گروه هنری پارین به عنوان بهترین برگزاری کلاس و کارگاه و عرضه و نمایش آثار هنری و نمايش محله --زعفرانیه - محمودیه توسط سپيده حاتمي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه هنری پارین
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط طاهری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من به پیشنهاد یکی از دوستان دخترم رو به کلاس گیتار آموزشگاه موسیقی ساسان می برم خیلی راضی هستم،اموزش خوب،برخورد حرفه ای و مناسب محیط خوب همه و همه باعث شده من خیلی راضی باشم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط فرزانه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من و برادرم حدود یک سال به کلاس های پیانو و گیتار این آموزشگاه می ریم بسیار عالی هستن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط سروش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است پسر من حدود یک سال هست که برای یادگیری پیانو به آموزشگاه موسیقی ساسان می ره و من از پیشرفتش خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط کرمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من حدود یک ساله برای یادگیری پیانو به این آموزشگاه می رم و خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --زعفرانیه - محمودیه توسط حامد حامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من آموزشگاه موسیقی ریتم اوا رو میشناسم که موسیقی کودک داره و سعی می کنن تخصصی هم کار کنن 22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --زعفرانیه - محمودیه توسط مهسا سالارکیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماهه که در اموزشگاه ریتم اوا گیتار کار میکنم و از استادم اقای یوسفی نژاد خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --زعفرانیه - محمودیه توسط فرزانه اسکندری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماه که از کلاس گیتار الکتریک اموزشگاه ریتم اوا با استاد راسخی پور کار میکنم و بسیار عالی هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --زعفرانیه - محمودیه توسط فربد صالحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من 2سال هستش که هنرجوی ریتم آوا هستم و به همه پیشنهاد میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --زعفرانیه - محمودیه توسط سیما به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من خیلی به نواختن سنتور علاقه مندم و چندین آموزشگاه موسیقی رو امتحان کردم اما متاسفانه موفقیت چندانی بدست نیاوردم تا سه ماه پیش که به آموزشگاه ریتم آوا رفتم و هنرجوی استاد شاهانی شدم در این مدت کوتاه واقعا پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتم و خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط کیانا دلیری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای ساز تار به آموزشگاه موسیقی ساسان درجردن می رم یکی دو تا آموزشگاه دیگه رو قبلا رفته بودم و حتی معلم خصوصی هم داشتم اما مقایسه که می کنم به نظرم از همه نظر اینجا عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
ورود عضویت