آموزشگاه موسیقی آوای ماهان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط فهیمه قربانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یک ماه هست که کلاسهای هنگدرام و ثبت نام کردم . استادشون خیلی خوبه. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آوای ماهان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی باور به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط مهسا حاتمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عااالی بسیار کیفیت کلاس ها بالاست و ارتباط بین هنرجو و استاد بالا و تاثیر گذار و صمیمانه است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی باور
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط فریال امینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد بهمن در زمینه آموزش ویلن بسیار بسیار حرفه ای و با حوصله هستن ممنونم از مدیریت و کادر خوب این آموزشگاه 44976477 44976482 44061954 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط گلناز زارع به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد یزدانی برا یآواز پاپ بسیار عالی و حرفه ای هستند و در آموزشگاه دل انگیزان تدریس میکنند محیط آموزشگاه بسیار فوق العاده و پر انرژی هستش و من و همسرم بسیار راضی هستیم 44976477 44976482 شماره های آموزشگاه دل انگیزان رو میذارم که علاقه مندان بتونن شرکت داشته باشن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط نجمه فلاحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است هرچقدر گشتم بيشتر مطمئن شدم كه شما بهترين اساتيد رو داريد و در غرب حرف اول رو ميزنيد ممنون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط مجيد همتي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام پيشنهاد ميكنم ساز زيباي تار را در خدمت استاد زارعي خوش اخلاق و اسطوره بياموزيد در آموزشگاه دل انگيزان نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط ساناز رجب زاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است قبلا یه آموزشگاه به درد نخور میرفتم که فقط تبلیغای دروغگی میکردن و انقدر منو از ساز زده کردن که تا چند وقت اصلا سراغ ویلن نمیرفتم ولی با وجود استاد بهمن در آموزشگاه موسیقی دل انگیزان دوباره اعتماد به نفس و انگیزه مو به دست آوردم و الان دارم ویلن رو طبق گفته اطرافیان عالی مینوازم و مدیون زحمات آموزشگاه هستم که منو به درستی راهنمایی کردن دل انگیزان رو با قاطعیت به همه پیشنهاد میکنم 44976477 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط نفیسه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است در زمینه موسیقی کودک بی نظیر هستید 44976482 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط غلامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است راستش از وقتي كه رفتم آموزشگاه دل انگيزان تازه متوجه شدم كه آموزشگاه با آموزشگاه چقدر فرق داره يه سري آموزشگاه ها واقعا دلسوز و منظم و پيگير هنرجو هستن مثل دل انگيزان درباره بعضي هاي ديگه نظر ندم بهتره من از پيشرفتم و برخورد استاد و كادر دل انگيزان خيلي راضيم و اين آموزشگاه خوب رو به شما هم پيشنهاد ميدم شمارشوون ٤٤٩٧٦٤٧٧ خودم كلاس تمپو ميرم با استاد خسروي و برادرم هم كلاس آواز با آ يزداني نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
ورود عضویت