آموزش موسيقي فتحعلي به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه موسیقی در تهرانپارس محله --تهران پارس منطقه 4 توسط سارا نادعلي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من خيلي وقته كه آموزش كاخن ميبينم با استاد ستار خطابي ايشون يكي از بهترينا و با اخلاق ترينها هستن آموزششونم كاملا اصوليه ممنونم ازشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش موسيقي فتحعلي
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی آکورد به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه موسیقی در تهرانپارس محله --تهران پارس منطقه 4 توسط زهرا ترابي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دو سال هست كه با اين آموزشگاه آشنا شدم اساتيد و مديريت همگي متعهد هستند و با اخلاق👏🏼👏🏼 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آکورد
آموزشگاه موسیقی آکورد به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه موسیقی در تهرانپارس محله --تهران پارس منطقه 4 توسط مريم آرماني به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از زماني كه آموزشگاه موسيقي آكورد رفتم واقعأ پيشرفت كردم، ممنونم از استاد خوبم آقاي سياوشاني🙏🏽🙏🏽 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آکورد
آموزشگاه موسیقی آکورد به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه موسیقی در تهرانپارس محله --تهران پارس منطقه 4 توسط الينا خراساني به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از زماني كن با استاد كيانوش پورحسين ساز سنتور رو شروع كردم واقعأ پشرفت كردم🙏🏼ممنون از آموزشگاه موسيقي آكورد و اساتيد عاليشون🌸🌸 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آکورد
آموزشگاه موسیقی آکورد به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه موسیقی در تهرانپارس محله --تهران پارس منطقه 4 توسط شیرین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد ویلنشون آقای شامی فوق العاده هستن 77735603 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آکورد
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --تهران پارس منطقه 4 توسط علی سعیدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من دنبال یه آموزشگاه خوب میگشتم اینجا رو دیدم نظرات رو خوندم به چند تا از آموزشگاه های نزدیک خونمون سر سرم بنظرم توی پاسداران که محل زندگیمه ریتم اوا آموزشگاه خوبیه با توجه به مواردی که دوستان برای انتخاب گفتن اکثرش رو داره مخصوصا اینکه برخوردشون خیلی خوب بود و یه سالن اجرا دارن که دایم برای هنرجوا کنسرت آموزشی برگزار می کنن که این برام خیلی جالب بود چون توی رشد و انگیزه خیلی موثره امکانات موسسم خوبه و وقتی به کانال اینستاشون سر زدم و نموه کاری استادا و هنرجواشون رو دیدم راغب شدم و ثبت نام کردم و خیلی الان راضیم ممنون برای این سایت خوب که بهم کمک کرد یه آموزشگاه خوب پیدا کنم22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی آکورد به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه موسیقی در تهرانپارس محله --تهران پارس منطقه 4 توسط سارا صحت به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی آکورد رو تایید میکنم به این دلیل که برای من محیط سالم و نظم آموزشگاه بسیار اهمیت داره و اینکه اساتید این آموزشگاه بسیار حرفه ای هستند و کاملا اصولی تدریس میکنند نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آکورد
آموزشگاه موسیقی آکورد به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه موسیقی در تهرانپارس محله --تهران پارس منطقه 4 توسط آروشا اناری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دخترمو از سه سالگی میبرم آموزشگاه آکورد با خانم حافظی دوره ی ریتم بسیار از پیشرفتش راضی هستم و از عملکرد آموزشگاه هم بسار راض ام نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آکورد
آموزشگاه موسیقی آکورد به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه موسیقی در تهرانپارس محله --تهران پارس منطقه 4 توسط قلندری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من با استاد رشيدپور پيانو كار ميكنم ايشون بسيار حرفه اي هستن سبكاي متفاوتي كار ميكنن من قبلا جاهاي ديگرو تست كردم همه يه شيوه كار ميكردن خيلي معمولي و يكنواخت نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آکورد
ورود عضویت