من مدت زیادی بود که دنبال یه آموزشگاه خیلی قوی میگشتم تا بیشتر از این وقتم رو توی آموزشگاه های زبان اسم در کرده تلف نکنم! حالا هم دوست دارم تجربیاتم رو در اختیار کسایی که دنبال تقویت زبانشونن و وقتی هم برای تلف نکردن پولی هم برای دور نریختن دارن بگم اول از همه بهتون پیشنهاد میکنم توی انتخاب آموزشگاه،به هیچ عنوان به اسمی که در کردن و الکی معروف شدن توجه نکنین! اول از همه از تجربم توی ایرانمهر بگم از چند کیلومتریش هم رد نشین! فقط و فقط به فکر پول درآوردن هستن! همه شعبه هاش زیرآب شعبه های دیگشون رو میزنن مخت و میزنن بری شعبه ی اونا! یه کلاسی ثبت نام کردم...دو ماه گذشت و کلاسم تشکیل نشد! بعد از دو ماه تماس گرفتن گفتن چون بیشتر از 3 نفر برای این سطح ثبت نام نکردن،باید بیاین نفری 240 هزار تومن بدین و کلاس به صورت نیمه خصوصی براتون تشکیل بشه! منم به زور و دعوا رفتم همون پولی رو که دادم پس گرفتم دوم از سفیر بگم که مثل مدرسه میمونه و سیستمش لاک پشتی هستش چند سالی طول میکشه آخرشم میبینی همش از مغزت پریده! چون استاداش از همون شاگردای قدیمیه خود سفیر انتخاب میشه! خلاصه یه چند ترمی بیشتر اونجا نموندم چون واقعا کسل کننده و بی هدف بود... سومین تجربم با یکی از دوستام چند ماه رفتم کیش...کیش چند سال پیش خوب بود، اما الان خیلی خراب کرده.دقیقا شده مثل سفیر.سیستم خشک و البته استادای بی سواد که در سابق خیلی باسواد تر بودن! خلاصه از فکر زبان خوندن و آیلتس گرفتن اومده بودم بیرون و خسته شده بودم که به پیشنهاد همسرم تصمیم گرفتم برم آموزشگاه زبانی که پارسال میرفت،آموزشگاه زبان ELA ،پیش خودم گفتم من که همه جا رو به هوای شهرتشون امتحان کردم،بذار اینجا هم برم یه تعیین سطح بدم ببینم چی میشه! سرتون و درد نیارم...من الان 5 ماهه میرم اینجا و خییییییییییییییییلییییییییییییییی راضیم اول از همه استاداش نظرم رو جلب کرد که فوق العاده قوی بودن و چند تاشون مدرک TESOL داشتن که یه مدرک بین المللیه و توی کشورهای مختلف میتونن انگلیسی تدریس کنن.جووه کلاس خیلی شاد و با انرژیه.مدیر خیلی با شخصیتی داره.پولکی نیستن.مشکل مادی داشته باشی شهریه رو قسط بندی هم میکنن.کلا محیطش خیلی صمیمانس...من که هر دفعه کلی روحیم عوض میشه movie و free discussion هم میرم که خیلی به تقویت لهجه و مکالمات روزمرم کمک کرده.word skill هم هر هفته کار میشه. استاداش هم لهجه British کار میکنن هم american به انتخاب خودت.کتاباشونم American English File هستش.روز اول هم که میری اگه آقایی به نام آقای کرمی اونجا باشه سیستم آموزشیشون رو قشنگ برات توضیح میده.من که همون روزی که واسه تعیین سطح رفتم ثبت نام کردم البته بعد از اینکه 45 دقیقه از این آقای بنده خدا حرف کشیدم دهنش خشک شد بسکه برام توضیح داد خلاصه به نظر من بهترین آموزشگاه زبان که تا حالا توی این چند سال رفتم آکادمی زبان ela هستش،نبش چهارراه تیراندازه.تنها جایی که من و همسرم تونستیم بعد از چند جلسه قشنگ با هم صحبت کنیم
منم الان 4 ماهه میرم آکادمی زبان ela و راضیم.قبلا ایرانمهر و سفیر میرفتم اما هم وقتم هم پولم و هدر دادم فقط!هم ایرانمهر هم سفیر سیستمشون خشک و استاداشون بی سواد بودن.
اما اینجا که میرم استاداش خیلی قوی ان مدرک TESOL و CELTA دارن.کتابمونم american english file که روی pronunciation و accent خیلی کار شده نسبت به کتابای دیگه.
movie و song و free discussion و short story و word skill هم استادا باهامون کار میکنن.
