شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی به عنوان بهترین تدریس خصوصی زبان انگلیسی محله --قیطریه - شریعتی توسط عباسی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان هركسي اين متن رو ميخونه اينو بدونه كه كلاسهاي جاهاي دگ فقط بدنبال پول زياد هستن بدون هيچ خروجي اما كلاسهاي آقاي عبادي بشدت تاثيرگذار هستن و بعد از هرجلسه به راحتي تاثيراتشو ميشه ديد نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی
مرکز تخصصی زبان های خارجی گلدیس (سعادت آباد) به عنوان بهترین مرکز تخصصی زبان های خارجی محله --قیطریه - شریعتی توسط سیمین سبز رو به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تشکر میکنم از موقعیتی که گلدیس برایم فراهم کرده واقعا ممنونم بعد از سالها به ارزویم که اموختن زبان انگلیسی است رسیدم معلم نازنینی دارم( خانم افشار) برخورد پرسنل اموزشگاه محترمانه و عالی است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی زبان های خارجی گلدیس (سعادت آباد)
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --قیطریه - شریعتی توسط مبینا حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ارائه مدارک معتبر بین المللی زیر نظر سازمان فنی حرقه ای انتخاب اساتید مجرب و باسابقه دارای تاییدیه ی بین المللی در کلیه ی زبان ها پاسخگویی و مشاوره ی تیم شعب مختلف مجموعه ی گات به نحو احسن و موثر متعدد بودن شعب آموزشگاه زبان گات در نقاط مختلف تهران متناسب بودن هزینه ی کلاس ها و پکیج های تخفیفی فوق العاده نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --قیطریه - شریعتی توسط شروين خراطي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من زبان دانماركي رو تو اين آموزشگاه ياد گرفتم و خيلي راضي بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
مجتمع فنی تهران شعبه نارمک 77203060 به عنوان بهترین مجتمع آموزشی محله --قیطریه - شریعتی توسط لیندا شهمنش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است این آموزشگاه بهترین کادرآموزشی رو داره اونم با مجرب ترین اساتید که از هر نقطه دنیا دور هم جمع شدند،من خودم زبان آموز فرانسه این مؤسسه بودم ولی با آشنایی که پیدا کردم در حال حاضر زبان چینی هم دارم یاد میگیرم و واقعا به این نتیجه رسیدم که اینجا برای آموزش تمامی زبان ها قوی عمل میکنه و به همه دوستانم پیشنهاد میکنم وقت پرارزششون رو تو آموزشگاههای کم تجربه هدرندن،گات جایی هست که شما رو به ایده آلتون میرسونه نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجتمع فنی تهران شعبه نارمک 77203060
سلام. من خودم دوتا بچه دوقلو دارم. خیلی دنبال کلاس زبان بودم. توی سایت با پکیج های آموزش زبان انگلیسی به کودکان که اسمش تیلا هست آشنا شدم. هم قیمت هاشون عالیه هم پکیج را من سفارش دادم ارسال رایگان درب منزل دارن. کاراشون تمام انیمیشن های آموزشیه. هم تونسم رو کامپیوتر بچه هام نصب کنم. هم روی گوشی. میتونین بهشون سر بزنین
www.teela.ir
teela@ که آدرس تلگرامشونه
به نظر من آموزشگاه سپهر تو بلوار قیطریه(صبا) خیلی عالیه بخاطر استادای کانادایی و انگلیسیش، مدیرشم تحصیل کرده کاناداست، اگر خواستید این شمارشه ۲۲۳۹۱۰۴۳ وب سایتشم www.IELTSMOHADDES.com
من هم دوره پیش نیاز آیلتس رو اونجا برداشتم و هم دوره آیلتس، ماه پیش امتحان دادم و ۷.۵ گرفتم، فضاشم خیلی خوب بود خیلی منظم هم خانمها و هم آقایون
manam 4 term safir raftam vali baadesh edameh nadadam,vali toye hamon 4 term kheili zabanam behtar shod
سلام, یه چند وقتی بود که دنبال موسسه واستاد خوب واسه زبان می گشتم و چند جا رو دوستانم بهم معرفی کردن رفتم , اما زیاد راضی نبودم ,دیگه واقعا کلافه شده بودم اینقدر که کلاس وموسسه عوض کرده بودم.هفته قبل بود که با یکی از اساتید زبان از طریق یکی از دوستام اشنا شدم و تا الان سه چهار جلسه باهاش گذروندم .توی همین سه جلسه خیلی استفاده کردم از کلاسشون وخیلی مفید بوده برام ,البته تا الان فقط مکالمه رو کار کردن ولی پیشرفتم تا الان خیلی عالی بوده,منظورم استاد طاهری هستش,یکی از نکات مثبت کلاساشون اینه که واقعا به فکر پیشرفت زبانی شاگرداشون هستن و خیلی خوب واسه بچه ها وقت میذارن و روی اشتباهات تلفظی وگرامری ولغوی شاگرداشون خیلی خوب کار میکنه واونا رو برطرف میکنه,بیشتر تاکید وتمرکزش روی مکالمه و speaking هستش ولی مهارتهای دیگه رو هم واقعا عالی کار میکنه,توی تدریس خیلی استاد دلسوزیه وخیلی هم باسواده ,کتابهایی رو هم که کار میکنه ومعرفی میکنه خیلی کتاب های خوبی هستن.من کلاس های گروهی رو که قبلا میرفتم, یک سری از اشتباهات زبانی روکه تو کلاس داشتم اصلا برطرف نمی شد وهمیشه غلط صحبت می کردم ولی استاد طاهری خیلی از اشتباهات زبانیم رو تا الان توی همین سه چهار جلسه که باهام کار کرده,برطرف کرده وساختار های عالی و سطح بالایی رو هم واسه گستره جملاتی که توی مکالمه وصحبت هام استفاده میکنم تا الان یادگرفتم از کلاسشون,دوستان گلم اگه کسی دنبال استاد با قیمت عالی وبسیار مناسب وکیفیت خیلی خوب وعالی وسطح بالا میگرده,استاد طاهری واقعا گزینه عالی وخوبی هستش وهر چقدر هم بخواید واستون زمان میذاره وکمکتون میکنه ومشاوره میده,اگه کسی خواست شماره تماسشون رو میذارم واستون,09107789472
*-._ تست هوش از کودک دلبند شما _.-*
// مشاورهی تحصیلی \\
در منزل شما
>> ۰۹۳۵-۳۶۴-۵۵-۱۱ <<
ورود عضویت