه ایده ال صحبت کردم ایشون قول ۶ماهه برای گرفتن این مدرک رو به من دادن و من مجبور بودم قبول کنم هیچ راه دیگه ای نداشتم واقعا همونطور که میگفتن بود و من تونستم در ۶ماه مدرکم رو بگیرم عالی بود راستی استادشون هم المانی ایرانی هستند 👍👍👍👍 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --الهیه - تجریش توسط دانیال وفایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است روژ رفتیم تازه اونجا فهمیدم که چقدر پسرم از نظر زبان از اونا بهتر هستند و معلمهای اونجا هم از درست صحبت کردن دانیال شوکه شده بودند واقعا از خانم نجفی و اموزشگاه ایده ال ممنونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
زبان تهران سنتر vip آکادمی به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --الهیه - تجریش توسط مریم محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 2سالی هست میرم برای ایلتس آموزشگاه زبانشون خیلی خوب بوده و این که پیشنهاد میکنم امتحان کنید شماره تماس09907210197 نمایش مشخصات و آدرس مرکز زبان تهران سنتر vip آکادمی
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --الهیه - تجریش توسط ناهید جلیلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من الان چند وقتی که برای یادگیری زبان اموزشگاه ایده ال میرم خیلی از کیفیت کلاسهاشون راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --الهیه - تجریش توسط وحیده خدایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ایلتسم رو مدیون اموزشگاه ایده ال هستم در کوتاهترین مدت تونستم موفق شم متشکرم 🌺🌺🌺 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --الهیه - تجریش توسط شیما اصلانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام من حدودا ۲سالی هست که اموزشگاه ایده ال میرم خیلی راضی هستم و خودم رو دارم اماده کلاسهای ایلتس میکنم واقعا ایده ال هستن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ادیب به عنوان بهترین آموزشگاه زبان ادیب محله --الهیه - تجریش توسط شیرین بنویدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است زبان انگلیسی را از مبتدی تا پیشرفته در این موسسه خوندم و برای رفتن به کانادا هیچ مشکل صحبت کردن و نوشتاری نداشتم.سپاس و قدردانی از کادر مجرب. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ادیب
تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی به عنوان بهترین تدریس خصوصی زبان انگلیسی محله --الهیه - تجریش توسط لاله غفاري به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مهيار عبادي واقعا رو دست نداري 😍😍😍 بهترين و خوشتيپ ترين استاد با تسلط و مديريت قوي نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --الهیه - تجریش توسط مبینا حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ارائه مدارک معتبر بین المللی زیر نظر سازمان فنی حرقه ای انتخاب اساتید مجرب و باسابقه دارای تاییدیه ی بین المللی در کلیه ی زبان ها پاسخگویی و مشاوره ی تیم شعب مختلف مجموعه ی گات به نحو احسن و موثر متعدد بودن شعب آموزشگاه زبان گات در نقاط مختلف تهران متناسب بودن هزینه ی کلاس ها و پکیج های تخفیفی فوق العاده نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
ورود عضویت