یه چیزیش که برام خیلی جالب بود جلسه سوم هر کلاس برگه نظرسنجی میدن اگه بچه ها از استاد ناراضی باشن عوضش میکنن.من توی این 4 ماه که از استادای هر ترمم راضی بودم.کلا همه چیش خوبه اینجا واسه من یه مزیت دیگه هم داره اونم اینه که طبقه پایینش باشگاه زن ایرانیه :) من بعد کلاسم میرم پایین باشگاه.دقیقا نبش چهارراه تیراندازه
من خودم دانشجوی دکترای teaching هستم و چندین ساله تدریس میکنم و از افتخاراتم اینه که شاگرد بهترین استاد هستم. آقای قلی زاده بی تردید بی نظیر ترین، بی بدیل ترین و با دانش ترین استاد ایران هستن. با ایشون که انگلیسی رو یاد بگیرین نظرتون راجع به تمامه این تعریف و تمجید هایی که بنظر من از روی ناآکاهیه عوض میشه.ایشون برای اولین بار تو متدهای بیشمار تدریس، روشی رو ابداع کردن که تمامه ساختارها رو با حرکات بدن و پانتومیم تدرس میکنن.چیزی که بزرگان تدریسه دنیا بهش دست پیدا نکردن.من هم روشه ایشون رو کار میکنم که بی نظیره.
میشه لطفا بگین چطور وکجا میشه آقای قلی زاده رودید؟
تا اونجاییکه من میدونم صبح ها شرکت نفت هستن و بعد از ظهرها هم سمته آریاشهر
شماره تماسشون هم اینه
09194948758
سلام اگه امکانش هست شماره اموزشگاه رو برام می فرستید ممنون
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
موسسه زبان آکادمی علوم ایران به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --تهران پارس منطقه 4 توسط حسین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است موسسه آکادمی علوم ایران فضای فوق العاده ای داره و کیفیت آموزشش هم خوبه. من به شخصه خیلی راضیم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان آکادمی علوم ایران
تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی به عنوان بهترین تدریس خصوصی زبان انگلیسی محله --تهران پارس منطقه 4 توسط آنیتا نظری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از سطح مبتدي با آقاي عبادي كلاس رو شروع كردم باورم نميشه كه به اين رواني بتونم صحبت كنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی به عنوان بهترین تدریس خصوصی زبان انگلیسی محله --تهران پارس منطقه 4 توسط نیلوفر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد عبادي خوش اخلاق مرسي كه انقدر باسواد و مهربونيد(نيلوفر) نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی
آموزشگاه زبان پرتو سیمین به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی محله --تهران پارس منطقه 4 توسط سانیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خسته نباشید من اول دوتا از بچه هامو که کوچیکهستن اوردم بعد از چند جلسه تاثیرات کلاس و روی جفتشون دیدم و دیدم که اساتیدشون واقعا حرفه ایی هستند به خاطر همین بعدشم خودم اومدم والان دوره american و پیش اقای مرادی میگذرونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان پرتو سیمین
موسسه زبان آکادمی علوم ایران به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --تهران پارس منطقه 4 توسط پریسا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دوره ایلتسمو اینجا گذرونم توی شش ماه .. استادهای خوبی داره و از این اموزشگاه واقعا راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان آکادمی علوم ایران
موسسه زبان آکادمی علوم ایران به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --تهران پارس منطقه 4 توسط ساره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه زبان علوم ایران اساتید خیلی خوبی داره من دوره های مکالمه رو توی این اموزشگاه گذروندم خیلی خوب بودن هم کیفیت و هم اساتید نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان آکادمی علوم ایران
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --تهران پارس منطقه 4 توسط setare به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است Nobel institute is just the best, I enjoyed the courses I had there and learned a lot. The teacher there, were also so knowledgeable and patiant. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --تهران پارس منطقه 4 توسط هانیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است زبان فرانسه زبان قشنگیه ولی سخته، لااقل از انگلیسی سخت تره. من ۶ ترم قطب رفتم ولی دوره هاشون طولانی بود، بعد از سه ماه که رها کردم رفتم نوبل. دوره هاشون سریعتر، منسجم تر و با هدف تر بود. ب۲ را تموم کردم و الان فیلمای فرانسه می بینم کیف می کنم، خوب متوجه میشم. به توصیه استادم هم هر روز خاطرات و نوشته هام را فرانسه می نویسم که چیزی را فراموش نکنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
من و همسرم کلاس های زبان پُرآموزی رو تو دانشگاه علم و صنعت میرفتیم که اصلا با کلاس های بیرون تومنی دوزار فرق داشت و با یه روش از کل به جزء زبان یاد میده که اولش میگی هیچ شباهتی به کلاس زبان نداره ولی وسطاش میفهمی چقد زبان یاد گرفتی!!
فونوتیک رو هم کامل یاد میدن که خیلی خیلی کمک میکنه به spiking و Listining ,بهتر از همه اینه که هر چی زبان کمتر بلد باشی با اروش اونا بهتر می تونی ارتباط برقرار کنی
آموزشگاه زبان ela به عنوان بهترین آموزشگاه زبان ela محله --تهران پارس منطقه 4 توسط نوروزی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نظم برنامه ریزی و کیفیت عااااااالی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ela
ورود عضویت