به نظرم آموزشگاه تکتا که ابتدای خیابان نبرد شمالی نرسیده به چهارراه فرزانه هست بروزترین آموزشگاه از لحاظ متد آموزشی هست.چون روش فونیکس یعنی یادگیری زبان به وسیله ی آواها توی مدارس انگلستان تدریس میشود و برای افراد ، بخصوص سنین بچه ها بسیار جذاب و جالب نسبت به روش های آموزشی آموزشگاه های دیگه هست. از طرفی تکتا مدرسه انگلیسی هست که تو ایران زیاد ندیدم چون بچه ها از صبح که میایند مدرسه به زبان انگلیسی سلام و احوالپرسی میکنند و به انگلیسی هم ورزش میکنند و هم صبحانه میخورند و هم بازی میکنند و توی همچین محیطی بچه ها ناخودآگاه انگلیسی محاوره میکنند و زبان انگیسی در ضمیرناخودآگاهشان ضبط میشه و خیلی خوب و عالی یاد میگیرند و برای بچه ها مسابقه و بازی های هوش انگلیسی میذارند و جایزه میدهند که تشویق بشوند.من که از عملکرد این آموزشگاه و پرسنلشان راضی ام و به بچه های همسایه و آشنا و فامیل هم این آموزشگاه را توصیه میکنم.اگر شما هم پیام منو میبینی پیشنهاد میکنم 33363090
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زبان ela به عنوان بهترین آموزشگاه زبان ela محله --پیروزی-پرستار توسط صادق تفرشی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است در این مجموعه کلیه زبان ها با اساتید خوب که به کیفیت خیلی اهمیت میدن تدریس میشه من هم ترکی و هم انگلیسی مو اینجا تکمیل کردم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ela
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --پیروزی-پرستار توسط ارش یوسفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است به نظر من واقعا اموزشگاه گات کادر و مدیریت قوی داره و همه کاراشون روی برنامه انجام میشه...من درحال حاضر زبان اموز زبان اسپانیایی هستم و انرژی و تدریس استاد منو خیلی بیشترازقبل به این زبان علاقه مند تر کرده.. نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
به نظرم آموزشگاه تکتا که ابتدای خیابان نبرد شمالی نرسیده به چهارراه فرزانه هست بروزترین آموزشگاه از لحاظ متد آموزشی هست.چون روش فونیکس یعنی یادگیری زبان به وسیله ی آواها توی مدارس انگلستان تدریس میشود و برای افراد ، بخصوص سنین بچه ها بسیار جذاب و جالب نسبت به روش های آموزشی آموزشگاه های دیگه هست. از طرفی تکتا مدرسه انگلیسی هست که تو ایران زیاد ندیدم چون بچه ها از صبح که میایند مدرسه به زبان انگلیسی سلام و احوالپرسی میکنند و به انگلیسی هم ورزش میکنند و هم صبحانه میخورند و هم بازی میکنند و توی همچین محیطی بچه ها ناخودآگاه انگلیسی محاوره میکنند و زبان انگیسی در ضمیرناخودآگاهشان ضبط میشه و خیلی خوب و عالی یاد میگیرند و برای بچه ها مسابقه و بازی های هوش انگلیسی میذارند و جایزه میدهند که تشویق بشوند.من که از روش این آموزشگاه و پرسنلشان راضی ام و به بچه های همسایه و آشنا و فامیل هم این آموزشگاه را توصیه میکنم
دنبال یه آموزشگاه زبان فرانسه تو پیروزی میگردم... خصوصا محدوده ی بلوار ابوذر شمالی و نبرد شمالی و چاراه کوکا یا پرستار هستم
ورود عضویت